Fajsziné étterem értékelései

Értékelései
6
8
5
8
1
0
47

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Fajsziné értékeléseit!

Olvasd el Fajsziné étterem értékeléseit!

2020. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. május 14.
Életem legszörnyűbb brassóiját ettem itt,kiszolgáló személyzet nagyon kedves barátságos. De az étel minősége kifogásolható,krumpli nem volt át sütve ugyan úgy mint a hús sem! A húsnak főtt csülök íze volt. Azért is nagyon el szomorít az esett mert évek óta vissza járó vendégek vagyunk. Többen panaszkodtak már az étel minőségére de bíztam bennük.
Megosztom
Igazi élmény. -

Vár Kávézó Szigliget

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 12.
Aki a valódi kézműves fagylaltot szereti minden tartósító szer nélkül és csak is kizárólag természetes alapanyagokból készült fagylaltot szereti feltétlen kóstolja meg. Igaz egy kicsit drágább a megszokott fagylaltoktól de az ízvilág kárpótol bennünket. Nagy melegben különös képen ajánlani tudom a citromot,biztos elveszi mindenki szomját,de minden gyümölcsös az igazi gyümölcs ízt adja vissza.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 7.
Nagyon hangulatos régiidőket jelképező vendéglő de az árak nagyon drágák. Udvarias kiszolgálást és nagyon finom ételt kaptunk.
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nagyon tiszta étterembe léptünk be ahol nagyon kedves udvarias személyzet fogadott bennünket. Gyors kiszolgálás után ízletes ebédet tálaltak fel. Leves elfogyasztása után nem sokkal már meg is jelent a pincér a második fogással,tehát azt lehet mondani jóformán semmit nem kellett várnunk. Környékbeli éttermek közül ezt találtuk a legolcsóbbnak,és minden szempontból a legmegfelelőbbnek.
Megosztom
Csodálatos hely! -

Diófa Csárda Harc

2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 16. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Átutazóban tértünk be ebédelni,de nagyon megérte, így hazafelé jövet szintén tiszteletünket tettük. Olyan varázslatos hely ami párosul a kedvességgel és udvarias kiszolgálásban. Alig ültünk le az asztalhoz máris hozták az étlapot. Nagyon finom ízletes ételt szolgáltak fel,gusztusosan tálalva,savanyúság szabad szedés.
Megosztom


TérképX