grevus étterem értékelései

Értékelései
7
14
44
17
7
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grevus értékeléseit!

Olvasd el grevus étterem értékeléseit!

Ahol most is nagy a választék -

Kismandula Cukrászda Debrecen

2021. januárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2021. január 20.
Itt most is amikor csak elvitelre lehet vásárolni nagyon sokféle sütemény kapható. A kiszolgálás mindig udvarias, gyors, türelmes. A sütemények igazán finomak, érdemes betérni ha jó minőségű édességet szeretnénk fogyasztani. A torták is nagy választékban kaphatóak, sokféle ízben, és ráadásul gyönyörűek. Remélhetőleg társasággal is lehet majd hamarosan helyben fogyasztani.
Megosztom
2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. november 25.
Örülök, hogy új helyen vannak számomra közel, jól megközelíthető helyen. Ezért is ott jártam, és ismerkedtem meg az Anna cukrászdával. Tisztaság jellemzi ami fontos számomra, jó hangulatban telt ott az idő. A finom sütemények miatt máskor is betérünk oda. A személyzet kedves udvarias. A tortarendelést is igénybe fogjuk venni. Mindenkinek ajánlom kipróbálni.
Megosztom
Étterem ha éhes vagy! -

Sever Török Étterem Debrecen

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 19.
A belváros szívében ha éhesek vagyunk érdemes ide betérni. Finom ízletes ételek, sokféle van a török étteremben. A személyzet nyugodt, ahogy ez a Török emberekre jellemző, türelemmel ad segítséget ha kérdés van. A rendelést nem mindig jegyzik meg jól, többszöri elmondás után azt kaptuk, amit kértünk. Nagy adag és jóízű volt eddig amit ettünk.
Megosztom
Mignon cuki ismét! -

Mignon Cukrászda Debrecen

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. december 27.
A belvárosi cukrászdában is ugyanolyan jó a hangulat, mint a "régebbiben!" Kisebb, de családias, modern.A személyzet azonnal kedvünkbe járt, nagyon udvarias, és gyors volt a kiszolgálás. Bármelyik süteményt is választjuk, nagyon finomak, könnyű krémmel töltve, és kinézetre is gyönyörűek. Az árak elég magasak, ezért minőséget adnak.
Megosztom
Ha pizza, akkor Gilbert! -

Gilbert Pizzéria Debrecen

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 21.
A legfinomabb pizza itt kapható Debrecenben, soha nem csalódunk benne. A választék alapján mindenki talál magának ízlésének megfelelőt. A rendelés után kevés várakozás, és felszolgálják az ízletes, sok feltéttel megsütött pizzát. A személyzet mindig udvarias, mosolygós, kedves. Ez fontos számomra, sokfelé ez nem jellemző sajnos.
Megosztom
Kulturált cukrászda! -

Kismandula Cukrászda Debrecen

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 1.
Igazán jóízű finom süteményeket lehet itt kapni. Minden friss, és még esztétikailag is kiválóak, emiatt nehéz választani annak, aki szereti az édességet. A személyzet kedves, jó ide betérni. A város központjában könnyen megtalálható ez a szépen kialakított igényes cukrászda. A kész torták óriási választéka minden alkalomra található.
Megosztom
Jó Pizzát a Gilbertből! -

Gilbert Pizzéria Debrecen

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. március 6.
A város szívében itt mindig érdemes betérni ha pizzát szeretnénk enni. A legfinomabb pizza itt kapható a városban, ez a családtagjaim véleménye is, nemcsak az enyém. Nagy a választék, hamar elkészítik, nem kell sokat várni. Ha megrendelésre házhoz hozzák, ugyanez elmondható. Az eladók udvariasak, kedvesek. Most is csak ajánlom annak aki szereti a pizzát, hogy próbálja ki ezt a helyet.
Megosztom
Pizza nagy választékban! -

Pizza Via Debrecen

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. december 29.
Nagyon jó, hangulatos kis hely, ahol kedves udvarias és gyors a kiszolgálás. A városközpont közelében van, érdemes felkeresni. A pizza választéka olyan bőséges, hogy mindenki talál ízlésének megfelelőt. Nagyon finom, és ízletes, bármelyiket is választjuk. Ha éhesek vagyunk, vagy jó társaságban akarunk kis időt eltölteni akkor érdemes ide betérni.
Megosztom
Poroszlói emlék! -

Tavirózsa Étterem Poroszló

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. november 29.
Az Poroszlói Ökocentrum közelsége miatt választottuk ki az éttermet, jól megközelíthető helyen van, szép környezetben. Egyszerű, jó hangulatú az étterem. A kikért ételek igazán jóízűek voltak, a kiszolgálás gyorsan történt, összeségében jól éreztük magunkat. Nem bántuk meg a választást, máskor is felkeressük.
Megosztom
Jó ételek jó áron! -

Víg Molnár Vendéglő Debrecen

2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon jó, mert az étterem előtt lehet parkolni. Ha délután zárás előtti órákban érkezünk, akkor is van többféle étel csak várni kell amíg elkészül. Korlátlan fogyasztás, a kifizetett pénzért jót adnak. A személyzet kedves udvarias. Az ételek finomak, és háziasak. Sajnos másfél órával zárás előtt már nem lehetett kártyával fizetni,mint egyébként más időpontban.
Megosztom
5 oldalon / 44 találat


TérképX