![]() 2017. szeptember 18.a párjával járt itt
2017. szeptember 18.a párjával járt itt A Nemzeti Üdülési Alapítvány támogatásával nyertük az Erzsébetprogram pályázaton ezt az üdülési lehetőséget. Nagyon kellemes környezetben tőlthettük el kikapcsolódásunkat. Az üdülö minden kényelmet biztosított számunkra az udvarias személyzetnek is köszönhetően.
A szálloda elhelyezkedése nagyon kedvező, közel minden fontosabb helytől,gyógy-és tófürdő,mozi-szinház,autóbuszpályaudvar, éttermek stb. Maga a város egy csodálatos ékszerdoboz,a mediterán hangulátával, a pompázatos virágokkal,tiszta szép terekkel. Jól éreztük magunkat, köszönjük mindezt a szállodának és a városvezetésnek valamint az Üdülési Alapítványnak.
![]() 2017. május 10.a párjával járt itt
2017. május 10.a párjával járt itt Március 27-től tőltöttünk férjemmel 5 napot a szállodában. A meghírdetett kínálat csábítónak tünt, kényelmes apartmant vagy kétágyas szobát igérve teljes ellátással és wellnessel. Ezzel szemben a valóság: egy padlásszoba ahól az ágyról csak guggólva lehetett kimászni, 73 évesen igencsak bravuros mutatvány.
Kétszemély részére semmi mozgási lehetőség nem maradt a bezsúfolt franciaágy mellett. Azt reméltem, hogy négycsillagos szállodában ilyen melléfogás/átverés/ nem fordúlhat elő. A wellness részlegre is ugyanez elmondható, öt főnél több személy a medencében nem fért el. Szerencsére a városi gyógyfürdőben igényelhettünk OEP támogatott ellátást, így kevés időt kellett nyomor körülmények között a szobában tőlteni. A teljes ellátásra trükkösen hírdetett ebéd bónos mególdás is sokba került. A négycsillagos minősítést nem érte el sem a szoba, sem a wellness szolgáltatás, még a háromcsillag is jóindulattal lenne indokolt. A reklám és a valóság messze eltér egymástól.
![]() 2017. május 10.a párjával járt itt
2017. május 10.a párjával járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
 Május 5-től öt napot tőltöttünk férjemmel a szállodában. Nem mindennapi esemény megünneplés színhelyeként választottuk a felnőttbarát szállodát,50 éves házzassági évfordulót ünnepeltünk. Nem csalódtunk,a meghírdetett szolgáltatásokat biztosították mindenben maximális színvonalon. A szálloda berendezése elegáns és kényelmes.
A személyzet kiváló,mindenki kedves és figyelmes, így családias hangulatban érezhettük magunkat. Mindennapra változatos programok közül válogathatott a vendég, így unatkozásra nem kerűlhetett sor. Az éttermi ellátás kimagaslóan ízletes ételeket biztosított bőséges választékkal. Egyetlen negativumot említek, a wellness részlegben a medencék mérete a vendégek létszámát nem tudja kiszolgálni a nagyon kicsi mérete miatt. Nagy szükség lenne egy magasabb hőfokú élménymedence. Kellemesen éreztük magunkat, bármikór szívesen visszamennénk. Köszönjük, hogy hozzájárultak az ünneplés színvonalának növeléséhez.
![]() 2016. június 1.a párjával járt itt
2016. június 1.a párjával járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
 Május utolsó hetét töltöttük a kastélyban férjemmel együtt. Már régóta érdeklődéssel figyeltem a meghírdetett program ajánlatukat, ami felkeltette érdeklődésem. Csodálatosan szép ősfás park fogadott minket és kedves recepciós személyzet. A kapott térkép alapján könnyedén sikerűlt megtalálni szállásunk épületét a nem kis területen belül.
Nagy dilemmát jelentett számomra a szoba foglalásnál a rendelkezésre álló öt épülettipus közül a választás. Szerencsére jól döntöttem, a mediterán hangulatú Fürdőházat választottam, ami minden kényelmet biztosított, a wellness rész igénybevételéhez is közel. A napi programokról tájékoztatót kaptunk, ami alapján beütemezhettük elfoglaltságunk. Az Óváros kialakítása a középkort idézi, hangulatos és látványos. A Marokko jellegű fürdő kialakítása a Kelet hangulatát idézi, elegáns kényelmes megjelenítésben. A vacsorák helyszíne is nagyon patinás hangulatos miliőben történt, finom választékos étkekkel. Gratulálni tudok a Kastély megálmodójának és üzemeltetőjének, és természetesen a közremüködő szemályzetnek is. Köszönjük, hogy jól érezhettük magunkat, szívesen visszamegyünk ha tehetjük, és ajánlati tudom másoknak is legyenek családosok vagy idősek.
