dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
5
28
74
17
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

dolomit7 egri értékelései

Fejlődő burger -

Lecsó Burger Eger

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 16.
lassan egy éve jártunk itt, persze bevásárlás céljából. Mivel az étterem -inkább büfé egy Tesco területén van. Fejlődést vettem észre, tisztább rendezettebb a büfé. Az önkiszolgálás tálcával, és műanyag késsel villával történik,. De az étel jelleg, minősége jobb lett. Sztrapacska, savanyú káposztaival- csak a tejfel hiányozott róla. .
Megosztom
2020. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 8.
Egy hétvége a belvárosi cukrászdában. . . Rendelés után gyorsan hozzák a finom somlói galuskát,a mi újra volt gondolva. . Ízléses tálalásban , forró csokival gyorsan el lehet fogyasztani. . Visszajáró helyi vendégek vagyunk, hiába nem volt még eddig csalódás a helyben. . Igen csak ajánlom a belvárosi hangulatos helyet a kirándulók számára is. .
Megosztom
MÉG mindig a BUTYKOSBÓL.. -

Butykos Kisvendéglö Eger

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 5.
Őszi ebéd a Szépasszonyvölgyben. A Buytkost választottuk, újra. . Most sem csalódtunk. . . Étlap szinte azonnal elő kerül. . Az ételre igaz várni kellet- háromnegyed órát,a mi nem kevés. . . De most is megérte. . finom, ízletes, friss ételek kerültek elénk. . Tejszínes gomba krém csirke falatokkal, cigánypecsenye- másodszorra, mint az előző alkalommal.
Megosztom
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Szép, csendes napsütéses vasárnap. . Cukrászda a belvárosban. . . A pultban szem szájnak való sok süti. . . Választásunk karamellás ischler- régi iz sajnos nem jött vissza,- boci szelet, és az év tortájából egy szelet- borsos áron - 850 ft. . . boldog asszony szelet. . Az üzletben tisztaság, fagylatos pult is taláható. . A kiszplgálás is kifogástalan.
Megosztom
A vár tövében... -

Garden Wine Bar & Pub Eger

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 11.
Egy hangulatos délután az egri vár lábánál lévő pubban. . . Délutáni napsütésben egy pohár bor ereéig. . Sok féle minőségi bort kinálnak, és nagyon finom söröket is. . Pálinkából is van bőven választék. . . Izléses
berendezés, és kiszolgálás. . . Délután csak az egri rádió zenéje volt egy kicsit zavaró. . Egyébként esténként jazz zene szinesiti a jó hangulatot.
Megosztom
vasárnapi Szépasszony -

Szépasszony Fogadó Étterme Eger

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
Hétvégi ebédként a szépasszonyvölgyi Szépasszony fogadót választottuk.. Az étterem régi hangulatot idéz. Csendes,tiszta környezet a völgyben.. A felszolgáls udvarias, gyors... Az ételek finomak, háziasak, és megfelő adagok a vendég számára... Az árak- amelyek nem utolsó szempont nagyon megfelelőek... Naygon finom rostan csirke, borok-minőségiek..
Megosztom
KIMÉRT EBÉD -

Lecsó Burger Eger

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy átlagos nap, délutáni bevásárlás a tescoban. . Az éhes embernek ebédelni si ekll, kiprobáltuk a lecsó burgert. . A pultnál gusztusos ételek közül lehet választani, a műanyag tálca választása után jött a java. . A földi halndő kéri a váasztott adagot. . Mikor kis adagot kér, nagy adagra sikerül a mérlegen. . a választott pacal adaghoz külön mérik tészta adagot.
Megosztom
még mindig nyerő... -

Főtér Cafe Restaurant Eger

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 7.
Már sokadik alkalommal tértünk be egy délutáni beszélgetésre, most sem csalódtunk. . . Hangulatos fények, esti kivilágításban a Dobó tér fényei is láthatóak. . Rendelésünk pizzákból, borból és gesztenyepüréből állt. Halk zene is szólt, ami kellemes volt. . Délutáni öt órai hangulat volt. A pincérek udvariasok. A pizza hatalmas, finom. .
Megosztom
Palcsinták földjén... -

Palacsintavár Eger

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 9.
Palacsinta várat- már kibővitett tágas étterem uj formában található, jobban utab esik a várba látogató turistának. . Rendelés után kb 20 perccel megjelenik a gusztusos nagy palcsinta. . Most karamellás- túrós változatban. . . Naygon finom még minddig. . Időben kell érkezni,mert 12 kor nyitnak, és fél egy után már nem nagyon van hely az étteremben.
Megosztom
2018. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 30.
Szombat délután palacsintázóban hely hiány miatt kiszorultunk,mentünk tovább. . . Mentünk pizzát fogyasztani. Mivel már voltunk ebben a Pizzázóban, ujra sem csalódtunk. . . Mivoltunk igaz egyedül, továbbra is is óriás pizzát kinálnak 42 féle variációban. . A Tv zenei világa aláfestésnek megy, megfordult a fejembe -minek. . sütik az olasz igazio pizzát.
Megosztom
3 oldalon / 26 találat


TérképX