Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
29
148
677
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Jókenyér tőlünk eléggé távol eső budakeszi boltjába véletlenül estünk be, egy kirándulás során. Magát a céget és termékeit jól ismerjük, leginkább gödöllői egységükbe szoktunk járni. A termékek, illetve azok minősége itt is hozta a megszokott Jókenyér színvonalat, lényegében "ugyanazokat" a szendvicseket kaptuk, mint Gödöllőn szoktuk.
Megosztom
Átlagos fagyizda -

Szamóca Cukrászda Budapest

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Szamócát a cukrászda környékről elszármazott szomszédunk ajánlotta a figyelmünkbe, aki a családjával - bár kicsit messzebb lakunk innen - a mai napig visszajár ide fagyizni. No, gondoltuk, akkor ez valami egészen különleges fagyi lehet, így egyik vasárnap mi is felkerekedtünk megkóstolni.
Megosztom
A színvonal nem csökken, sőt. -

Kalóz Burger & More Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábbi értékelésem óta törzshelyünkké vált a Kalóz. Folyamatosan próbálnak újítani, az állandó étlapon található hamburgerek mellett többször volt, hogy hétvégenként BBQ húsokat (marhaszegy, oldalas, tépett hús) árultak (sajnos ez nagyon ritka, figyelni kell a Facebook oldalukat), és rendszeren van un. "vendéghamburger" is, amikor valamilyen új kreációt árulnak (legutóbb pl.
Megosztom
Szerencsére a Garfield tartja a színvonalat -

Illés Cukrászda Kistarcsa

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mostanában több korábban értékelt cukrászdával is gondom volt, az egyik megszűnt, a másikban nem lehetett kapni semmit, amikor odamentünk. Szerencsére a Garfield tartja a színvonalat. Nem csak cukrászda, hanem pékség is működik itt. Így a továbbra is szenzációs pogácsák (gouda sajtos, tökmagos, töpörtyűs, stb.
Megosztom
Időutazás2 -

Bádog Gundel Budapest

2018. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 14 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel nem esik túl messze tőlünk, gondoltam, megnézem már magamnak ezt a média (Borbás Marcsi, internet, stb. ) által agyonsztárolt helyet. Sok-sok éve a Garay téri piac környékén laktunk (nem tévesztendő össze a Garay téren jelenleg található modern piaccal), sokat jártam oda a piac falatozó sorára lángosért, rántotthúsért, sült hurkáért, stb.
Megosztom
Mindig szívesen megyünk vissza -

Fóti Kastély étterem Fót

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közelsége miatt gyakran járunk Fótra a Kastély Étterembe, a környezet nagyon szép, a kiszolgálás folyamatosan magas színvonalú. Legutóbb dupla zöldborsólevest ettem (a nevet nem pontosan értettem, nekem egy jó házias normál zöldborsólevesnek tűnt), utána különleges grófi bélszínt, minden kitűnő volt. Feleségem báránycsülköt evett, ő is nagyon dicsérte.
Megosztom
2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rokoni meghívásra jártunk újra a Szerémi úti Trófeában. A kiírásból láttam, hogy az ár emelkedett (7000 Ft/fő vasárnap ebédidőben) a múltkorihoz képest. Ez így két főre - borravalóval, fizetős italfogyasztástól függően - cca. 16-18. 000 Ft, ennyiért azért már egy különlegesebb ételválasztékot kínáló étteremben is meg lehet kajálni.
Megosztom
Paclat csak innen! -

Régimódi Étterem Szarvas

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. július 1. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy kis autótúrán voltunk nagyszüleim szülőhelyén (Szarvas-Békésszentandrás), Ittjártam értékelések alapján ebédeltünk a Régimódiban. Tényleg olyan volt, mintha hazamentünk volna, nagyon ritkán evett kedvencemet, a pacalt (nagyapán szóhasználatával: paclat) ettem, nem kis mennyiségben, el is hoztam két adagot, szűkösebb napokra.
Megosztom
Nyitáskor termék is kellene.... -

Heszperidák Kertje Budapest

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 1. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Legutóbbi látogatásunk egyik kedvenc cukrászdánkban (alábbiak ellenére még ide soroljuk, de ha sose lesz semmi, amikor megyünk, akkor nem lesz miért menni. . . . . ) csalódás volt, kicsit úgy éreztük magunkat, mintha a klasszikus Hofi viccben lennénk a román húsboltban. Kértünk az egyébként nagyon finom pogácsájukból - még nincs egyik fajta sem.
Megosztom
Vastag pénztárcával vagy meghívásra. -

Pata Negra Buda Budapest

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 30. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra tértünk vissza a korábban már értékelt helyre. A tapasok továbbra is szenzációsak, nagyon finom volt minden. Az ugyanakkor továbbra sem változott, hogy egy tapas kb. annyiba kerül, amennyiért máshol egy normál adag kaját kapni. Erre felhívtam előre a meghívó figyelmét, azt mondta nem baj, úgyhogy most lelkiismeret furdalás nélkül végigettünk mindent, amit múltkor pénztárca kímélési okokból elmulasztottunk.
Megosztom
15 oldalon / 148 találat


TérképX