grevus étterem értékelései

Értékelései
7
14
41
15
7
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grevus értékeléseit!

Olvasd el grevus étterem értékeléseit!

grevus értékelései

Ha pizza, akkor Gilbert! -

Gilbert Pizzéria Debrecen

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 21.
A legfinomabb pizza itt kapható Debrecenben, soha nem csalódunk benne. A választék alapján mindenki talál magának ízlésének megfelelőt. A rendelés után kevés várakozás, és felszolgálják az ízletes, sok feltéttel megsütött pizzát. A személyzet mindig udvarias, mosolygós, kedves. Ez fontos számomra, sokfelé ez nem jellemző sajnos.
Megosztom
2019. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 19.
A városközpontban elhelyezkedő cukrászdában igazán finom minőségi cukrászsütemények fogyaszthatók helyben, vagy hazavihetőek. Sokféléből választhatunk, ha nemcsak süteményre hanem fagylaltra vagyunk éhesek akkor is. A személyzet kedvesen fogad, jó hangulatban tölthetünk el kis időt családdal, vagy barátokkal egyaránt. Érdemes betérni ha arra járunk.
Megosztom
Kulturált cukrászda! -

Kismandula Cukrászda Debrecen

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Igazán jóízű finom süteményeket lehet itt kapni. Minden friss, és még esztétikailag is kiválóak, emiatt nehéz választani annak, aki szereti az édességet. A személyzet kedves, jó ide betérni. A város központjában könnyen megtalálható ez a szépen kialakított igényes cukrászda. A kész torták óriási választéka minden alkalomra található.
Megosztom
Jó Pizzát a Gilbertből! -

Gilbert Pizzéria Debrecen

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. március 6.
A város szívében itt mindig érdemes betérni ha pizzát szeretnénk enni. A legfinomabb pizza itt kapható a városban, ez a családtagjaim véleménye is, nemcsak az enyém. Nagy a választék, hamar elkészítik, nem kell sokat várni. Ha megrendelésre házhoz hozzák, ugyanez elmondható. Az eladók udvariasak, kedvesek. Most is csak ajánlom annak aki szereti a pizzát, hogy próbálja ki ezt a helyet.
Megosztom
Pizza nagy választékban! -

Pizza Via Debrecen

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 29.
Nagyon jó, hangulatos kis hely, ahol kedves udvarias és gyors a kiszolgálás. A városközpont közelében van, érdemes felkeresni. A pizza választéka olyan bőséges, hogy mindenki talál ízlésének megfelelőt. Nagyon finom, és ízletes, bármelyiket is választjuk. Ha éhesek vagyunk, vagy jó társaságban akarunk kis időt eltölteni akkor érdemes ide betérni.
Megosztom
Poroszlói emlék! -

Tavirózsa Étterem Poroszló

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. november 29.
Az Poroszlói Ökocentrum közelsége miatt választottuk ki az éttermet, jól megközelíthető helyen van, szép környezetben. Egyszerű, jó hangulatú az étterem. A kikért ételek igazán jóízűek voltak, a kiszolgálás gyorsan történt, összeségében jól éreztük magunkat. Nem bántuk meg a választást, máskor is felkeressük.
Megosztom
Jó ételek jó áron! -

Víg Molnár Vendéglő Debrecen

2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon jó, mert az étterem előtt lehet parkolni. Ha délután zárás előtti órákban érkezünk, akkor is van többféle étel csak várni kell amíg elkészül. Korlátlan fogyasztás, a kifizetett pénzért jót adnak. A személyzet kedves udvarias. Az ételek finomak, és háziasak. Sajnos másfél órával zárás előtt már nem lehetett kártyával fizetni,mint egyébként más időpontban.
Megosztom
Kellemes élmény -

Gara Étterem Füzesgyarmat

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 18.
Füzesgyarmaton itt ettünk igazán finomakat, és bőséges adagot. A választék megfelelő, és igazán ízletesen főznek. A személyzet kedvessége, és az udvarias kiszolgálás is a jó hangulatot teremt az ide betérőknek. Nem kell sokat várni, és a parkolás sem okoz gondot, közvetlen van rá lehetőség, fizetni nem kell! Érdemes kipróbálni az itt megéhező vendégeknek.
Megosztom
2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. december 29.
A legfinomabb sütemények közül nehéz volt a választás, mint mindig, mert csodaszépek, és nagyon finomak. Vannak kedvenceim, a krémeseket mindenkinek ajánlom! Kisebb zsúrtortát, vagy normál méretűt is találunk kedvünkre, bármilyen alkalomra! Kellemes környezetben, a városközpontban jólesik a kikapcsolódás. Nincs ízfokozó, egészségesebb édességeket találunk itt.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 29.
Csak jót írhatok, mert mindig igazán jó ízekre találok. A pizzák a kedvenceim, nagyon változatosak,nehéz választani a sok jó közül.A város közepén egy jó hely, ahol minden rendben van. Az ott dolgozók példaértékűen kedvesek!!! Jó lenne, ha máshol is ezt tapasztalnám, de kevés helyen van így. Köszönet a szép estéért nekik!
Megosztom
5 oldalon / 41 találat


TérképX