Böbike baba étterem értékelései

Értékelései
6
13
6
1
9
0
42

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Böbike baba értékeléseit!

Olvasd el Böbike baba étterem értékeléseit!

Kellemes pizzázás -

Banya Tanya Sárvár

2020. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 4.
Visszatérő vendégként jártunk az étteremben. Kellemes, hangulatos a belső tér. A felszolgálók udvariasan, az előírásnak megfelelően, maszkban fogadtak bennünket. A bejáratnál volt kézfertőtlenítési lehetőség is. A pizzánk viszonylag hamar elkészült. Finom volt, mint mindig. Tetszik, hogy a kemence az éttermi részben található, így ha valaki szeretné, nyomon tudna követni a folyamatot.
Megosztom
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 22.
Hajdúszoboszlói nyaralásunkat egy süteményezéssel zártuk. Így jutottunk el a cukrászdába. Sokféle sütemény és tortaszelet közül nehéz volt a választás. Végül Oroszkrém kockát, és Gesztenye alagutat választottunk. Mindkettő nagyon ízlett. A Gesztenye alagút is valóban gesztenye ízű volt! A kiszolgálás nagyon gyors és figyelmes volt.
Megosztom
Fagyizás egy hangulatos cukrászdában -

Fagylaltszalon és Cukrászda Mosonmagyaróvár

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 24.
Mosonmagyaróvár központi részén helyezkedik el a cukrászda. Nagyon finom, krémes fagylaltot ettünk. Igazi gyümölcs ízei voltak a fagyinak. Tetszettek a falon lévő festmények. Úgy éreztük magunkat, mintha Olaszországban járnánk a gondolák közt és a Rialtó-hídnál. A berendezések is tetszetősek voltak, úgy, mint a pult is, ami kínálta a süteményeket és a fagylaltot.
Megosztom
Halászlé egy csodás környezetben -

Party Csárda & Szabadidőpark Halászi

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 24.
Visszatérő vendégek voltunk a csárdában, mert annyira tetszett a környezet, és úgy döntöttünk, ha arra járunk, nem hagyjuk ki a halászlevet. A Mosoni-Duna partján található az étterem, egy hangulatos, nyugodt környezetben. Halászlevet ettünk, ami gazdagon tele volt halhússal. Hozzá omlós Lipóti Pékségből származó kenyeret kaptunk.
Megosztom
Finom ebéd egy csodás környezetben -

Aranyponty Halászcsárda Sáregres

2019. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. május 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátok hívtak el bennünket ebbe az étterembe. Egy csodás környezetben fogyasztottuk el az ebédünket. Bőséges adagokat kaptunk. A kiszolgálás figyelmes volt, és rugalmas. Azt is frappánsan megoldották, hogy két féle halételt egy tálon kapjunk. Hatalmas, természetvédelem alatt álló területen található, ami tele van tavakkal, madarakkal, szép növényekkel.
Megosztom
2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 21.
Szeptember 17-én egy finom ebédet fogyasztottunk el ebben a hangulatos étteremben, a Kis Sziesztában. Egy kicsit eldugott helyen van, de érdemes felkeresni. Az étel bőséges, a kiszolgálás kifogástalan. A pincér kedves volt. Az abrosz és az evőeszközök tiszták voltak. Menüt ettünk. A húsleves gazdagon tele volt tésztával. A másodikra gordon bleu volt rizibizivel.
Megosztom


TérképX