Csingiling étterem értékelései

Értékelései
7
10
4
0
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Csingiling értékeléseit!

Olvasd el Csingiling étterem értékeléseit!

Örömvacsora -

Roxy Étterem Siófok

2020. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. december 30.
Baràtnőmmel tértünk be teljesen véletlenül az étterembe, egy hideg októberi péntek este. Mikor megérkeztünk alig voltak, de kis idő után hamar telítődött az amúgy nem olyan kicsi hely. Szinte teltház lett pillanatok alatt. A kiszolgàlás szuper volt, kedves és figyelmes felszolgáló fogadott minket.
Megosztom
Különleges hely -

Kalóz Fregatt Étterem Tata

2020. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 6.
Pozitív élményekkel jöttünk ki a barátnőmmel egy spontán péntek esti vacsiról. Asztalfoglalásunk nem volt, a pincér azonnal kedvesen fogadott minket és asztalt kínált. A rendelésünket követően, a vacsora után és közben is többször megkérdezte hogyan érezzük magunkat, ízlik-e a vacsora. Imponált az udvariassága, amit köszönünk.
Megosztom
2020. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 6.
Örömmel konstatálom, hogy évről évre visszatérve ebbe a cukiba mindig változik valami - pozitívan szemlélve:) A kínálat tökéletes, szemet gyönyörködtető. A cukrászda ízléses, tágas, vendégcsalogató. Idén a ház előtt pompázó leander-kert méginkább nyugalmat és jókedvet sugárzott, így kétszer is betértünk a hétvégén. Nagyon szeretem ezt a helyet.
Megosztom
2017. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. február 15.
Családommal érkeztem a helyre, a diplomaosztómat ünnepeltük itt. Először fura volt, hogy ebédidőben kevesen voltunk az étteremben, de aztán utánunk szállingóztak is még be. Őszintén elmondva először nem volt szimpatikus a hely, de itt érvényesül, hogy az első benyomás nem mindig jó! :) Nagyon rég ettünk olyan finom fogast, amit itt sikerült.
Megosztom


TérképX