GP90 étterem értékelései

Értékelései
6
10
15
5
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg GP90 értékeléseit!

Olvasd el GP90 étterem értékeléseit!

Lángos egy kis hiányérzettel -

Port A/B Balatonmáriafürdő

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 22.
Éppen nyaralásunkat töltöttük, amikor vacsorára megkívántunk egy jó lángost. Messzebbre terveztünk elmenni, de kisgyermekünk nem engedte, így maradt a Port A/B. Fura, de praktikus a rendelésfelvételi rendszer az önkiszolgáló résznél, de nem volt vele semmi gond. Limonádét kértünk, ami nem akart több lenni annál, mint ami.
Megosztom
A kezdetek óta kiváló -

Florida Fagyizó Balatonmáriafürdő

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A nyitás óta végigkísérem a fagyizó sorsát. Amikor megnyitott még nagyon fiatal voltam és a tulaj is kereste a helyét, célközönségét. A kis Tranbantját már távolról meg lehetett ismerni, ahogy jó kedéjét és barátságos kisugárzását is. Azóta sok minden változott, de ez a hozzáállás nem. A "szivecskés fagyis bácsi" helyett már a lányai, családja viszi a bizniszt, de ő még hátulról ugyanúgy irányít.
Megosztom
Bőséges szülinap -

Hüse Vendéglő Debrecen

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 23.
Kislányom szülinapján tértünk be egy nagyobb családi ebédre a Hüsébe. Másodlagos ötlet volt, mert ahova első körben menni akartunk ott már nem tudtunk asztalt foglalni. De utólag elmondható, hogy egy jó döntés volt. Nagyon házias ízekkel főznek és bőséges adagban. Mindannyian rendeltünk levest (húslevest és gyümölcslevest), amik olyanok voltak, ahogy mi szeretjük.
Megosztom
2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. április 11.
Aki Debrecenben él, élt, tanult, vagy éppen csak átutazott nem hagyhatja el úgy a várost, hogy legalább egy sört ne igyon meg az Ibolyába. Egy kult hely, amiről aki már járt itt tudna mesélni. Ár-érték arányban a város egyik legjobbja, a hely a felújítás óta már nem is olyan rossz tisztaság szempontjából. Az "ős" bútordarabok által lehet igazán megismerni a helyet.
Megosztom
2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 11.
A feleségemmel jártunk itt egy kupon adta lehetőséget kihasználva. Hónapfordulónkat ünnepeltük. Rögtön az elejétől fogva barátságosan, kedvesen fogadott minket a pincér és mindenben segítséget nyújtott nekünk. Néha már túlzottan is jószívű volt. Az ételek bőségesek és nagyon ízletesek voltak. Húskedvelő emberként hatványozottan fontos számomra, hogy jól átsült legyen a rendelt étek.
Megosztom
Minőségi fagylalt mindenkinek -

Kismandula Cukrászda Debrecen

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 24.
A Kedvesemmel úgy telt a nyarunk, hogy elhatároztuk, hogy minél több fagylaltot kipróbálunk Debrecenben, hogy eldöntsük, vajon hol a legjobb a kínálat. Ennek keretein belül jutottunk el a Kismandulába is, amiről sok mindent hallottunk, azonban én személy szerint még nem voltam ott. Kértünk egy-egy fagylaltkelyhet, amit rövid várakozás után ki is hoztak nekünk.
Megosztom
Rég ettem ilyen jó pizzát -

Sekli Pizzéria Balatonfüred

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 19.
Hosszú út után kerestünk magunknak a feleségemmel egy helyet, ahol az étvágyunkat csökkenteni tudjuk. Így esett a választásunk a Seklire és milyen jó választás is volt. Nagyon rég ettünk ilyen finom tésztájú pizzát. A kiszolgálás pörgős és szívélyes volt, amire a nagyon minőségi étel tette fel a koronát. Szerencsénkre nem voltak olyan sokan, így a várakozási idő is minimális volt.
Megosztom
Eljegyzés utáni ebéd -

Csokonai Söröző & Étterem Debrecen

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 9.
Az eljegyzésünket szerettük volna minél méltóképpen megünnepelni a menyasszonyommal és úgy döntöttünk, hogy adjuk meg a módját és menjünk el Debrecen sokak szerint legjobb éttermébe. Szkeptikus vagyok a listákkal, de úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. És megérte. Szerencsénk volt, hogy bejutottunk, hiszen majdnem teltház volt és tartottunk attól, hogy nem jutunk asztalhoz, de szerencsére kerítettek nekünk helyet.
Megosztom
Egy pozitív tapasztalat -

Panoráma Étterem Debrecen Debrecen

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kedvesemmel jártunk itt a mai napon és nagyon jó benyomást tett ránk a hely. Az volt a fő szempontunk, hogy egy all you can eat, svédasztalos ebédet fogyasszunk el valahol a városban. Már volt olyan hely, amit kipróbáltunk, de esélyt akartunk adni másnak is. Megérte! Nagyon szívélyes kiszolgálással, bőséges és minőségi ételekkel találtuk szembe magunkat.
Megosztom
2016. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 26. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kollégám ajánlotta a helyett, hogy családi ebédre optimális és nagyon finom ételeket szervíroznak a Flaskában. Nem is kellett ebben csalatkoznunk, hiszen emberes és ízletes adagokat kaptunk megfizethető áron. Diplomaosztó utáni ünnepléshez megfelelő hangulatot teremtettek, ami kellett is, hiszen a helységben rajtunk kívül még 2 család tért be ezzel a céllal.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX