Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
grevus
74580
Országjáró - 15 városban járt már3 évnyi aktív tagság
Itt járt már

grevus adatlapja

60Értékelés
7
45
8
0
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.06.12
Utoljára itt2023.02.24

Néhány kiemelt értékelés

2022. szeptember 29.családjával járt itt
A belvárosban található hangulatos kis cukrászda jó helyen van, főleg ha gyalog vagyunk, mert a parkolás nem egyszerű. Tiszta igényes, jó hely. Az árak magasak, a sütemények elég kicsik, főleg a mignon, ami sajnos nem hasonlít az igazi régi mignon ízre. A torták sütemények szépek, igényesen néznek ki, és finomak voltak amiket kóstoltunk.
4Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
3Ár / érték arány
5Tisztaság
Érdekes 2023. február 24.a párjával járt itt
Nagyon jó és szép helyen van ez a gyógyfürdő. Emiatt mindig is a kedvenc fürdőhelyem volt. Hosszabb kihagyás után örültem, hogy ismét ott lehetek. Most is az, felújítva modern azért, egyben nosztalgia is ha itt vagyok. A víz gyógyhatása is segít a relaxálásban, pihenésben , gyógyulásban is. Jó program, minden korosztálynak kitűnő program lehet.
Kiváló 2015. február 6.a párjával járt itt
Ellátogattunk ebbe a vendéglőbe, mert többen dicsérték, hogy ide érdemes ellátogatni. Valóban nem csalódtunk, mert mindennel elégedettek voltunk. Nagy választék, és finom ízek jellemzőek, nyugalom,és jó hangulat. Megfelelő odafigyelő, udvarias személyzet, rövid várakozási idő. Minden egyben van ahhoz, hogy jól érezze magát az oda betérő vendég.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság