bépé14 étterem értékelései

Értékelései
0
15
102
46
0
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bépé14 értékeléseit!

Olvasd el bépé14 étterem értékeléseit!

bépé14 nagymarosi értékelései

gourmet vagy? -

V4 Bisztró Nagymaros

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 1.
Ínyenceknek! A különleges ételek, finom borok kedvelőinek! Nagymaros legújabb étterme (a visegrádi várral szemben, a Duna partján) a V4 nevet választotta, ami arra utal, hogy az un. visegrádi országok (cseh, szlovák, lengyel, magyar) ételeit teszik föl az étlapjukra. Igen dicséretes törekvés. A lengyel céklaleves (fürj tojással, sonkával) máris elérhető, 1800 Ft-ért.
Megosztom
legjobb sült krumpli - legszebb panoráma -

Ájj Burger Nagymaros

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 3.
Én ilyen finom sült krumplit még életemben nem ettem, mint a nagymarosi Ájj Burgerben. És ilyen gyönyörű helyen, közvetlenül a Duna-parton, szemben a visegrádi várral. Már a panoráma is elég lenne az élvezethez. De azért nem hátrány, hogy az Ájj Burger food truckjában egészen kiváló, nem szokványos burgerek készülnek. Legalább tíz féle. Van pl.
Megosztom
csúcs cukrászda a Duna-kanyarból -

Sakura Nagymaros

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaly nyáron nyílt meg Nagymaroson ez a kitűnő cukrászda. Nyáron még csak a fagylaltjaikkal csábítottak elsősorban, azzal pl. hogy a gyümölcs-fagylaltok gyümölcsből készülnek! És valóban, egészen kiválóak a fagylatjaik, és nem csak a gyümölcs-fagylaltok, hanem a többiek is. Remek ízletes, erős presszó kávét is fogyaszthatunk itt.
Megosztom
egy jó kis magyaros konyha a Dunakanyarban -

Nokedli Nagymaros

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 12. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aki szereti a magyaros konyhát, az nem fog csalódni Nagymaros új, hangulatos önkiszolgáló éttermében. Mi egy szombati napon kerestük fel ezt a kisvendéglőt, délidőben. Még éppen időben, hogy asztalt is kapjunk. A forgalomra valószínűleg egyébként sem lehet panaszuk, hiszen a Nagymaroson átvezető autó út, a Váci út ill. a Király utca sarkán nyílt meg nemrég a Nokedli.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 5.
Nem csak kávézó, hanem helyi kulturális centrum is, különféle kiállításokkal, koncertekkel, egyebekkel. (Hogy el ne felejtsem, a szomszéd házban Kassák Lajos, a magyar avantgárd kiemelkedő alakja lakott egykoron. )
Abszolút család -, ill. gyerekbarát hely. A kávézó kertjében kedvükre ugrálhatnak kicsik és nagyok.
Megosztom
jót, jó helyen! -

Maros Étterem Nagymaros

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 2.
Valószínűleg az ország egyik legszebb panorámájával rendelkező étterme. (A Duna parton ülsz, és a visegrádi várra nézel. )
"Ráadásul" az általunk választott ételek (ponty halászlé, kérésre tésztával és fokhagyma krémleves pirítósra sütött camembert sajttal) igen finomak voltak. Kiszolgálás udvarias, de nem tolakodó (tanítani lehetne!
Megosztom
Édes(ke) élet Nagymaroson! -

Édeske Alíz Cukrász Műhelye Nagymaros

2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. október 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aki szeretné megkoronázni nagymarosi kirándulását, annak bátran ajánlom Édeskét. Mi évekkel ezelőtt fedeztük fel ezt a kitűnő cukrászdát. Azóta törzsvendégek vagyunk. Legnagyobb örömünkre ezév tavaszától Édeske kibővült egy vendéglői résszel is. A bográcsban főtt finomságokat hamar megkedvelték nem csak a nagymarosiak, de a (biciklis) turisták is.
Megosztom


TérképX