![]() 2015. szeptember 12.a párjával járt itt
2015. szeptember 12.a párjával járt itt Az igali fürdőt régóta ismertük,többször jártunk már itt és jó tapasztalatunk volt a víz gyógyitó hatásáról az ivókurát is beleértve. A fürdőbelépő a hazai látogatóknak igen drága. A szálloda kellemes megjelenésű,a szobák ugyan nagyon kicsik,hiányzott a hűtőszekrény, valamint a szunyogháló sz ablakról.
A meghírdetett szolgáltatásokból nem müködött a wellness részleg,valamint a levesbüfé választéka sem volt kielégitő. A Német vendégek megkülönböztetett kiszolgálásban részesűltek a hazai vendégekkel szemben. Az ételek választéka és minősége elfogadható. A személyzet szolgálatkész, kedves.
![]() 2015. június 1.a párjával járt itt
2015. június 1.a párjával járt itt Pünkösd utáni hetet töltötük az Alfa Hotelben a párommal. Az időjárás igen változékony volt,sokat esett az eső,ezért a szálloda wellness részlegét voltunk kénytelenek igénybe venni,ami igen szűkös kapacitást biztosít a vendégek számára. Kárpótolta viszont a nagyon ízletes és bőséges ételválaszték,dicséret ezért a szakácsnak és a figyelmes udvarias felszolgálóknak.
A szobánk mérete meglehetősen kicsi volt, a szuperiór kategóriával a legjobb indulattal sem minősíthető,mivel székből is csak egy fért el a kétszemélyes szobában.
![]() 2015. április 4.a párjával járt itt
2015. április 4.a párjával járt itt Kellemes családias légkőrben részesültünk, barátságos segítőkész a személyzet. Az igénybe vehető széleskörű gyógyászati kezelések csodálatosan jó hatásúak, megfizethető áron. A wellness szolgáltatás választéka nagyon jó, egyedül az úszómedence hiányzik,amihez már régóta kérelmezi a kivitelezési engedélyt az üzemeltető tulajdonos.
A disznótoros hétvége
 program nagyon hangulatos és nagy érdeklődés övezi. Az ételek választékosak és jók, a felszolgálók készségesek. Az ár-/ érték arányban van. Tervezzük az újbóli szállásfoglalást.
![]() 2014. szeptember 30.a párjával járt itt
2014. szeptember 30.a párjával járt itt Négy éjszakát tőltöttünk a szállodában, a kellemes környezet és a választékos szolgáltatás miatt szívesen maradtunk volna még tovább. Nagyon kényelmesek a szobák, igazi kikapcsolódást nyújt a pihenéshez. A wellness részleg a testi lelki felfrissülést maximálisan biztosította, nagyon szuper volt.
A személyzet kedves , udvarias és előzékeny magatartása hűen tükrözte a hotel elegáns hangulatát. Az ételek minősége és választéka maximálisan kielégített minden igényt. Bármikór szívesen visszamennénk, ajánlom mindenkinek, családosoknak, időseknek- fiataloknak egyaránt.
![]() 2014. június 9.a párjával járt itt
2014. június 9.a párjával járt ittMájus 24-én ebédeltünk az étteremben, a kiírt menű csábítóan kedvezőnek igérkezett, ezért esett a választás rá. Betyár leves,káposztás cvekedli,fagylalt tejszínhabbal - az étlap szerint. Valóság: a leves tartalmas és jó volt, a káposztás tészta is megfelelőnek itélhető /kérésre cukrot is szolgáltak fel/ probléma a fagylalttal volt, ugyanis félgömbnyi mennyiség és tejszín nélkülire sikeredett. Ezért kár volt reklámfogásként kiírni a napi ajánlathoz.
![]() 2014. május 26.a párjával járt itt
2014. május 26.a párjával járt itt Az Őszikék -nagyerdei üdülés nyugdijasoknak kedvezményes akciós csomagot vettük igénybe, a legnagyobb megelégedésünkre. A progremajánlatnak megfelelően megkaptuk a szolgáltatásokat, igen rugalmas és gyors ügyintézéssel. A gyógyászati kezelések zökkenőmentesen megtőrténtek, kedves segítőkész szakemberek közremüködésével.
A szálloda elhelyezkedése nagyon szép és jól megközelíthető helyen van, bővelkedik a kikapcsolódás minden lehetőségével, ahhoz hogy a vendég jól hasznosítsa kikapcsolódásra szánt idejét. Az épületre és berendezésére viszont nagyon ráférne egy kórszerüsítő felujitás. A konyha személyzete igyekvően kedves, itt szeretném kiemelni Lengyel Csaba nevü felszolgáló Ur kiemelkedő szakmai teljesítményét és udvariasságát. Összeségében az ár- érték arányban van, főként az akciós csomagokat illetően. A környezet varázsa feledteti a felmerülő kisebb hiányosságokat.