Szépalmapusztán, Zirctől nem messze, az egykori Esterházy-birtokon található a Hotel Szépalma, mely páratlan környezetben várja vendégeit. A szállás mellett lovarda működik, így az itt állomásozóknak lehetőségük nyílik lovaskocsikázásra, lovasoktatásra.
Nagyon nagyon jól éreztük magunkat a kellemes környezetben. A kert gyönyörű, a szobák tiszták és tágasak, az étel finom és bőséges. A táj lenyűgöző, a levegő tiszta. Kiváló hely a kikapcsolódásra, túrázásra. A személyzet rendkívül barátságos, segítőkész, külön köszönet jár nekik.
Csak szuperlativusokban tudok írni erről a helyről / kivéve a szoba, ugyanis az kicsike, nyáron borzasztó meleg/. Egyébként a Bakony mélyén eldugott, csendes helyen, gyönyörűen rendben tartott parkban, sok-sok jól nevelt kutyával, ragyogó, kedves személyzet-tel a nyugalom szigete. Ételek csodálatosak, recepciósok minden kérdésre tudnak válaszolni, vagy utána kérdeznek. Csak ajánlati tudom! ! !
A hotel tájékoztatója valóságos: csend, nyugalom, csodálatos környezet. A személyzet kedves és szolgálatkész. Remek kirándulásokat tehetünk a környék lankáin, településein, de a hotel kínálta programokról nyugodtan kérdezzék a recepciót foglaláskor. Senki sem mobilozik végre! A bensőséges hall kandallós nappalira emlékeztet.
A hotel kutyavendégei is kellő figyelmet kapnak, akik meghálálják, hogy gazdijukkal tölthetik a vakációt. A gyerekeket klassz játszótér, nappaliban játszósarok, társasjáték várja. A lényeg, legyünk együtt, figyeljünk a szeretteinkre az itt töltött idő alatt. Az étrendben a húsimádók, gyümölcs- és zöldségimádók, no meg az édességek rabjai is megtalálhatják a kedvükre való finomságokat. Eldönthettük, hogy az étkezéseket a nekünk fenntartott asztalnál, vagy a szabadban, a teraszok valamelyikén szeretnénk-e. A kávé finom, a zirci apátság csapolt söre remek. A wellnes pont megfelelő ahhoz, hogy ellazuljunk. A minden szempontból kiváló vendéglátó hotelt jó szívvel ajánlom azoknak, akiknek a felüdülést nem csupán a medencés pihenés jelenti.
Kollégám dicsérő szavai idén Szépalmára vitték cégünket. Az ott eltölt idő (három éjszaka/két nap)kifejezetten tartalmasan, nyugalomban telt. A felkínált programlehetőségek, a környezet, a személyzet, az étterem, mind-mind megfelelt kicsinek-nagynak, embernek állatnak. Csecsemő, kisgyermek, kutyák voltak velünk, senkitől nem hallottam panaszt, se szülőtől, se gazditól. Köszönjük!
Egy korábbi egy napos kiránduláson fedeztük fel a helyet, s egyből beleszerettünk. :) Elhatároztuk, hogy egy kicsit hosszabb, majd egy hetes pihenésünk helyszínéül ezt a csodás helyszínt választjuk. Remek helyen, a Magas-Bakony aljában helyezkedik el a farm és a Hotel, csodás környezetben. Kedves, udvarias a személyzet, remek ételek, szuper programok.
Nagyon eldugott helyen van a Bakony ölelésében, sokkal szebb, mint amire számítottunk, városi zaj, fény egyáltalán nem érzékelhető. Fontos, hogy kutyabarát szállás, kihelyezett itatókkal, plusz kutyás plédet biztosítanak, és az étterem részre is be lehet vinni őket, ahol még arra is figyeltek, hogy ne szomszédos asztalhoz kerüljenek a kutyás vendégek.
A csomagunknak megfelelően szervezett túra volt a Bakonyban, a birtokon, bowling, wellness, kincskeresés. A személyzet nagyon barátságos, segítőkész. A hotel nagyon tiszta, rendezett. Valóban igaz, hogy feltöltődik itt az ember lelkileg!
Gyönyörű volt a környezet, ápolt, tiszta minden. túrázóknak ngyon jó kiindulási pont. A személyzet kedves, szolgálatkész, udvarias.nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
Sok szép helyen voltunk, de egy ilyen gondozott, ápolt parkban és ízlésesen berendezett Hotelben nem igen volt szerencsénk. A személyzet figyelmes, segítőkész, udvarias. . . igazi "fiatal NAGY CSAPAT". Nagyon jól éreztük magunkat az idő is kegyes volt hozzánk, így sok szép túra útra elmentünk! Barátainknak tiszta szívből ajánlani fogjuk! ! !
Varázslatos, gyönyörű táj. Kényelmes tiszta KUTYABARÁT szálloda. Segítőkész, szakszerű, kedves személyzet. egészen kiváló, házias konyha. Talán a honlapon érdemes volna feltüntetni,hogy a szálloda véletlenül sem közelíthető meg Bakonybél felől, az erdőn át, még ha a GPS ezt sugallja is. . . .
Rövid pihenőre mentünk párommal. A szervezésben a személyzet segítőkész volt és a jó idő megrendeléséről is gondoskodott)) A Bakony, a szálloda és a birtok is nagyon szép. A csomag programjai is nagyon érdekesek voltak. Csak egy dolog miatt "duzzogok": ebben az értékelésben 2 dolog között választhattam, fiatal vagy idős pár)) Jól éreztük magunkat, köszönjük. János