Kristóf

Kristóf adatlapja

13Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.07.04
Utoljára itt2025.04.29

Néhány kiemelt értékelés

Primitiv szállás. Az olcsó szállás is lehet drága. -

Club Thermál Kastély Poroszló

Gyenge 2013. július 4.gyerekekkel járt itt
2013. július 1-től voltunk az egyik apartmanban 2 éjszakát. A szálló, az apartmanok és a körülöttük lévő park csaknem teljesen le van amortizálva. A leközölt képek és a tényleges állapot teljesen eltér. Az étteremben a tányérok, poharak csorbák, töröttek. Bár a személyzet igyekvő, de az egész komplexum olyan mint akinek nincs gazdája.
Átlagos 2022. június 18.a párjával járt itt
Június első hetében voltunk a 110-s apartmanban! A nappaliban lévő, kihúzható ágy már nagyon leromlott, javításra / cserére szorul! Alvásra alkalmatlan. Az emeleti fürdőszoba kádjához kapaszkodót kell szerelni, mert a kilépés balesetveszélyes ! A konyha mosogatójának lefolyójából -pihenést zavaró- erős zaj hallatszik, melyet a személyzet közönbösen kezelt, nem tudta / akarta megszüntetni!
2013. augusztus 10.gyerekekkel járt itt
2013. augusztus elején voltunk a szállóban két gyerekkel. Az addig leírt véleményeket olvasva / pl:" Igénytelenség " / féltünk elindulni. A megérkezés volt az egyetlen negatív élmény, mert többszöri egyeztetés ellenére nem azt a szobát kaptuk amit megigértek. Végül sikerült a szobába megegyezni, közös kompromisszumokkal.