Fajsziné szállás értékelései

Értékelései
6
8
5
8
1
0
47

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Fajsziné értékeléseit!

Olvasd el Fajsziné szállás értékeléseit!

Kellemes csalódás -

Parish Bull Hotel Kisvárda

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 23.
Nagyváradra indultunk nyaralni,de lejárt jogosítvány végett maradtunk Magyarországon. Netten kerestem hamar szállást és így találtam üres szobát,elfogadható áron. Nagyon kedves udvarias fogadtatásban volt részünk. Középpontban a település volt és innen reggeli után mentünk kirándulni.
Megosztom
Kellemes csalódás! -

Gesztenyés Vendégház Gyula

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Öt éjszakát töltöttünk a szálláson de mindennel meg voltunk elégedve! Kontinentális reggeli volt amit kaptunk,nekünk épp elég volt. Tiszta,kényelmes szóba várt bennünket,fürdőszoba kényelmes nagy,teljesen felújított és tiszta volt. Amit a tulajdonos kis odafigyeléssel és a vendégek kényelmét figyelembe véve a jobb kiszolgálás érdekében megtenne az nagyon jó lenne.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hosszú hétvégét töltöttünk el a párommal a szálláson. Gyermek tábornak épült de mára mindenkit szívesen fogadnak,korszerűsítések után mindenkinek aki a csendet,nyugalmat kedveli csak ajánlani tudom. Környéken a legalacsonyabb árakkal rendelkeznek,reggeli a szállás árban benne van de külön igény szerint meleg étellel is szolgálnak ami szintén meglepő módon a legkedvezőbb.
Megosztom
2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kellemes meglepetésben volt részünk! Családias légkör,személyzet. Nagyon finomak az ételek és megfelelő az étel mennyisége is. Tágas kényelmes szoba és a fürdő is elég tágas. Kisebb hibát észleltem csak, amit itt nem is érdemes megemlíteni,mivel az illetékesnek szóban elmondtam. Én mindenkinek ajánlani tudom. Mindenhez nagyon közel van,de mégsem bent a város központjában.
Megosztom
Pókok a lakótársaim -

Ádám Apartman Harkány

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23.
Életem legszörnyűbb szálláshelye volt! Augusztus 18 tól 22. -ig voltunk a szálláson. Már amikor a szomszéd néni,aki megbízott gondnok ajtót nyitott,hogy beengedjen bennünket, már a dohos,állott levegőt megérezve rosszat sejtettem. Rögtön sírhatnékom támadt volna ha nem azon a napon van a névnapom. Amerre a szem ellátott mindenütt pókháló,por és piszok.
Megosztom
2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 14.
Nagyon megvoltunk elégedve,jól éreztük magunkat. Kedves kiszolgáló személyzet,segítő készek voltak mindenben. Minden elismerésem a szakácsnak,nagyon finoman főznek és bőséges adagot adnak. Reggeli mindenki igényét kielégíti,saját szedés és bőséges választék van. Kényelmes és csendes szóba. Tisztaságra egy kicsit jobban odafigyelhetnének és televízió csere sem ártana(túl kicsi).
Megosztom


TérképX