Fülöp József étterem értékelései

Értékelései
7
14
13
8
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Fülöp József értékeléseit!

Olvasd el Fülöp József étterem értékeléseit!

Kitűnő minőségű ebéd. -

Elizabeth Étterem Cserkeszőlő

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A fürdőből kijövet, megéheztünk és láttuk milyen sokan vannak, így mi is betértünk! Nem bántuk meg! Azóta az itt tartózkodásunk alatt itt ebédelünk!
Megosztom
Kedvező ár,kedves felszolgálók -

John's Pub - Public House & Restaurant Keszthely

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Párommal látogattunk be délutáni ebédre! A pincér fiatalember,kedves és gyors volt! Még ilyen csirkemellet nem ettünk amit ott akkor rendeltünK
Mikor kihozta,meglepődtünk az adag mennyiségén,amit kaptunk! Nem vagyok egy kis étvágyú,de ezt a mennyiséget még én sem tudtam megenni! A pincér fiatalember látva meglepetésünket, elmosolyogta magát!
Megosztom
Kedvező ár,kedves felszolgálók -

Rózsakert Bistro Hévíz

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Párommal jártunk itt 2 hete! Menüt kértünk,ami számomra és párom számára is mind árban ,mit mennyiségben megfelelt! Deszertet is kaptunk,finom süteményt! Mind a felszolgálás gyorsaságával,mind az étel minőségében megfelelő volt! A sör és az üdítő hideg volt,ami ebben a hőségben igen csak jóleset!
Megosztom
2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 12.
Párommal egy hosszú séta után tértünk be a cukrászdába! Nagyon kellemes meglepetés volt az udvarias kiszolgálás a fiatal hölgyek részéről! Én egy szerelmes torta szeletet ettem! Igaz jól benne vagyok a korban,nyugdíjas vagyok,de a szerelem nem korhoz kötött! Kérdeztem a kis hölgyet ugye ehetek még ebben a korban ilyet! Ő kedvesen elmosolyogta magát,ami jólesett!
Megosztom
Este a kisrigóban! -

Kicsi Rigó Étterem Zalakaros

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 10. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sajnos csak rövid ideig tartózkodtunk a városban! Egyik este ott vacsoráztunk a párommal! Kellemes meglepetés volt,hogy a pincér fiatalember azonnal ott termett és felajánlotta a segítségét! A felszolgált ételek,kiválóak voltak! Én a kisrigó kedvencét ettem! Mikor megkaptam,azt hittem nem jól látok! Olyan adag volt,hogy azt hittem nem birom megenni!
Megosztom
2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 12.
Párommal és lányommal Tihanyban voltunk és miután megéheztünk erre az étteremre esett a választásunk! Meglepődve tapasztaltuk a pincér és a többi kiszolgáló személyzet udvariasságát,figyelmességét! Pedig már október eleje volt! Az elfogyasztott étel minősége,mennyisége kifogástalan volt! A sör és az üdítők hidegek voltak,ami jól esett abban a melegben!
Megosztom
Visszatérni,amikor arra megyünk! -

Kék Öböl Étterem & Panzió Balatonfűzfő

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 12.
Párommal és lányommal voltunk 1 hete ott ebédelni! Az ebéd,a kiszolgálás kifogástalan!A Hortobágyi palancsinta Isteni finom volt a lányom és feleségem szerint!Én gesztenye pürét kértem ,ami szintén nagyon finom volt!Nem először jártunk itt! Ha arra járunk,mindig betérünk !Ajánlom,hogy ha erre jársz nézz be,nem fogod megbánni!
Megosztom
Kiváló vendéglő -

Aranyszarvas Étterem Szarvas

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az arborétum látogatása után tértünk be az étterembe ebédelni! Kedves mosolygós kis pincér hölgy fogadott bennünket! Nem kellett sokáig várni az ételekre,mely meglehetősen finom és ízletes volt! A sör hideg,ahogy ebben a melegben jólesik! Különösen meglepett bennünket,hogy dizájnos lemez lapon kaptuk az ételt! Nagyon gusztusosan tálalva!
Megosztom
Olcsó és kifogástalan! -

Napsugár Étterem Cserkeszőlő

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 16.
2017. szeptemberében jártunk itt ebédelni egy pár alkalommal! Ha Cserkeszőlőn voltunk,itt ebédeltünk! Az ételek minősége,mennyisége kifogástalan volt! A sör hideg és nem habos,mint sok helyen! A kiszolgálók türelmesek és figyelmesek voltak! Csak ajánlani tudom azoknak,akik olcsón és jót akarnak ebédelni! Köszönjük! További sok vendéget kívánunk Önöknek!
Megosztom
2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 21.
Eőször jàrtunk itt!Meglepetésül szolgàlt az àraràny és a vàlasztékos étlap!Nem csak magyarul.hanem idegen nyelven is fel van tüntetve az étlapon az étel ,ital vàlaszték!Kellemes környezet,kifogàstalan ételminőség és kiszolgàlàs!Ajànlom màsoknak is!
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX