dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
5
28
74
17
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

dolomit7 miskolci értékelései

Hétvégi torta -

Balajti Cukrászda Miskolc

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kirándulásként ellátogatunk a curászdába. . Már régebben is voltunk,de most csalódást okozott. Szombat- 1o óra,még ugy látszik korai a vendéglátáshoz. . . A reklám táblán kirva- házas limonádé. . Még nincs-volt a válasz. . . A répa torta - száraz volt. . A fagylalt 300 forint, ami igen sok, lehet hogy a helyet kell megfizetni. . .
Megosztom
Almás rétes a korzón -

Sarokház Étterem Miskolc

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 23.
Séta Miskolcon. . A Sarkon megpillantottuk a Sarkot. . . Kellemes berendezés fogadott, és az almás rétes illata. . . Péksütemények és finom kávé illat. . Kiültünk az utca frontra, megkávéztunk, és almás rétest fogyasztottunk. . A kávé mellé kis pohárviz is jár, ez nem minden hol van igy. . A kizsolgálás délelőtt fél tizkor már barátságos. . .
Megosztom
kávézó öreghölgyek... -

Coffeeshop Company Miskolc

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 5.
Egy miskolci kávézó a sétáló főutcán, ami a belépéskor már pozitiv élményt ad. Tiszta, rendezett ,nem ordit a zene, igazi kávézó hangulata van. Délután lévén - két óra. Igazi találkozó helynek voltunk szemtanuja. Mi csak limonádáét és kávét fogyasztottunk, udvarias kiszolgálással- süteményt nem ettünk, de az áraikat nézve azok sajnos drágának bizonyultak.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 28.
Miskolci sétánk során egy ujabb éttermet taltunk, halottam hirét. . ez már a masodik éttermük Borsodban. . . A fő utcán található, hangos inkább gasztró büffének. . A modern trend - minden féle szék, teljesen más stilusban, a burkolat szintén. . Összetákolt- divatos helység. A tisztasága jó,de az asztaé már kopott -nem rég adták át. . Beszéjünk a pizzáról.
Megosztom
Esős szombat délelőtt Miskolcon -

Costa Coffee - Miskolc Plaza Miskolc

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 20.
Egy hétvégi hideg délelőtt melgedésként miskolci plazáabn sétáltunk. Mi leht jobb ahideg ellen,mint egy forró capucino, egy hideg áfonyás limonádé, és egy koffein mentes kávé-hogy az egszségünkre is fiygeljünk. . A hely a mozi mellett található, tiszta retró ülőgarnuturával. Kiszolgálás és a fizewtés a pultnál történik. . Egy kicsit megmelegedtünk a gusztusos italoktól.
Megosztom
szinház és bistro -

Lokalista Bistro Miskolc

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 5.
Szinház jegyünken ennek a helynek a neve szerepelt mint kedvezményes lehetőség ,mint ajánlat. Kipróbáltuk, és nem csalódtunk. Egy egyszerű esti kávé és limonádé mellett -hangulatos, beszélgetős helyet találtunk a belvárosban . A kiszolgálás gyors, udvarias. Az asztalokon gyertya -hangulat világitásként, ízléses berendezés. . Az árak is elfogadhatóak.
Megosztom
Szinva Park - ebéddel egybekötve -

Magyaros Gyorsétterem & Főzelékbár Miskolc

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 15.
A Szinva Parkban egy jó ebédre vágytunk. . De valahogy nem ezt kaptunk. . a plazában szűkös helyen sort kell állni. . . az ételk forróak, finomak voltka, de a hús levest nem ajánlom. Uszott a zsir aleves tetején. . A fizetésre került a sör, és mivel önkiszolgáló-kerestük a tálcát. . az nics. . katuk az egykedvú választ. .
Megosztom


TérképX