Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
29
148
677
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. december 25. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem Budapest központi részén a Bajcsy-Zsilinszky út és az Alkotmány utca sarkán található. Belső tere jó nagy, amikor mi voltunk az egész hátsó rész üres volt. Nevezetessége a chicagói módra készült pizza, aminek az olasz pizzától eltérően pereme van, és így hatalmas adag feltétek vannak a tésztán. A pizzák hatalmasak, több ember kell, hogy megküzdjön velük.
Megosztom
Kitűnő ízek egy füstös helyen -

Smokey Monkies BBQ - Szentendrei út Budapest

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 28. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely a Szentendrei úton található az árpád híd felől Szentendre felé menve a jobb oldalon az Auchan előtt. Az épület eléggé beleolvad a környezetébe, nekünk is kellett tenni egy kört, mire megtaláltuk. A helyiségbe belépve rögtön a BBQ jellegzetes füstszaga csapta meg az orrunkat. Jó időben mentünk (vasárnap egy után), mert éppen nem volt senki (hétköznap többen vannak, de nagyobb a választék is).
Megosztom
Egy régi szendvicsező újrafelfedezése -

Duran Szendvicsház - Bajcsy-Zsilinszky út Budapest

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régebben, amikor sokat jártam a Bajcsy-Zsilinszky útnak ezen a részén, mindig beugrottam a Duranba egy pár szendvicsre. A szendvicseiket nem úgy kell elképzelni, mint amikor régen nagymama készített egy nagy karaj kenyérből párizsis szendvicset paprikával, és kb. vacsorára ebből egy elég is volt, hanem kis picike bizbaszok a szendvicseik, én kb.
Megosztom
A pogácsa nagyon finom -

Jezsek Cukrászda Budapest

2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hely egy kis retrohangulatú cukrászda a Népszínház utcában, a Blaha és a Teleki tér között. Itt nem szoktunk fogyasztani (bár olyan sok hely nem is lenne rá), mivel közel van munkahelyemhez, a különböző megbeszélésekre, névnapokra sokszor hozzuk a Jezsekből a különböző fajta pogácsákat több kilós mennyiségben, mind nagyon finom, elfogynak az utolsó morzsáig.
Megosztom
Még egy kis nosztalgia Szegeden -

Hatos Rétes Szeged

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Amikor a 90-es években Szegedre jártunk egyetemre, nagyon sokszor kötöttünk ki a Hatos Rétesben, rendkívül finom pogácsájuk, réteseik voltak, sokat emlegettük azután is, ha rétes volt a téma. Húsz év után néztünk be újra a helyre, bár most nem volt módunk annyi fajta rétest végigkóstolni, mint korábban, de már önmagában annak is örültünk, hogy a hely még létezik.
Megosztom
Egy kis nosztalgia 20 év után -

Virág Cukrászda & Kávéház Szeged

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Őszintén szólva nem követtem a szegedi Virág Cukrászdák körüli történéseket, amikor a 90-es években sokat jártam Szegedre a Virág Cukrászda működött, a vele pontosan szemben lévő, mint most láttam, rendkívül fantáziadúsan KIS Virág Cukrászdára keresztelt hely nem. Aztán állítólag a Virág is bezárt, az biztos, hogy most mind a kettő működött.
Megosztom
Csodálatos helyszín, jó ételek -

Tisza River Étterem Szeged

2018. szeptemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 29. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy rendezvényre érkeztünk a Tisza Riverbe, ami egy rendezvényhelyszín étteremnek berendezett lakóhajó a szegedi Felső-Tiszaparton, a régi Pick gyárnál (a térképpel, ami az Ittjártam oldalon mutatja a helyet, valami baj van, mert Szeged belvárosánál, a Tiszától jóval beljebb jelöli, érdekes lenne, ha ott lenne egy lakóhajó. . . .
Megosztom
2018. szeptemberben, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most egy (egyébként igen drága) tanfolyam kapcsán vetődtem ismét a Hotel Hungária éttermébe (és a tanfolyam árában elég húzós árral felszámolták az ebéd árát is, úgyhogy azt gondoltam, ennyiért kapunk egy minőségi ebédet), reménykedve abban, hogy jobb lett a múltkori látogatásom óta. Háááát, hiába reménykedtem.
Megosztom
Egy útlezárás előnyei -

Ilka Csárda Göd

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 25. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma a nagymarosi Csípős Fesztiválra mentünk, gondoltam megreszkírozom a 2/A. autóutat, de az útépítők így szombat délelőtt is megbízhatóan garantálták a részleges útlezárást és az abból adódó cca. 20 perces araszolgatást. (Tényleg, a 2/A. néhány kilométeres szakasza hány éve is épül?
Megosztom
Ez sem lesz egy eredeti, szellemes értékelés. -

Burger King - Allee Budapest

2018. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Őszintén szólva, nem teljesen értem, hogy a két nagy, nem kézműves hamburgerláncról miért nem egy-egy helyen lehet értékelést írni, ugyanis aki egy éttermükbe bement, az bement az összesbe. A kaják ugyanazok, a kiszolgálók ugyanazok, a berendezés ugyanaz. Itt is Whoppert ettem hagymakarikával (a szerencsekarikával itt nem volt szerencsém: mind szottyadt volt), és minő döbbenet: ugyanolyan volt mint máshol.
Megosztom
15 oldalon / 148 találat


TérképX