liva57 szállás értékelései

Értékelései
4
7
9
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg liva57 értékeléseit!

Olvasd el liva57 szállás értékeléseit!

Mindenkinek ajánlom, egyedülállóknak, és családosoknak egyaránt. -

Hunguest Hotel Pelion Tapolca

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 2.
2018. novemberben voltam az erzsébet program keretében.A szálloda gyönyörű, a személyzet kedves, és udvarias. Az étterme kítünő teljes ellátás volt, svédasztalos reggeli vacsora, az ebéd is változatos.A szoba tiszta, és világos. A wellness részlege kitünő. A tavasbarlang a szállodához közel található.
Megosztom
2016. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. december 29.
A fürdő miatt jöttünk, karácsonyi ajándék. Tisztaság mindenhol, a víz tiszta és meleg, mindenkinek ajánlom. Elöször kellemetlen volt a fürdőn az étteremből bejött különböző étel szagok. ezen kellene változtatni. A gyógymedencéknél már annyira nem érezhető. Kellemes csendes nyugodt hely. fotót nem készítettem, 1 napra jöttünk, feltérképezni a helyet.
Megosztom
2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 20.
Csak ajánlani tudom, színvonalas, kényelmes szoba, tisztaság , rend mindenhol, kedves a személyzet, étkezés változatos és finom.személyzet segítőkész, nyugodt légkört biztosít.Mindenkinek ajánlom, aki Hajdúszoboszlót választja, nyáron, télen.Azt kaptuk amit vártunk. Jó parkolási lehetőség.Dunántúlról érkezve a hosszú út fáradalmait is kipihentük.
Megosztom
2015. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. december 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szuper jól éreztük magunkat, egy csillagot azért minuszba, mert 4 csillagosnak túlzás. A reggeli vacsora bőséges, változatos finom, udvarias pincérek, és a kiszolgálás.A lakóhelyemtől messze van, de a hosszút ellenére megérte, világhírű gyógyfürdőbe tölthettem 3 napot .Parkolás megoldott, szobák tiszták, személyzet kedves.
Megosztom


TérképX