Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
29
148
677
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mindig őszinte örömmel tudok rácsodálkozni az olyan helyekre, ahol 20-30 éve nem jártam, és látom: még mindig megvannak. Így jártam a rétesezővel is a Normafánál, ahol már biztosan nem jártam vagy 25 éve. Most is, amikor a távolból láttam a kis fabódét, mondtam, hogy itt régen milyen finom rétesek voltak. És láss csodát, most is vannak!
Megosztom
Azt nem kérdeztem meg, hogy a hal honnan van. -

Oszi Bácsi Keszegsütödéje Szigliget

2018. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 21. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Idén nyáron eljutottunk Szigligeten a sokak által egyszerűen csak a Balaton legjobb halsütődéjének titulált helyre, amely még B. Mária gasztrofőmegmondó asszony műsorában is szerepelt. A nevében keszegsütőde, de lehetett kapni még süllőt, pisztrángot, harcsát és pontyot is.
Megosztom
Miét járok még mindig Mekkdöncibe? -

McDonald's - Bethlen Gábor utca Budapest

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A helyzet az, hogy a kérdésre sajnos én sem tudom a választ, sokszor megfogadtam már, hogy többet nem megyek az egyenízű egyenhamburgerek Mekkájába, de ha éhesen egy Mekk előtt visz el az utam, erről néha hajlamos vagyok megfeledkezni. A választékról nem írok, bárki bemegy bármelyik Mekkbe, ugyanazt kapja, jelzőt inkább nem használok, mert úgyis kimoderálnák.
Megosztom
Egy kis hűsölés a kánikulában -

Vakvarjú Étterem - Pest Budapest

2018. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 5. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra mentünk a pesti Vakvarjúba. A helyiség nagyon kellemes, a klimatizálása is megfelelő, kellemes, nem fújatják direktben az ember nyakába a hideg levegőt, mint sok helyen. Az ételek finomak voltak (ahogy mondani szokás, "korrektek"), nekem a vargányapaprikással tálalt szűzpecsenye jött be a legjobban.
Megosztom
Kiváló sonkák, sajtok és egyebek -

A Sonkás Gödöllő

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 17. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gödöllő központjában található "A Sonkás" vidéki üzlete, amely tényleg egy kis gyöngyszem. Nem túl nagy a helyiség, de hatalmas a választék különleges sajtokból, magyar, spanyol, olasz, stb. sonkákból, szalámikból (itt egy helyen kapni mindent), olajbogyókból, olivaolajokból, olasz tésztákból, fűszerekből, különféle egyéb különleges termékekből.
Megosztom
2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 8. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Sulyán Cukrászda Gödöllő főterén található, nagyon jó helyen, közel a piachoz. Mi leginkább a pogácsáik, sós süteményeik miatt járunk (leginkább a szombati piacnapon), illetve néhanapján fagyizni is szoktunk itt. A tortáik nem jönnek be annyira, nekünk eléggé édesek. Régebben a Sulyán volt Gödöllőn a törzshelyünk, de cca.
Megosztom
Egy prémium kategóriás rántott húsos hely -

Buja Disznók - Belvárosi Piac Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 7. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Végre eljutottunk Bíró Lajos mester Hold utcai piacon lévő kajáldájába is. Több ok miatt is adódott a párhuzam egy másik, szintén alapvetően rántotthúsáról elhíresült, bádogról nevezett piaci kajáldával. A médiatámogatottság mindkét helynek abszolút megvan, szerintem nem is tudnék mondani még két olyan piaci falatozót, amelyeket ennyire nyom a média, élükön B.
Megosztom
A Solier sütik a legjobbak között -

Solier Étterem Gödöllő

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A médiában agyondícsért, a köztv gasztroműsorában bemutatott cukrászdák között sosem lehet hallani a Solier-ről, pedig. . . . . a sósrúdjaik szerintem a legjobbak, amit Magyarországon kapni, könnyűek, finomak, megfelelő tárolás esetén több nap után is ropogósak. A tortaszeletjeik is könnyűek, finomak, ötletesek (összefoglalóan: profik), de a fagyijuk is rendkívül finom.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Újra Rákospalotára vitt az utunk, így nem hagyhattuk ki a Kemencés Pizza "anyaboltját" sem. Az az egy gondunk, hogy a "Szarvas" fantázianevű pizzájuk annyira bejön, hogy - bár mindig elhatározzuk, hogy most már kipróbálunk valami mást is - mindig ezt kérjük. Na mindegy, majd legközelebb talán eszünk valami mást. . .
Megosztom
Szalámi és sonkaimádóknak kötelező! -

A Sonkás - Fény utcai Piac Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábbi Ittjártam értékelések alapján kerestük fel a helyet, mit mondjak, a különböző nemzetiségű és fajtájú sonkák, kolbászok és szalámik közötti tobzódásnak csak az ember anyagi lehetőségei szabnak határt (illetve az sem, mert az ember még ebből is venne, meg még abból is, aztán a számla meg viharsebesen kúszik fel az egekbe, de a jó minőséget itt is meg kell fizetni).
Megosztom
15 oldalon / 148 találat


TérképX