grevus egyéb értékelései

Értékelései
7
14
44
17
7
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grevus értékeléseit!

Olvasd el grevus egyéb értékeléseit!

Ismét élmény volt! -

Déri Múzeum Debrecen

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 20.
Ismételten meglátogattuk a múzeumot, vendégeinkkel együtt. Pozitív élménnyel gazdagon tértünk haza, mindannyiunknak kellemes időtöltés volt. Ebben az esetben az újralátogatás nem unalmas, ellenkezőleg. Aki még nem látta a sokoldalú érdekességeket, biztosan nem csalódik, aki látta, tudja mire számíthat. Debrecen büszkesége ez a múzeum, az ott dolgozók vendégszeretete is említésre méltó!
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 19.
A Balfi gyógyvíz jó hatású, amiről sok pozitívat lehet hallani. Ennek megfelelően fejlettebb, modernebb fürdőt képzeltem el. Sajnos csak egy kis medence van, nem lehet úszni benne, mégis kötelező ahol kötelező a fürdősapka. Érthetetlen, mert csak ülnek az emberek, a fejüket vízbe nem teszik. Sokféle gyógyfürdőben járva, sehol nem kellett fürdősapka, felesleges, és bosszantó.
Megosztom
Izomlazító hatás! -

Aquaticum Debrecen Debrecen

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 19.
A gyógyfürdőben jól el lehet tölteni az időt. A különböző hőfokú medencék közül lehet választani, amiben élményelemek is vannak, csak elég kevés. A medencékben sokan vannak, nehéz hozzájutni a maszírozó hatású vízsugarakhoz. A külső gyógymedencét felújítva átadták, de semmilyen fejlesztést nem csináltak, a négy darab derék és hát maszírozó ugyanolyan gyenge mint volt, szinte nem is érezhető hatása.
Megosztom
Családi kikapcsolódás -

Aquaticum Debrecen Debrecen

2016. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. november 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Nagyerdőben kellemes környezetben található ez a modern fürdőhely. Érdemes idejönni, mert minden korosztály megtalálja magának a kikapcsolódást, felfrissülést. A sodrómedence, az élményelemek, a csúszdák is. A szaunázás szerelmeseinek is van lehetősége a megújulásra. A gyerekeknek nagyon sokféle lehetőség, hogy maradandó élményben legyen részük.
Megosztom
Élménydús látogatás -

Déri Múzeum Debrecen

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 26.
Újra ellátogattunk a Déri múzeumba, és ismét szép élményekkel távoztunk. Az épület is nagyon tetszetős, és az ott dolgozók is segítőek, udvariasak voltak. Nagyon tetszett minden,de Munkácsy festmények lenyűgözőek, méretük szépségük egyaránt. Az egyiptomi gyűjtemény is érdekesség volt. Nem bántuk meg, hogy ismét itt jártunk, mindenkinek ajánlom a megtekintését.
Megosztom
2015. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 26.
Igazán látványos a kiállítás van a Futó László Pál múzeumban. Harkányban járva érdemes időt szánni a megtekintésére. Sok-sok kép, különleges technikával készültek el. Itt láttam először ilyen jellegű képeket. Nagy élmény volt, igazán nem bántam meg, hogy lehetőségem volt rá. Köszönet érte a művész úrnak, Futó László Pálnak. /Jól megközelíthető helyen van.
Megosztom
2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A belépő nagyon drága, a szolgáltatás színvonala alacsony. A gyógyvizes medence felett nincs esővédő, esernyővel lehet fürödni. Egy éve elkezdték a napvédőnek nevezett faszerkezetet szétszedni, azóta is úgy van. A bevételből kellene beruházni is. Sokfelé járva a kisebb és nagyobb falvakban városokban is jobban éreztük magunkat.
Megosztom


TérképX