Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
29
148
677
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

Vadgesztenyefák árnyékában -

Jardinette Kertvendéglő Budapest

2019. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 19. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem a Németvölgyi úton található, szemben a Farkasréti temetővel. A kerthelyiség nagyon hangulatos, eléggé meleg volt, amikor mentünk, de a hatalmas, több évtizedes vadgesztenyefák kelllemes árnyékot adtak. Az ételek is kiválóak, a kacsamáj parfait-nak kellemes, karakteres íze van, friss salátával és lilahagyma lekvárral kínálják.
Megosztom
Hangulatos étterem -

Smarni Étterem Gödöllő

2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már régóta terveztük kipróbálni Gödöllőn a Smarni Éttermet. A hely nagyon kellemes, hangulatos, a kiszolgálással is elégedettek voltunk, érezni lehet, hogy itt fontos a vendég. A melegre való tekintettel hideg málnalevest ettünk (bodzával, kókusszal), nagyon kellemes zamata volt, nem az a túlcukrozott lötty, amit sok helyen gyümölcslevesként árulnak.
Megosztom
2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 22. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csömörön jártamban tűnt fel a hely már visszafelé, Budapest felé menet, nem sokkal a Csömör határát jelző tábla előtt. Ahogy láttam, alapvetően kiszállításban, elvitelben utaznak, ugyanis maga a hely pici (ha három-négy ember áll sorban, már "megtelik"), leülni sincs sok hely.
Megosztom
Pékárubolt, ahol nincs kenyér.... -

Pékesség Budapest

2019. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 22. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közmédia gasztrofőmegmondó nagyasszonyának műsorában hallottunk a helyről, háááát, nem először tapasztaltuk már, hogy a Borbás Mária műsorban láttatott kép nagyon eltér a valóságtól. Először is: egy pékáruboltban NINCS KENYÉR! ! ! ! ? ? ? ? Nem valamilyen fajta nincs, semmilyen nincs! Mikor kérdeztük, hogy mikor lesz: ősszel ! ! ! ? ? ? ? Mi van?
Megosztom
A desszertválaszték fejlesztendő -

Földes Józsi Vendéglője Budapest

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 31. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Születésnapi meghívásra mentünk az óbudai vendéglőbe. Nekünk sem a pincérekkel, sem az ételekkel nem volt rossz tapasztalatunk, a kiszolgálás udvarias és gyors volt, és az ételek is jók. A raguleves és a maceszgombócleves kifejezetten finom volt, a pacal nem az a kirobbanóan finom, de megfelelő. Jó volt a rántott mangalicatarja is.
Megosztom
Kaja, tumultusban -

McDonald's - Árkád Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 15. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Mekkdonáld árkádi boltja speciális helyzetben van, nem önálló üzlet, hanem a bevásárlóközpont "kajáldaközpontjában" található, különböző más jellegű (kínai, főzelékes, pizzázó, stb. ) ételt kínáló bolt mellett. Ugyanakkor Mekkék előtt szinte mindig megbízhatóan tumultus van (akkor is, ha máshol nincs senki), úgy tűnik, sokan vannak, akiknek egy kis sorbanállást is megér, hogy jól megérdemelt egyenkajájukhoz jussanak (néha nekünk is.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 15. - 8 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Pécs környéki cég egyetlen budapesti üzlete az Árkádban található, nem teljesen értem, hogy más pékségekhez hasonlóan miért nem terjeszkednek jobban erre is, szerintem lenne rá igény. Legutóbb a szendvicseikből vásároltunk be, rendkívül nagy a választék, mindegyik nagyon jó minőségű, mind a zsömlék, mind a belevalók.
Megosztom
Új cukrászda a kertvárosban. -

Koronakert Cukrászda Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 13. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A cukrászda pár hete nyílt, közvetlenül a Koronakert Étterem szomszédságában. Belül nagyon igényes kialakítású, de jó időben ki lehet ülni a kellemes kerthelyiségbe is. Nagyon finom, újszerű sütemények, parfétorták, pogácsák is kaphatóak, na és persze fagyi minden mennyiségben. Egyetlen negatívum, hogy bankkártyával nem lehetett fizetni, legalábbis amikor utoljára voltunk, nem lehetett.
Megosztom
A kerepesi BBQ -

Szablya Étterem Kerepes

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 3. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kifejezetten BBQ húsai kipróbálása érdekében mentünk a Szablyába, bár az étlap szerint rengeteg más finomság is van. Azért ettünk levest is, a húsleves és a vargányás burgonyakrémleves is nagyon finom volt. A húsok közül a császár és az oldalas szintén nagyon finom, porhanyós volt, érződött rajtuk a BBQ füstösség.
Megosztom
Nem szerencsés, ha egy kajáldában a vendég zavaró tényező -

GURU Étterem - Árkád Budapest

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 27. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az árkádi GURU feleségem kedvenc helye - volt, eddig sokat járT ide, én meg vele, bár én már korábban sem annyira kedveltem a helyet, sem a szűkössége, sem kajaválasztéka nem fogott meg sosem. Úgy tűnik ugyanakkor, az előző értékelő esete nem egyedi, ugyanis az elmúlt hónapban mi is többször jártunk hasonlóan. Konkrétan odaálltunk a pulthoz. . .
Megosztom
15 oldalon / 148 találat


TérképX