atiboy76 étterem értékelései

Értékelései
13
30
23
2
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg atiboy76 értékeléseit!

Olvasd el atiboy76 étterem értékeléseit!

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. február 3.
Sajnos csalódtunk . . . . . a közösségi médián régóta néztem ezt a helyet és szimpatikus volt,most arra volt dolgunk gondoltuk legyen. már mikor bementünk rögtön olyan érzésem volt rossz helyen vagyunk nem ez rémlett a fotókról . . . az sehol semmilyen oldalon nincs fent hogy csak az kb 8 étel van ami hétvégi ajánlatban van.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 2.
A kereki madárkertben voltunk ami azt gondolom hogy együtt a kávézóval egy kimondottan jó kis program. a kávézóban kedves gyors kiszolgálás jó kávé és a sütik is nagyon finomak. fügés torta almás pite fagyival mind mind nagyon finom friss . ja és a völgy és a völgyhíd miatt is megéri ide eljönni. azt gondolom aki erre jár mindenképpen érdemes szánni egy órát hogy lássa ezt a helyet.
Megosztom
Büfé az büfé -

András Büfé Balatonszemes

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
Kb 10 éve minden nyáron szemesen nyaralunk négy öt napot. . . andrás büfé azt gondolom itt kötelezö ha itt vagy. . . . igaz az árak inkább étterem szintüek de egynek elmegy és ezért az étel kimondottan jó mínőségű ízű . . . . kiszolgálás vagány fiatalos pörgős max 25 perc várakozás még nagy sornál is . . . . azt gondolom aki erre jár mindenképpen megéri megálni és enni egy jót
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
sajnos ide kellett menni mert a másik két étteremben [moderálva - a szerk. ] nem volt asztal egész hétvégén. . . . . a helyre nem lehet rosszat mondani szép igényes jó oda menni. . . . na de itt vége is mindennek ,sajnos. . . . pincér kritikán aluli míg ott voltunk kb 5 alkalommal üvöltött vissza a konyhára hogy B. . . meg meg a K. . . . a anyádat.
Megosztom
Kicsit csalódtam -

Tenkes Csárda Csarnóta

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 29.
Pécsről mentünk siklósra és örültünk hogy pont arra van a csárda. . . . . rég akartunk itt enni de tőlünk elég messze van kb 270km. . . de vegyesek az érzelmeim mert a csárda tényleg jó hangulatos igazán magyaros stb . . a kiszolgálás nem mindenki de egyeseknél kritikán aluli a zene kb 5 szám ment végig ott voltunk és sem csárda zene hanem koós jános zalatnai cini.
Megosztom
jó szomszéd -

Szomszéd Kertje Csopak

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 2.
Már régóta el akartunk menni az étterembe mert csupa jót hallottunk a helyről ....étlap rövid de tömör igaz későn érkeztünk így pár dolog már nem volt de a híres kijevi csirke még volt.....nem bántuk meg hogy kiprobáltuk nagyon finom .tálalásban semmi extra de az ételek tökéletesek.....hamarosan még biztos vissza térünk
Megosztom
2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 2.
Ha erre megyünk az nem kérdés hogy csak a macok........kicsit már elfogult vagyok de nekem ez az ország egyik ha nem a legjobb étterme.nem tudok mit írni nekem ez mindenben tökéletes imádok ide menni.aki szeret jót és kellemes környezetben enni és Egerben van MINDENKÉPPEN egyen itt....
Megosztom
2018. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 2.
Nagy reményekkel indultunk ide de sajnos borzasztóan csalódtunk. . . kb 10 ember volt rajtunk kívül a csárdában és így 25 perc volt az italok kiérkezése. ez ételek már jobban jöttek de kár volt . halászlé kritikán aluli ennyire rosszat szerintem még sehol nem ettem. az előételek főételek aránylag jók voltak csak az a gagyi fagyasztott krumpli ne lett volna.
Megosztom
2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 16.
Régóta szemezek már az étteremmel. most egy tihanyi kirándulással egybe kötve mentünk ide ebédelni. igaz a választék nem túl nagy de szerintem simán lehet választani. ettünk levest fő ételt de sajnos desszert mán nem ment már az adagok igazán nagyok. a számla 5 főre 21 e ft. . . . . kiszolgálás kimondottan kellemes és figyelmes.
Megosztom
kimondottan jó -

Czetis Ház Étterem Szár

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 9.
Régen kinéztem magamnak a helyet de mindig valamiért kimaradt. most pótoltuk és nem bántuk meg. nagyon szép nagyon tiszta nagyon jó. . . . . . . . . . . . . . kiszolgálás csillagos 5 . . . . rég voltam ennyire jól kedvesen kicsit sem tolakódoan kiszolgálva. ételek frissek jók számomra kicsit sok, igaz talán ez a mostani trendek miatt mondanám de ha éhes az ember akkor azért le csúszik minden.
Megosztom
3 oldalon / 23 találat


TérképX