anna58 étterem értékelései

Értékelései
15
12
15
32
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg anna58 értékeléseit!

Olvasd el anna58 étterem értékeléseit!

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 31. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kettős értelemben is rossz szájízzel távoztunk a helyről: egyrészt a csalódás, másrészt a kellemetlen ételek miatt. Ráadásul a választék is szegényes, az árak pedig aránytalanul magasak. A felszolgáló hölgy barátságos, vendégszerető volt, de az ő kedvéért csupán nem éri meg oda visszamenni!
Megosztom
Vendéglátás magasfokon! -

Gizella Hotel Étterme Veszprém

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először jártunk a Gizellában, de nem is utoljára. Végtelen kedvességet, figyelmességet tapasztaltunk (három és fél éves kisunokám különös előzékenységet és kivételezettséget tapasztalhatott), s a megrendelt ételekre, italokra sem kellett sokat várnunk. Fenséges ízeket, elegáns környezetet, kedves, vendégszerető felszolgálókat kaptunk - kell-e még más?
Megosztom
Újabb esély - de minek?! -

Bols Kávézó & Pizzéria Gyula

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 5.
Tavalyi nyaralásunkkor csalódtunk az étteremben, de most újabb esélyt adtunk nekik, valljuk be, csalogatóan olcsó áraik alapján. A kánikula tombolása közepette nem túl kecsegtető volt a tűzforró, túl fűszeres sárgaborsó krémleves, hasonlóan forró volt a második is (de mivel frissen sült volt, ez érthető), viszont a hús mellé pakolt savanyúság (nem díszítés!
Megosztom
Most sem csalódtunk -

Kézműves Cukrászda Gyula

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyula kedvenc cukrászdája számunkra a Kézműves Cukrászda. A nagy hőségben jó volt a légkondicionált helyiségbe behúzódni, isteni fagyikehellyel, hűtött sörrel jobb kedvre derülni. Kimagasló az összes dolgozó vendégszeretete, udvarias, mosolygós stílusa. Az árak pont reálisak a magas minőség, az egyedi termékek alapján.
Megosztom
Gasztronómiai nyelvlecke -

Első Mádi Borház Mád

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 3.
Négyen, szülők és felnőtt gyermekek látogattunk el Mádra a vasárnapi ebéd különlegesebb (és kényelmesebb) megoldásaként. Kellemes, tiszta helyet találtunk, barátságos kiszolgálásban részesültünk, Nem nagy választék, magas árak, kissé sznob módon sorozatban idegen szavakkal tűzdelt ételnevek mellett jót ettünk, ám az innivalók eléggé melegek és túl édesek voltak (helyben készített limonádé, málnaszörp).
Megosztom
Édes élet -

Éva Cukrászda Encs

2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. június 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Magyarország egyik legjobb cukija egy kisvárosban, Encsen bújik meg. Aki egyszer megízleli a torták, sütik, fagyik valamelyikét, biztos, hogy megjegyzi a helyet, s visszatér. Nagyon sokan járnak át Kassa környékéről is. A kiszolgálás gyors és rendkívül barátságos. Választékuk nagy, akadnak helyi specialitások, de az országtorta is azonnal felkerül az "étlapra" nyaranta.
Megosztom
Családias hangulat -

Barbados Büfé Encs

2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. június 10.
Családi vállalkozás, melynek a legfőbb jellemzője a családias hangulat lett. Persze az ételek is finomak, gyorsan elkészülnek, kívánságunk szerint módosíthatóak.Nagyon kedves a kiszolgálás, jók az árak. Érdemes betérni!Az Anyukámmondta tőszomszédságában új kedvencet találsz! Ha kevés szód ős, akkoris van esélyed jóllakni.
Megosztom
Ízletes napok Gyulán -

Komló Hotel Étterme Gyula

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Komló Hotel vendégeiként élvezhettük az étterem szolgáltatásait. Büféreggeli a szálláshoz tartozóan, ebéd vacsora az étlapról féláron, nagyon kedvezően, roppant választékkal! A Komló Hotel eddig is a kedvencünk volt, de nem volt alkalmunk megtapasztalni változatos, színvonalas konyhaművészeti remekléseiket.
Megosztom
Anyák napi édes együttlét -

Százéves Cukrászda Gyula

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 10.
Gyula híressége ezúttal is bevonzott minket, nem bántuk meg! Családtagjaink először jártak itt, el voltak ragadtatva!Finom sütik, jó fagyi, isteni kávé, utánozhatatlan hangulat, varázslatos környezet! Jól éreztük magunkat! Ajánljuk másoknak is! Érdemes megnézni az itt berendezett cukrászati kiállítást is.
Megosztom
Csalódás 20 évi rajongás után -

Dömötöri Cukrászda & Kávézó Sopron

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha Sopron, akkor Dömötöri! Ez volt a törvény egészen a legutóbbi nyaralásunkig. Még az első betérésünk jól végződött: finom fagyikehely, megfelelő kiszolgálás, jó hangulat (ami főleg Sopronnak szólt. . . ). A második alakalommal viszont keserű szájízzel távoztunk az édes helyről.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX