Csacsa71 étterem értékelései

Értékelései
2
9
9
9
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Csacsa71 értékeléseit!

Olvasd el Csacsa71 étterem értékeléseit!

Csalódás a festői Tihanyban -

Fogas Csárda Tihany

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 9.
Nyáron nyaralás alkalmával tértünk be az étterembe. Elég régóta fennálló étterem, gondoltuk nem csalódhatunk nagyot. Gondoltuk. . . ám nem úgy lett. Mivel épp eső készülődött, a benti helységeben lett asztalunk. A rendélésnél rendben volt minden, udvarias volt a felszolgáló, eddig minden rendben volt.
Megosztom
2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étteremben régóta jártunk, így sajnos évről évre láttuk, és tapasztaltuk a hanyatlást. Az étterem bérlője, mivel már csak bérbe van, egy igazán új dolgot akart véghezvinni, ebben az eldugott, csendes kis falucskában. Az étterem így gourmet jelleget öltött. Mondhatom hátrányára. Az étlap két nyomtatott A4-es papír, egy csíptetővel felszerelt fa lapon.
Megosztom
Csak idő milliomosoknak -

Margarita Étterem Győr

2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 9.
A helyre asztalfoglalással érkeztünk. Az asztal sajnos a nyitott konyha ablak előtt volt a külső terasz részen. Így mind a meleg, mind a konyhai illatok, szagok az asztalnál csapódtak le. A kiszolgálás miatt jelezni kellett, mivel nem nagyon akarták felvenni a rendelést. Még csak italt sem tudtunk addig rendelni. A kiszolgálás amúgy udvarias volt.
Megosztom
Egy ebéd hányással kísérve -

Kádárta Vendéglő Veszprém

2016. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szállás részéről nem tudok írni, mert csak átutazóban az étterem szolgáltatását használtam. Ezen részben viszont hagy kívánni valót maga után, sőt! Elég undorító dolog történt, amit úgy gondolom érdemes megosztanom másokkal is. Diós bundába forgatott csirkemellet rendeltem krumpli pürével. A krumpli püré el volt sózva, ez lehet ízlés dolga.
Megosztom
Érdekes, kellemes -

Hajó Étterem Győr

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely érdekes, és kellemes. A hajó maga egy érdekesség, az ételek igazán különlegesek. A kiszolgálás gyors, és a külön kéréseket is akadály nélkül fogadják. Ötletes a berendezés, egyéni hangulata van a képeknek, és a kis zsúfoltság sem zavaró. Az idézetek külön segítenek amíg város a kiszolgálást. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Megosztom
2015. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 15.
A véleményem a mostani látogatás alkalmával sem változott. A kiszolgálás udvariassága, és figyelmessége követendő példa lenne minden vendéglátó hely számára. Ahogy a felszolgálók futnak amikor kész az étel, vagy amikor a vendég int, szokatlan volt. Viszont ez a vendégér van, és ugyebár a vendég az első!
Megosztom
Az igazi vendéglátás. -

Bányató Vendéglő Székesfehérvár

2015. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. május 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mint eddig egyszer sem, most sem csalódtam. Finom, ízletes ételek, aminél nem spórolnak az adatokkal sem. Ami viszont igazából megfog amelyben, az igazi udvarias felszolgálók. Manapság ritkán találni olyan helyet, ahol ennyire betarttja avendeglatas szabályait a személyzet. Élvezet a vendéglőbe betérni. Köszönöm ismét a kellemes vendéglátást.
Megosztom
2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 7.
A csárda hangulatos, régies. Az üdítő ital gépi, és nagyon vizezett! Ezt viszont feledtette az étel, ami bőséges, és ízletes. A kiszolgálás nagyon udvarias. Az ételek finomak, igy csak ajánlani tudom a csárdát. Az egész csárda hangulata régies, ez egy kis pikantériát ad az egésznek. A felszolgálók régies népviseletben szolgállnak fel.
Megosztom
Vigyázat csak foglalással! -

Chianti Étterem Veszprém

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szerda délután a látszólag félig, de legrosszabb esetben is háromnegyedig lévő étteremben nem tudtak helyet adni, mivel nem volt előre foglalásunk! A parkolóba egy Bulgár autóba épp akkor szált be egy túrista család. Kíváncsi lettem volna az ő foglalásukra. Eléggé kiábrándító volt, főleg hogy 30 km-t utaztunk érte.
Megosztom


TérképX