Iceborg étterem értékelései

Értékelései
6
8
9
6
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Iceborg értékeléseit!

Olvasd el Iceborg étterem értékeléseit!

Érdekesen finom... -

Buffalo Pizzeria Harkány

2020. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. október 19.
Egy hétig tartózkodtunk Harkányban, és többször voltunk. Hol enni, hol inni. Igaz, október lévén kevesen voltak, de a kiszolgálás teljesen rendben volt (gyors és pontos), a hamburger tényleg finom, mondhatnám, hogy semmi extra, mindenki tette a dolgát. A szakács sütött, a pincér kiszolgált. . . nekünk nem maradt más, mint megenni-meginni amit kaptunk.
Megosztom
Egyszerű, mégis nagyszerű -

Kugler Szaküzlet Makó

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak egy sütit szerettünk volna, több lett. . . Családias hangulat, rendkívül kedves eladó hölgy, nagyon finom sütik, tényleg csak ajánlani tudom, ha egy kis édességre vágyik valaki. A kínálat nagy, a választás problémás (a harmadiknál már gondolkodóba estünk, hova fér ez el, és akkor még ott lenne az is, na meg ez is).
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bár nem biztos, hogy sikerül, de megpróbálom objektíven összefoglalni: éhesen tértünk be, ugyanúgy távoztunk. Az abrosz koszos. A pincérek ruhája szintúgy. Megvan az a vicc, hogy egy asztalnál ülnek ketten, mondja az egyik, "kíváncsi vagyok milyen itt a csiga", mire a másik asztalnál megszólal egy másik vendég: "pincérnek van öltözve"!
Megosztom
Kiszolgálásból elégtelen -

Hrabal Söröző Budapest

2019. júliusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. július 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Baráti társasággal terveztünk ünnepelni, finom cseh sörök társaságában. A sörökkel nem is volt gond, kellően hideg, kellően habos, finom volt. A kiszolgálásról már nem tudok mondani semmi jót. Az első negatívum, hogy a helyfoglalás társaságok részére kötelező fejenkénti 3000 forint "kaució" (mi ez, albérlet? ). De ez csak egy aspektus. . .
Megosztom
Kaja igen, pia nem... -

Firpo Burger & Bar Budapest

2019. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 9.
Egy péntek délutánra ütemeztük be a családdal (3 fő), hogy kipróbáljuk a helyet. Szeretjük a hamburgereket, így erre a helyre esett a választásunk, kicsit vegyes érzelmekkel távoztunk. Nem is tudom mivel kezdjem, talán a pozitív benyomással. A hamburger jó volt, hárman három félét ettünk, tényleg ízlett mindenkinek, a krumpli kifejezetten első osztályú volt.
Megosztom
2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
Semmi flanc, csak egyszerűen jó. Sőt, nagyon. Mi hamburgereztünk (hárman három félét), és mindenkinek ízlett. Van retro, meg modern, meg amerikai féle, meg mittudoménmilyen :-). Ha nem flancra vágyik az ember, hanem szeretne enni egy jót (mondjuk hamburger), és esetleg inni egy jó Csíki sört, akkor ajánlom mindenkinek.
Megosztom
2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 19.
Kisebb csapattal tértünk be így december derekán, amolyan év végi munkahelyi bulinak álcázott sörözés. Először jártam itt, de biztos, hogy nem utoljára. Remek hangulat kerekedett, az idő kicsit túl gyorsan elrepült. . . A székelytál finom, a sör szintén, a pincér szinte azonnal az asztalnál volt, amikor a poharunkból ki kellett szorítani a levegőt!
Megosztom
Nem az igazi -

Buda Gourmet Budapest

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 7.
Évzáró bulinak indult, csapatostól mentünk, én személy szerint nagy reményekkel. Szeretem az ilyen jellegű éttermeket, sajnos azonban itt azt tapasztaltam, hogy a Trófea éttermek farvizén próbálnak evickélni, számomra sikertelenül. A kínálat elég szegényes, a külön grillezésért külön fizetni, külön italcsomag, külön minden. . . Értem én, de mi hajtja?
Megosztom
Soha többé... -

Paksi Halászcsárda Paks

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 12.
Hatan tértünk be erre a helyre, útban Budapest felé. . . először és utoljára. A "pincér" viselkedése minden volt, csak nem vendég marasztaló, a viselkedése és hozzáállása kritikán aluli. Ha t adag ételből három olyan sós volt, hogy - kis túlzással - a fél éves sóadagomat letudtam ezzel.
Megosztom


TérképX