Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Vendégvélemények összefoglalója
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza nyugodt, parkos környezetben fekvő szálloda, amely elsősorban a pihenésre és a gyógyfürdő látogatására nyújt ideális alapot. A közelben lévő Gyopárosi Gyógy- és Élményfürdő könnyen megközelíthető, és a csomagok gyakran tartalmazzák a belépőket vagy kedvezményes feltételeket kínálnak. Az étkezések svédasztalos formában bőségesek és változatosak, a szakácsok pedig ízletes ételekkel kényeztetik a vendégeket.
A személyzet udvarias és segítőkész, a kiszolgálás általában gördülékeny és figyelmes a vendégek felé. A szobák tágasak és kényelmesek, a tisztaság rájuk jellemző, a berendezés pedig praktikus a családok számára. A környezet zöld és csendes, így a nyugalom és a feltöltődés szempontjából kedvező a tartózkodás. A parkolási lehetőségek rendkívül kedvezőek, és a környék jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az ár-érték arány kedvező, amit a teljes körű szolgáltatások és a fürdőbelépők is megerősítenek. Gyermekes családok számára a játszószobák, a kalandpark közelsége, valamint az Xbox- és biliárdasztalok gazdag programot kínálnak. Alföld Gyöngye Hotel Orosháza sikeresen ötvözi a hagyományos szállodai kényelmet a modern szolgáltatásokkal, így sokféle igényre megoldást kínál. Összességében az Alföld Gyöngye Hotel Orosháza kedvező választás lehet mind a pároknak, mind a családoknak, köszönhetően a jó ár-érték aránynak, a barátságos személyzetnek és a sokoldalú programlehetőségeknek.
A hotel a besorolásának megfelelő. A fürdőszoba kissé felújításra szorul. A tisztaság megfelelő volt. A félpanziós ellátás szuper, a kínálat és az ízek is nagyon jók voltak. A személyzet pedig a legmesszebbmenőkig udvarias és figyelmes.Kb 800 méterre van a fürdő, ami pedig minden igényt kielégítő.
Kellemes jó 3 napot töltötünk itt, kicsit messze van a fürdőhöz. negetivumként azt találtam, hogy csak egy parna, volt és kérésünkre nem tudtak adni még egyet. A disznótoros vacsorához nem volt kenyér. A disznótoros program nagyon jól szervezett kiváló volt. A szálloda tiszta a személyzet nagyon kedves, mindent amit lehet megadnak a vendégnek. Kis odafigyeléssel kiváló szálloda.
Két éjszakát töltöttünk férjemmel ebben a hotelben. Kedvesen fogadtak minket a recepción. Furcsa volt, hogy a törülközőket, a fürdőlepedőket és a tv távirányítót itt kaptuk meg, ilyen megoldással még nem találkoztunk. A szoba tágas volt és kényelmes, mi nagyobb szobát kértünk, meg is kaptuk.
A fürdőszobában a zuhanytálca nem volt épp komfortos, kopott volt nagyon, de ezt leszámítva tisztaság volt. A csomagunkhoz tartozott két napra ingyenes fürdőbelépő is és reggeli. De lehet kérni félpanziós ellátást is ott a helyszínen. Svédasztalos volt a reggeli és a vacsora. A kínálat bőséges volt és változatos, az ételek finomak voltak. A fürdő negyedóra sétára van a szállástól. Sajnos a közelben csak egy kis bolt volt a fürdő mellett, ami nagyon korán bezár. Lehet, hogy a nyári időszakban máshogy van a nyitvatartása, de üdítőt, kisebb dolgokat nem tudtunk venni, mikor péntek délután odaértünk Gyopárosfürdőre, így be kellett autóval mennünk a városba. A fürdő nagyon tetszett, gyógyvizes medence, melegvizes medence, kinti-benti fürdési lehetőség, étterem, büfé, kultúrált, kényelmes öltözők. Összességében csak ajánlani tudom mindenkinek a hotelt és a fürdőt is. Nagyon jól éreztük magunkat, csak az idő nem volt kegyes hozzánk sajnos!
