konyak étterem értékelései

Értékelései
0
6
11
5
0
0
3

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg konyak értékeléseit!

Olvasd el konyak étterem értékeléseit!

Ízeltlen nyers pizza -

Ittali Pizza Vác

2020. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. november 20.
A hely neve már Repetából, Ittali pizzéria. A név változott, de a rossz minőség nem. 19. 10 kor rendeltünk kiszállításra 2 nápolyi stílusú pizzát és két hamburgert. Este kilenc elött pár perccel esett be a futár, akinek amikor megjegyeztem, hogy a kiszállításuk nem a leélesebb kés a fiókban, bunkón a kapunk kívülről visszakiabált, beszólogotott, kioktatva, hogy mikor kellene rendelni ételt.
Megosztom
Vacsora Kismaroson -

Patak Vendéglő Kismaros

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vacsorázni mentünk, amit hamar ki is választottunk. A kiszolgálás, gyors, és udvaraas, az étel finom, és bőséges volt. Többször jártunk már itt, sosem volt gond az étellel. Ide mindig megéri eljönni enni egy jót. Fiztetni lehet kártyával, vagy készpénzzel is. Több étel is volt az étlpon, amiot később majd ki szeretnék próbálni. Biztos jövünk még.
Megosztom
Egyzserű, de finom ebéd Kisorosziban -

Mázsaház Kemencés Vendéglő Kisoroszi

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kerékpárral beérve Kisorosziba rögtön a falu elején egy tábla áll, ráírva Mai menü: Juhtúrós sztrapacska, Csülkös bableves, Cigánypecsenye. Mivel a bableves és sztrapacska is a kedvencem, meg is álltunk. A helység majdnem üres volt, egy ember ivott egy sört rajtunk kívül. Amikor rákérdeztem a választékra kiderült , hogy nincs is más étel, csak ami ki van írva.
Megosztom
Átlag alatti ebéd -

Barna Party Kisvendéglő Verőce

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 1.
Családdal betértünk ebédelni. A hely nagyon szép, mármint a terasz és a kilátás. Szólt a zene a teraszon, egy tengerészsapkás öregúr gitározott magnózenére, kb. minden második harmadik számra. Amúgy csak ült ott rövidnadrágban, és elénk tolta a fekélyes, hámló, beteg térdét. Nem étterembe való látvány volt. Birkapörkölt nem volt, pedig az étlapon szerepelt.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 23.
Családdal betértünk, és mivel nem akartunk a készételre várni, mert lógott az eső lába, így mind a négyen gulyáslevest kértünk. 3 fél literes, és egy kisebb 0,35-ös adagot. Nos a leves íze ugyan nem volt kiemelkedő, de rossz sem, viszont a fél literes bográcsban inkább csak lé volt, tartalom semmi. 6-8 darab marhahús, pár krumpli, és kevés csipetke.
Megosztom
sztrapacska borzalom -

Repeta Bisztró Vác

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 15.
Nagy sztrapacska rajongó vagyok, ezt a családom is tudja. Lányom, amikor észrevette, hogy facebookon már sztrapacskát is hirdet a Repeta, pár napja este meglepett egy adaggal. Elhozatalra kaptam egyet. Gyorsan meg is kóstoltam. Valami kásás , íztelen massza volt, sült párizsi darabokkal a tetején.
Megosztom
Hangulatos étterem -

Terasz Étterem Balatonfüred

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 24.
Másodszor voltunk ebben az étteremben, és mind a kétszer esőben. Először évekkel ezelött akkora volt az eső, hogy az utca folyóvá változott, autók sem tudtak közlekedni. Most nem volt akkora eső, de így is csak az udvaron a ponyvák alatt lett hely, amit a pincér ügyesen megoldott a vendégek kisebb átcsoportosításával. Hatan voltunk, az étel finom volt, bár nem volt kiemelkedő.
Megosztom
Révkapu kávéház -

Révkapu Kávéház Vác

2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. május 12.
A Révkapu kávéház hatalmas előnnyel indít, mert szuper helyen van, a váci főtér és a dunapart közötti sétálóutcában. Ki is lehet ülni a teraszra, ha van hely. Az ételek finomak, bár nem kiemelkedőek. A gulyásleveshez nem kínáltak csípőspaprikát, és kissé szét is volt főve a zöldség benne. Korábban már ettem itt csülköt, ami finom volt, bár a köret külön kis tányérban volt, és elég kevés.
Megosztom
2015. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. május 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pont azért mentünk, mert ezen az oldalon olvastam, hogy a legjobb étterem Vácon. Na ide szerveztem a szülinapi ebédet, tizen mentünk. Előre asztalt foglaltunk, a kiszolgálás kedves volt, aránylag gyors. Az étel viszont annyira felejthető, átlagos, hogy éppen meg lehetett enni. Egy sima menzakaja színvonala volt, nem is volt sok, és az enyém ráadásul még hideg is volt.
Megosztom
Nem fütyül már a Rigó -

Rigó Étterem & Pizzéria Zalakaros

2015. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. április 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy évben többször is járunk Zalakarosra, ekkor egy biztos, a Rigóban biztos eszünk. Jó áron és finomat kaptunk eddig. Sajnos csak eddig, mert most húsvétkor zsírban tocsogó, ehetetlen cigánypecsenye és az árak drasztikus emelése fogadott. Sajnálom, mert eddig nem volt probléma, az adagok jó nagyok voltak. Legközelebb adunk egy esélyt még nekik. .
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX