Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
29
148
677
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 24. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyakran járunk a Pilisbe kirándulni, így jobb híján többször is betévedtünk már az étterembe. A választék (étteremhez mérten) elég szegényes, lényegében rántott és sült sokminden (hús, hal, gomba, sajt), pörköltek, palacsinta, mindez megtalálható egy jobb kifőzdében is.
Megosztom
Házias zsidó ételek -

Fülemüle Étterem Budapest

2019. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra mentünk a Fülemülébe, én korábban nem tudtam erről a helyről, pedig nem messze dolgozom. Nem túl nagy, kellemes, családias helyiség, a foglalás erősen ajánlott. A ház specialitása a többfajta sólet, hatalmas adagokat adnak, az "egyadagos" sólettel szerintem ketten tökéletesen jóllaknak.
Megosztom
A borravaló kötelező? -

Vakvarjú Étterem - Újlipót Budapest

2019. novemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. november 17. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagy divat manapság, hogy Márton nap környékén nagyon sok étterem libanapokat tart, nem volt ez másképp az újlipóti Varjúban sem. László Chef (a honlapon írják így, ezek szerint vagy a chef szó vált nagybetűvel írandó szóvá, vagy a helyi főszakács egy László vezetéknevű ember, akinek Géza helyett Chef a keresztneve. . .
Megosztom
Házias vendéglátás - házias ízek -

Kami Kisvendéglője Budapest

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 20. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A vendéglő egy nagyobb családi házból kerül kialakításra, de elég sok asztal van, kellemes, barátságos környezetben. Ha kérdezik, megesküdtem volna, hogy ez a településrész már Dunakeszihez tartozik, de nem, az utcanévtáblák szerint Újpest. A terítés igazi kisvendéglős jellegű, piros kockás abroszokkal.
Megosztom
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 21. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szamóca-rajongó szomszéd unszolására mentünk el újra a helyre, hááááát, nem kellett volna. A fagyi továbbra is egyenízű, túlédes, puha (pillanatok alatt olvad), teljesen egyetértek az előző értékelővel, mi sem ettük meg, inkább elugrottunk a XVI. kerületben nemrég nyitott új cukrászdába, ott szuper a fagyi.
Megosztom
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 20. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A gyorsétteremlánc lángon sütött húspogácsáival hirdeti magát, és ha az ember elmegy egy boltjuk közelében elég áthatóan érezni is a lángon sült hús illatát (gondolom nem véletlen). Nekem egyébként másokkal ellentétben jobban bejön mint a másik gyorsétteremlánc, ha van válaszási lehetőség, inkább ide megyek. (Na és ha persze nincs a közelben kézműves hamburgerező.
Megosztom
Na most mi van???? -

Zuzu Budapest

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tegnap elugrottunk a Hegyvidékbe ebédelni, mert korábban nekünk nagyon bejött a Zuzu. Az ajtón benézve teljesen úgy tűnt, hogy nyitva van, az asztalok megterítve, a pultra odakészítve a különböző eszközök, de az ajtót hiába lökdöstük, nem nyílt. Az ajtóról levéve az étlap, és egy kiírás: vasárnap zárva (szerintem korábban mi vasárnap is voltunk).
Megosztom
Még mindig remek -

Jókenyér Gödöllő

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hosszabb idő után voltunk újra a gödöllői JÓkenyérben, és mint a címben is írom: még mindig remek. A gödöllőiben az a jó, hogy a reggelit el lehet helyben fogyasztani, a mi kedvencünk a frissen sütött croissant-ból készült extra szendvics. Erre mondják azt, hogy alapvetően semmi különös (a croissantba sonkát, sajtot, salátát tesznek), de összességében kiváló.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra mentünk a Vakvarjúba a Paulay Ede utcába. Az első meglepetés akkor ért, amikor tapasztaltuk, hogy az étterem helyiségét felújítják, így át kellett menni az utca másik oldalára, ahol most ideiglenesen működik a hely egy elegánsan "popup"nak nevezett egykori szenespincében.
Megosztom
Egy kis víz a hőségben -

McDonald's - Vörösvári út Budapest

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A júliusi irgalmatlan kánikulában volt erre dolgom (a kocsi hőmérője 40 fokot mutatott), és elfogyott a vizem, így kínomban betértem a Mekkdonáld ezen üzemegységének "McDrive" részlegébe (mivel ezt az ősmagyar szót nem biztos hogy mindenki érti: kocsival oda lehet állni egy ablakhoz, és kiszolgálnak úgy, hogy nem kell kiszállni).
Megosztom
15 oldalon / 148 találat


TérképX