grevus étterem értékelései

Értékelései
7
14
44
17
7
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grevus értékeléseit!

Olvasd el grevus étterem értékeléseit!

Finom falatok! -

Flekken 2 Étterem Pécs

2013. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 27.
A város központjához közel, busszal is jól megközelíthető helyen van.Jóízű ételeket megfizethető áron fogyaszthatunk ebédre, vagy vacsorára.Minden korosztálynak ideális hely, egyszerű de nagyszerű, és népszerű is.A helyiek jól ismerik, pozitív véleménnyel vannak róla, ahogyan én is!Próbálja ki aki éhes lesz!
Megosztom
2013. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 26.
Szép környezetben igazán minden igényt kielégítő helyen lehet étkezni, ünnepelni, kikapcsolódni.Nagyon finom ízek, ételek biztosítják, hogy mindenki elégedetten távozzon nagyszerű élményekkel.Kedves személyzet, odafigyelő munkát végez!Mindenkinek ajánlani tudom, ha minőségi helyen akar eltölteni egy jó vacsorát.
Megosztom
2013. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. február 17.
Minden alkalomnak megfelelő hely. Lehet ünnepelni,vagy csak ebédeli vacsorázni, mindenre van megoldás itt. Finom ételeket ízlésesen tálalva jó étvággyal fogyaszthatók,sokféle finomság közül választhatunk kedvünkre. Megoldható bármilyen ünneplés, vagy szórakozás. A személyzet udvarias. Zártkörűen is megoldható a vacsora. Parkolás a szálloda előtt lehetséges.
Megosztom
Kiváló!!!!! -

Régi Vigadó Debrecen

2013. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. június 12.
Hangulatos kellemes hely, mindenkinek ajánlom! A Nagyerdőben kiváló kirándulóhelyen található, a belvárostól nem messzire, könnyen megközelíthető helyen, ahová villamossal is egyszerű a megközelítése. Autóval a parkolás is megoldható kényelmesen. Családi programnak, de barátoknak is kikapcsolódást jelenthet.
Megosztom
5 oldalon / 44 találat


TérképX