Általában elégedettek voltunk a szálloda által nyújtott szolgáltatással,kedves szemelyzet,finom etelek,kenyelmes szobak,egyetlen dolog amit nehezményeztunk, a vékony falak miatt túlzottan áthallatszik a szomszéd szoba vendégeinek korai-késői hangoskodása(valószinu egy szigetelés sokat segitene) illetve az előtérből a eggyes mulatozó személyek késoi dorbézolása-zajongása(egy felkérő-figyelmezteto felszólitás a cég részérol vélhetőleg megoldhatná az ilyen helyzeteket)
A szoba , tágas , kényelmes. Kivételesen az ágyon is jól lehetett pihenni. Az ételek finomak , bőségesek. A bárban fogyasztani is elérhető áron lehet. Viszont a fürdő kicsit messze van , legalább is gyalog. ( 800 m) Az egyetlen ami picit hiányzott , hogy nem volt a szállás helyen saját wellnesz részleg , medence. És megjegyezném végül , de nem utolsó sorban a személyzet kedvességét.
-A szoba foglalásánál a szépkártyáól a levonás 2 percen belül csippan, az időpont egyeztetés másfél nap! A megadott 2 telefon számból az 1-ik nem kapcsolható,a másik csak kicsöng! Recepción tapasztaltuk hogy a telefont nem veszik fel! ! ! Vakvilág! Gusztustalan! ! ! -Az ingyenes parkolásunk a gazdasági bejáró mögött, mert nem volt más szabad hely!
-A honvédelmi szoba látogatása nem volt elérhető! (Feltüntetett kedvezmény a honlapon! ) -A kedvezményes szoba ár későbbiekben már nem élt, csak +3000! koponyánkét! -A recepciós fiú letegezett! Kb 20 évesen én 45! -A szobában a szőnyegen panírdarabok, köröm foszlányok! -Szomszédszobánál a 14h-ás elfoglaláshoz képest reklamáltak mert nem voltak kész! -A fürdő elavult, kb mint a Kádár korszakba csöppentem volna! -Svédasztalos reggeli bőséges! -A kinti asztaloknál a nemdohányzó asztalokon is vannak hamutartók, és ezeket a vendégek használják is! A bejárattól 5 méteren belül! -Nem fogom ajánlani senkinek! Többet ide nem megyek!
Tavaszi pihenés
A szállás kitűnő pihenésre, a szoba tágas, az ágy kényelmes pihenést biztosított. A szálloda konyhája ízletes, változatos. A fürdő kis sétával megközelíthető, a mögötte lévő tó és környéke romantikus. Jó kiinduló pont a környező városok megtekintésére is, pl. Gyula, Békéscsaba. Másoknak is ajánljuk a szállodát.
Nyugodt, kényelmes környezet. Változatos, finom ellátás. Udvarias, segítőkész személyzet. Jó választás idősebbeknek és gyermekes családoknak is. Ajánlom. Árban a legkedvezőbb a környéken, különösen, ha van lehetőség, hogy a nagyobb gyermekek is kedvezményesen/ingyen üdüljenek. Visszatérő vendégek vagyunk.
Csendes, nyugodt pihenésre kiválóan alkalmas szálloda. Kűlönösen kedvező az ár/érték arány. Gratulálunk a tervezőknek, hogy egy laktanyából ilyen szép szállodát tudtak kialakítani. Tetszett, hogy a személyzet csupa fiatalokból állt, és mindegyik rendkívűl udvarias, előzékeny, és szolgálatkész volt. További sok sikert, és sok vendéget kívánunk Önöknek.
Minden nagyon szuper volt,a személyzet nagyon kedves,szivesen térek vissza -.A könyezet nagyon szép,kellemes,nagyon jól éreztük magunkat,szivesen ajánlom másoknak is ezt a szállodát.