Alföld Gyöngye Hotel Orosháza - Vendégvélemények összefoglalója
Alföld Gyöngye Hotel Orosháza nyugodt, parkos környezetben fekvő szálloda, amely elsősorban a pihenésre és a gyógyfürdő látogatására nyújt ideális alapot. A közelben lévő Gyopárosi Gyógy- és Élményfürdő könnyen megközelíthető, és a csomagok gyakran tartalmazzák a belépőket vagy kedvezményes feltételeket kínálnak. Az étkezések svédasztalos formában bőségesek és változatosak, a szakácsok pedig ízletes ételekkel kényeztetik a vendégeket.
A személyzet udvarias és segítőkész, a kiszolgálás általában gördülékeny és figyelmes a vendégek felé. A szobák tágasak és kényelmesek, a tisztaság rájuk jellemző, a berendezés pedig praktikus a családok számára. A környezet zöld és csendes, így a nyugalom és a feltöltődés szempontjából kedvező a tartózkodás. A parkolási lehetőségek rendkívül kedvezőek, és a környék jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Az ár-érték arány kedvező, amit a teljes körű szolgáltatások és a fürdőbelépők is megerősítenek. Gyermekes családok számára a játszószobák, a kalandpark közelsége, valamint az Xbox- és biliárdasztalok gazdag programot kínálnak. Alföld Gyöngye Hotel Orosháza sikeresen ötvözi a hagyományos szállodai kényelmet a modern szolgáltatásokkal, így sokféle igényre megoldást kínál. Összességében az Alföld Gyöngye Hotel Orosháza kedvező választás lehet mind a pároknak, mind a családoknak, köszönhetően a jó ár-érték aránynak, a barátságos személyzetnek és a sokoldalú programlehetőségeknek.
Szeptember utolsó hetében töltöttük négy éjszakát ebben a hotelben, nagyon kellemesen! Elégedettek voltunk a szállással, étkezéssel és a személyzet is nagyon udvarias, segítőkész volt! A fürdő ugyan kicsit messze volt, de kaptunk tippet hol lehet ingyen parkolni. Annak ellenére hogy az időjárás nem volt kegyes hozzánk, azért jól éreztük magunkat! Ide biztos visszamegyünk!
Többször jártunk már ott, mindig jól éreztük magunkat. Tágas, kulturált, finom konyha, isteni a fürdő. Egy alkalommal olyan szerencsénk volt, hogy a Republic együttes lépett föl a szálló körüli parkban és a szobánkból élvezhettük díjtalanul a koncertjüket.
Aki korábban kifogásolta az egy ágyas szobában az egy szék egy asztalt, annak ajánlanám a Nemzetközi Szállodaszövetség szabálykönyvét (magyar rendeletként is megjelent). Abban benne van mihez mennyi jár három csillag, négy csillag stb esetén
Udvarias fogadás,gyors ügyintézés,szuper volt az elhelyezés. szobában hiányoltam fejtámla magasítót,fűtés az esti órákban hiányzott,főleg a zuhanyzóban a szárítón,vizes cuccok szárítására. étkezés szuper,bár vacsora jó lenne 16. 30 kor teríteni mivel sok az idős korú 17óra után már nem szoktam étkezni,mivel megfekszi a gyomrot éjszaka.
Egy 3 csillagos helytől nem sok jót várok el, de ez a hotelszoba amit mi kaptunk, ez színvonal alatti. Valószínű, van a szállóban sokkal jobb hely is, de ezt az egyágyas szobát amit mi kaptunk két ágyasnak átalakítva és 2 eFt-tal olcsóbban, tényleg nem ajánlom senkinek. Még félpénzért se éri meg ez a szoba.
Nem figyelmeztettek, hogy ilyen pici lesz, nem tudtuk, hogy nem jár 2 szék se, csak egy, asztal sincs a szobában, nem tettek be éjjelilámpát se a szobába, csak másnap, kérésre. Borzasztó volt az erős szag, amit illatosítónak használtak és kiszellőztethetelenül ott terjengett egész idő alatt. Nem volt egy fogas se az előszobában. Tulajdonképpen ez a szoba valóban csak szükség megoldás és csak egy éjszakás gyors ottalvásra, betévedő vendégnek való, egy személynek alkalmas. A fürdőbelépő kárpótolta enyhén a hiányunkat, bár ez is csak félig, mert a szaunába nem volt jó a jegy, oda már venni kellett. A fürdő közelségét vitatnám, idősebb embereknek azért sétával megközelíteni nem olyan nagy élmény. Mi kifogtunk egy szép őszi hétvégét, nagyon jól éreztük magunkat, kellemes a gyógyvíz. Maga a városka aranyos és a hotel is beleillik amolyan retrósan oda. A svédasztalos étkezés elég egyszerű, de elviselhető és az nagyon olcsó. Ár/érték aránya kiváló. Voltak elrontott ételek, mint az odaégett kolbász vagy a túl sós változata és elég lassan töltötték fel, ha kifogyott vmi. Kávéautomatájukat illene már cserélni, mert cukormentesen semmit se lehet vele adagolni, az a funkciója elromlott. Legközelebb ide, ebbe a szobába soha többet nem mennék és nem is ajánlom senkinek.
Kellemes meglepetést okozott a hotel. Kedves, barátságos és segítőkész a személyzet. Választékos és finom reggeli és vacsora illetve korrekt áron menü lehetőség ebédre. Tiszta, bár már kevésbé modern szobák és közös használatú helységek. Gyerekkel utazóknak különösen ajánlom ( játszószoba, játszótér és ott tartózkodásunk alatt is sok gyerek ).
A pótágy (gyerekágy) nem retro fotelágyra gondoltunk. A klíma hiánya. A szállás apropója,hogy fürdő hely,de nem volt hová teregetni,kérésre kaptunk szárítót. A kaja nagyon jó volt és bőséges,biztos mindenki talál ízlésének megfelelőt.
Sajnos nem a várt ár/érték arányt kaptuk. Az ott töltött napok reggelein kivétel nélkül sajnos korán reggel munkagépek-betonkeverő hangjára-szagára ébredtünk, ami a pihenést igazán bosszantóan befolyásolta. A személyzet felé történő jelzés után sem változott semmi.
A svédasztalos vacsorákról sem tudok sajnos pozitív véleményt mondani, 5 alkalomból 1x voltam csak elégedett a étel minőségével. Így többet ebben a hotelben nem fogunk megszállni.
szuper volt minden. Ha, keresnék, akkor sem találnék semmit, a vártnál jobb volt. Egy kérés, ha lehetne: a mai világban sajnos sok a cukorbeteg, akár gyermek, akár felnőtt személyében. A cukor pótló tabletták fontossá váltak. Tudom, mindenki vigye magával, de, ha kérhetném a cukorbetegek nevében: jó lenne, ha lenne a cukor mellett. Hálás köszönet! További szép napot Önöknek!
Nagyon jól éreztük magunkat. Finomak és bőségesek az étkezések. A fürdő picit messze van gyalog, de megéri! Köszönjük szépen az ajándék fürdőbelépőket, nagyon örültünk neki. A férjem is otthonosan érezte magát, a kisfiam folyamatosan mosolygott. Köszönjük az élményt!
Miért fizetős a klíma ? Nincs pohár a szobában se tálca . egy mozgatható szárító a vizes fürdő ruháknak . Nagyon kedves a személyzet . Konyha kiváló . Nagyon jól éreztük magunkat .