dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
5
28
74
17
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

dolomit7 budapesti értékelései

Hekk a rómain -

Leander Terasz Budapest

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 13.
Ismerőseimmel esti kirándulás a rómaira. . Hekket eszünk- volt a jelszó. Egy bevált helyre vittek, ami tényleg finom volt. . A legkisebb rántott hekk- is kifog az emberen. . Mellé házi uborka, kenyér jár- rendelésre. . Finom csapolt sör hűsiti szomjunkat, de több féle innivalóból választhatunk. . A hely csodás, romantikus Duna part. .
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Édesség a nagy melegben, augusztusban, séta közben. . . Jászai Mari térnél. . A cukrászda két részből áll, egy fagylaltos rész. amiben sokféle diabetikus fagylat található 300 ft. . áron. . A másik rész süteménye rész-csábító édességekkel. Mivel csak fagylatot fogyasztottunk, ami igen belga édes csokis volt. . A kiszolgálás előzékeny, nem megfásult- a fő idényben.
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Városnézés . . Beiktatva a palacsintázó. . . Régen voltam, de most egy kis csalódást okozott, fogjuk nagy forgalomra é s nyári melegre. . Sor é külföldi hangzavar. . Sós, édes, minden félé. . Aránylag mérsékelt árban. . 250 Ft. . . A tálalás- gusztusos, porcukorral megszórva késsel villával hamar. . Az emeleten található mosdóba, kóddla lehet bejutni.
Megosztom
Nosztalgia rétessel -

Normafa Rétes Büfé Budapest

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
Egy budapesti kirándulás Normafához. . . Csodálatos panoráma - séta közben találtuk a Rétes Büfét. . . A büfé még a Szomszédok c. sorozatból is ismerhetjük. . Ők is ettek rétes, de az sok évvel ezelőtt volt. . Ma sorba állás nem volt, a rétes meggyes diós volt. . Finom volt- 280 ft-ért, de 350 ért is volt rétes. . Az innivalók sok féle választéka is található.
Megosztom
2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 14.
Rekkenő hőség Budapesten. . Menjünk az simert étterembe- volt a jelszó. Délután háromkor még sok féle étel közül tudtunk válogatni. . Tömeg már nem volt, a menüt választottuk pita - és kóla 1050 ft-ért . . Az aztalok tiszták voltak, az étel jó volt. . Az e,mber ugye elmegy ilyenkor - valahová. . hát a csap szétszerelve, a szappantartó nem működik.
Megosztom
A nyerő János... -

János Étterem Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pünkösdi budapesti sétánk részét képezte a beváltandó utalvány elhasználása. . . éltünk a lehetőséggel és nem csalódtunk. . . Kellemes idő és hangulatos kert helység. . . Az étalpról kinézett és nem mindeannapi ételt rendeltünk. . Kacsa és marha pofa - igazán izlésesen és modern tálalásban érkezett. A köret,mint narancs szósz egyszerűen finom volt.
Megosztom
IRÁYN OLASZORSZÁG.. -

Da Lello Étterem Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 30.
Délidőben pizzázni. . mikor az étteremb odaértünk, üres volt. De hmar megtelt, szünidőben gyerekekkle, családdla. Hangulatos ,izléses étterem. Ebédre rengeteg minden t lehet válazstnai. . Pizza - ami nagyon finom, hatalmas adag. . A maradékot- elhoztatom,de a dobozt természetesen felszámolják. . csomagolásnál. A rendelt pizzát ott helyben sütik látványosan.
Megosztom
2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 30.
Kávét szerettünk volna inni. Egyszerú helyzet az ember felméri alehetőségeket. . Costa caffe - hely- igen szűk helyen lehet leülni, a rendelt kávé rengeteg féle és finom. . A személyek inkább a saját beszélgetükkkel voltak elfoglalva,mint a vendéggel. De jó hangulatot látott az ember. . Árak közepes kávék- reális árak. . Tiszta hely. .
Megosztom
Buddiies Burger a Blahánál -

Buddies Burger - Kálvin Budapest

2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 5.
Egy hétköznap a Blaha mögé keverestünk. . . Egy burgeres. . A burgeresbe belépve. . . huszonéves korosztály aközönsége. . Pincér nincs, igy a pultnál kell rendelni a sárga burger lapról. Sok féle burger - finom jó izű, de először és utoljára. . . a kinálatnak megfelelően az enber elé lökik a gusztustalan műanyag tálon ácsongó emelete burgert, amit normális ember kézben enm tud elfogyasztani.
Megosztom
reggel kávé -

Cafe Factory Budapest

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 17.
Egy reggeli kávéra tértünk be. . A hangulata nagyon kellemes, minden fa bútor szenté megszólal. . igaz kévés hangulat fogadott. nagyon finom volt a habos kávé. gyors kiszolgálásban volt részünk. . tiszta rendes hely. Nyugodtan ajánlom- csak egy kávéra is. Az ár is elfogadható. A hely pozitívan hatott ránk. . a kávé mellett ostya szelet, cukor víz is található, olyan jól esett.
Megosztom


TérképX