grevus szállás értékelései

Értékelései
7
14
44
17
7
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grevus értékeléseit!

Olvasd el grevus szállás értékeléseit!

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 18.
A szálloda jó helyen van, a gyógyfürdő pár perc alatt elérhető. A szálloda és a szoba is tiszta, modern berendezésű. A dolgozók segítőkészsége változó. A reggeli amiből választhatunk különböző elnevezésű, mégis nem azt kaptuk a tányérra, amit a leírás szerint kellet volna. A vacsora mennyisége, minősége nagyon "gyenge".
Megosztom
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szállodai szoba modern, és tiszta. 14 órától elfoglaltuk a szobát, érdeklődésemre, a recepción elmondták, hogy svédasztalos lesz a vacsora,ami 15 fő felett lett ígérve. Este meglepetésként elmondták, hogy 8 főre kért a recepció vacsorát,ezért kétféle ételből kellet választani. A reggeli minden esetben svédasztalos, elvileg!
Megosztom
Kikapcsolódásnak kiváló!!! -

Hotel Rudolf Hajdúszoboszló

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 19.
Nagyon jól éreztük magunkat, jó helyen van ez a hotel. A wellness nagyon tetszett,/ kint és bent is / sok napozóágy teszi kényelmessé a pihenést! ! ! Nyugalom, kényelem, kikapcsolódás egy helyen. Kezelések helyben is vannak ha valaki igénybe szeretné venni, megteheti. A vacsora menüválasztékos egyszerű, de éhen nem marad senki. Sajnos a parkolásér fizetni kell!
Megosztom
2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 11.
Közel a Balatonhoz, szép környezetben található szállodában igazán jól éreztük magunkat. A szoba egyszerű, tiszta. A welness tetszett, csak szólni kellett, hogy a jakuzzit kapcsolják be, pedig sokan voltunk. Az étkezési lehetőség kiváló, mert nagyon finomak az ételek és nagy a választék. A személyzet udvarias, készséges!
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 19.
Nagyon nyugodt helyen, a jó levegőn lehet itt pihenni. A személyzet nagyon segítőkész, és udvarias! ! ! A hotelben tisztaság mindenhol! Az ízlésesen berendezett szobák teszik még kényelmesebbé az életet. A wellnessben is a kikapcsolódás, és az étterem finomságai nagy választékkal is a vendégek kényelmét szolgálják. Nagyon jó a hely, örülök, hogy ott lehettem!
Megosztom
2014. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 9.
Csodálatos helyen a Duna partján található ez a szép szálloda. a wellness, a kiválóan finom ételek a teljes kikapcsolódást segítik. A hotelben minden dolgozó kedves udvarias, és segítőkész, ilyet még nem tapasztaltam sehol, mert ez minden dolgozóra vonatkozik itt! Ha van kedvenc kis állat, ide elhozható. Mindenkinek ajánlani tudom ezt az ízléses kiváló hotelt!
Megosztom
Pihenés Nagyatádon! -

Hotel Solar Nagyatád

2013. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. január 18.
A szálloda központi jól megközelíthető helyen található. Parkolás a szálloda parkolójában lehetséges. A szálloda alkalmazottai kedvesek, készségesek, odafigyelnek a vendégek igényeire. Jó hangulatú, barátságos az épület. Az ételek finomak. Előnye, hogy a gyógyfürdő szomszédságában van. Kiváló pihenésre, kikapcsolódásra, a város szép, gondozott parkokkal.
Megosztom


TérképX