bépé14 étterem értékelései

Értékelései
0
15
102
46
0
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bépé14 értékeléseit!

Olvasd el bépé14 étterem értékeléseit!

bépé14 budapesti értékelései

karanténból kiszabadulva :)) -

Kerekerdő Cukrászda Budapest

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 23.
Karanténból az első sétánk tegnap Zugló egyik kertes részében található cukrászdába vezetett. A körülmények, korlátozások miatt izgalmasnak ígérkezett ez a cukrászdai látogatás. De amikor megláttuk, hogy a kerthelyiségük is nyitva (5-6 asztal, egymástól illő távolságban), továbbá, hogy az üzletben sütemények, fagyik széles választékban találhatók, akkor megnyugodtunk.
Megosztom
házhoz szállítva is jók -

BVSC Sportbisztró Budapest

2020. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. május 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A heti menüt már vasárnap délután olvashatod a honlapjukon vagy a FB-on. Ebből a három fogásos menüsorból minden héten a bőség zavarával küszködve kell választanunk. (Nagyobb gondunk soha ne legyen! :)
Délelőtt telefonon leadjuk a rendelést és dél tájban már hozzák is a csomagot. Fizetni lehet bankkártyával is a futárnál. (Egy menü kiszállítva 1800 Ft.
Megosztom
japán csoda -

Nebuta Budapest

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 17.
Jubileumi, századik itteni értékelésem színhelyéül valami különleges helyet gondoltam. Ez, végülis, egy nagymarosi kirándulás megkoronázásaként a Nyugati pályaudvarral szemközt megnyílt új japán étterem, a Nebuta lett. Rögtön az elején leszögezhetem, hogy jó döntés volt. Már a helyválasztásuk is szerencsés: a város szívében, egy híres kávézó és kitűnő könyvesbolt mellett található.
Megosztom
top 10-es pékség -

Nor/ma Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem készültem ide, de az utcáról benézve nagyon csábító volt, hogy szemünk láttára készül az áru. Úgyhogy bementem. És nem bántam meg. (Azt már csak kifelé menet vettem észre, hogy egy oklevél tanúsítja, miszerint ez a pékség egyike Budapest 10 legjobb pékségének.
Megosztom
nem csak jó mozi, hanem... -

Premier Kultcafé Budapest

2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 20.
Kezdetben csak mozizni jártam ide (csak minőségi, igényes művész-filmeket vetítenek! ), aztán kávézni is, de ma úgy adódott, hogy ebéd időben tértem be ide. A napi menü nagyon csábító volt (1400 ft), de ma csak levesre vágytam. Rövid tanakodás után kiderült, hogy ez is megoldható. És jó, hogy megoldódott, mert egy egy isteni finom, zamatos, sűrű palóc levest (650 ft) hoztak ki.
Megosztom
2019. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Zugló egy központi helyén, az Erzsébet királyné útja és a Nagy Lajos király útja sarkán nyílt májusban ez a hiánypótló pizzázó. Az első, ugye, amit szemügyre veszünk a berendezés, elrendezés. Megnyugtató rögtön, hogy itt kényelmesen elhelyezkedhetünk. Udvarias fogadtatás, (ön)kiszolgálás. Én legutóbb 2 szelet pizzát fogyasztottam.
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha rohansz, ne ide ülj be, mert frissen készülnek az ételek. Nekem viszont - mozi után - egyáltalán nem volt sietős dolgom. Az első benyomás jó: skandináv egyszerűségű berendezés, majdnem telt ház, sok fiatal. Én most csak egy hagymakarikát és sült krumplit rendeltem, mindkettőből kis adagot. A baconos hagymakarika egészen szuper volt, a hasábburgonya "csak" nagyon jó.
Megosztom
könnyű sütit akarok -

Sütit akarok! Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 17.
A számomra kissé furcsa nevű cukrászdát a villamoson utazva pillantottam meg, így le is szálltam, be is néztem. (ZigZag után szabadon! :)
Az első benyomás kissé vegyes volt, akárcsak a vintage stílusú berendezés. Nem is ezzel volt bajom, viszont nekem valahogy túl tágasnak tűnt. (Nagyobb bajom ne legyen!
Megosztom
fagyitól a kürtősig -

Gelateria Pichler Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 8.
Bevallom, nem is tudtam, hogy milyen híres fagyizóba tértem be. Nekem csak egy gyors és jó kávéra volt szükségem. Ugyan a Kossuth Lajos utcát éppen feltúrták, de a benti bolt biztatóan hívogatott. (Megjegyzem, hogy ZigZag korábbi fotóihoz képest a földszinti rész berendezése változott. Előnyére!
Megosztom
2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 6.
Nekem útba esik. Ma is itt ebédeltem. Gulyás leves pitával, kis adag muszaka rizzsel. Na, és természetesen egy kis török tea. Rendben volt mindegyik. A szokásos, megbízható minőség. Szokatlan volt viszont a rendkívül kedves, figyelmes kiszolgálás. Egy idősebb és egy fiatalabb hölgy leste mosolyogva a kéréseim. (Férfiaknál inkább az unott és/vagy morcos típus volt a jellemző.
Megosztom
5 oldalon / 48 találat


TérképX