liva57 étterem értékelései

Értékelései
4
7
9
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg liva57 értékeléseit!

Olvasd el liva57 étterem értékeléseit!

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. április 25.
A személyzet udvarias, mi pizzázni mentünk, Nagy adag, bőséges finom, ajánlani tudom.Tisztaság mindenütt, házias ízek.Ár elfogadható, család barát hely.Kiszolgálás, gyors, és kíváló.A pizzából nagy a választék.Ha arra járunk legközelebb is ezt a kedves helyet választjuk.Köszönet a finom kávéért.
Megosztom
2017. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. május 27.
Városközpontba , kíváló termékek, nagy választék, kedves kiszolgálás. Mindenkinek ajánlom. nagy választék, kitünő ízek, finomak a sütemények, a fagyi,tisztaság mindenütt, kedvesek az eladók. gyors kiszolgálás. berendezése egyedülálló,kényelmes székek, vannak akciós napok, árak vannak olcsóbb és drágább áruk, de mindenki talál a kedvére és pénztárcájára megfelelő terméket, legyen péksütemény torták, italok.
Megosztom
2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 3.
barátságos, kellemes hely, kítünő magyaros ízek nagy a a választék, vegetáriánus ételek között is. kedvesek a dolgozók, udvarias kiszolgálás. Rendezvényre esküvőre is alkalmas a hely,mindenkinek ajánlom. nem fog csalódni.Kellemes környezet, családias a hangulat.sok a választék.Tiszta, és hangulatos.
Megosztom
Mindenkinek ajánlom -

Friskó Panzió étterme Zalakaros

2017. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. február 15.
Házias ételek, különleges ízek, gyors kiszolgálás,igaz, most kevesebb a vendég , de nagy a választék,gyermekbarát, családias hely, árak elfogadhatóak.Ajánlom az átutazóknak, itt nyaraló vandégeknek, a szállással egyben az éttermet. Jó parkolási lehetőség.A panzió tiszta, kényelmes, és nyugodt pihenést biztosít.
Megosztom
Az ország legjobb fagyizója -

Puncs Fagyizó Nagykanizsa

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 20.
Az ország legjobb fagyizója, nagy választék, szép környezet, állandó fejlesztés, természetes ízek, jó az ár arány érték, kedves kiszolgálás, elvitelre is,készséggel állnak rendelkezésre. Ha csak átutazóban jártok ne hagyjátok ki, ha valódi igazi ízeket akartok. Mindenkinek ajánlom. Az évek során sokat változott alakult a vendégek igényei szerint.
Megosztom
belvárosi jó étterem -

Kaszinó Étterem Nagykanizsa

2015. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. december 22.
Belvárosban található a nagy postával szemben központi helyen, parkolási lehetőség van. átutazóknak is ajánlom, magyaros és hideg, meleg ételek megtalálhatók az étlapon. Ízletes fűszerezésű, tiszta nyugodt, barátságos hely. Családoknak, átutazóknak, rendezvényeknek is kitünő. árak elfogadhatóak, családbarát, udvarias előzékeny , gyors kiszolgálás.
Megosztom
2015. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Minden kinek ajánlom, akár átutazó, és a helyi lakosoknak is. Központban található, parkoló közel. van frissensült választék, és rengeteg féle pizza, szem szájnak ingere. Az adagok bőségesek, a kiszolgálás gyors, az árak elfogadhatók. Saláták évszakhoz megfelelő alapanyagból készül. Család barát, és fiataloknak is ajánlom.
Megosztom
2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindenkinek ajánlom! kiváló göcseji ízek, kellemes környezet, jó hangulat, az adagok bőségesek, a gyermekekre külön figyelnek, vannak kis adagok. Az árak elfogadhatók, udvarias kiszolgálás. Könnyen megtalálható a központban. Ingyenes a parkolás. Csoportoknak , utazási irodáknak is figyelmébe ajánlom. Az étlap változatos, sok göcseji íz közül lehet választani.
Megosztom
Kitünő kiszolgálás fenséges ízek -

Lorena Étterem Hajdúszoboszló

2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. július 18.
3 napot töltöttünk Hajdúszoboszlón, és sikerült rátalálni az étteremre. 2 napon ott ebédeltünk, az árak vannak olcsóbbak, és drágábbak, tehát közepesek, a szemályzet, kiszolgálás, kedves segítőkészek. Az adagok bőségesek, ízletesek, és nekünk zalaiaknak különlegesek, a tájjelegű ételek kitünők. Csak ajánlani tudom az éttermet mindenkinek.
Megosztom


TérképX