Mazsola63 étterem értékelései

Értékelései
1
29
148
677
1
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Mazsola63 értékeléseit!

Olvasd el Mazsola63 étterem értékeléseit!

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 30. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem kecskehúsból készült reggeliről készülök írni, a Mekkdonáldéknál az a szokás, hogy reggel fél 11 előtt az ember nem juthat hozzá jól megérdemelt derékátmérő-növelő dupla mekkrojáljához, hanem kötelező jelleggel csak Mekkreggelit lehet ennie, ha tetszik, ha nem. A Mekkreggeliként kínált hambik legtöbbjében tükörtojás van (pl.
Megosztom
Itt mintha már jártam volna -

Burger King - Mexikói út Budapest

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 30. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A másik nagy étteremlánchoz hasonlóan jellegzetesen az a hely, hogyha az egyik éttermében jártál, akkor lényegében az összesben jártál már. Nekem a King jobban bejön, mint a lényegesen jobban futtatott másik lánc, kedvencem a Whopper, amely - minő meglepetés - pont olyan volt, mint a hozzánk közelebb eső Kingben.
Megosztom
Spárgaszezonban ne egyél steaket! -

Koronakert Étterem Budapest

2018. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 30. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A tavaszi spárgaszezonban voltunk legutóbb a Koronakertben. A környezet, a kiszolgálás továbbra is rendben van, az ételek most annyira nem jöttek be. A spárgakrémleves átlagos volt, viszont elkövettem azt a hibát, hogy a (meglehetősen húzós árú) spárgával körített rib-eye steaket kértem, ami nekem nem jött be.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 30. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Korábbi értékelésem óta több mint egy évig nem voltunk a Hekkben, személyesen most sem jártunk, viszont a honlapjuk nagyon jó lett (átlátható, könnyű rendelni, és egyszerűen lehet fizetni SZÉP Kártyával is), ezért az utóbbi időben többször is rendeltünk. A levesek (húsleves, erdei gombaleves, gulyás, szegedi halászlé) korrektek, nagy adagok.
Megosztom
Ez az a hely, ahol semmi sem változik? -

Trófea Grill Étterem - Király utca Budapest

2018. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. május 30. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meghívásra jártunk újra a Trófeában, meglepve (illetve nem is annyira meglepve) láttam, hogy a korábbiakhoz képest nem nagyon van min meglepődni.
Megosztom
Remek ételek, remek kiszolgálás -

BIGinning Budapest

2018. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. május 30. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy nyáriasan meleg májusi napon voltunk ebédelni az étteremben, a légkondicionált belső helyiség üres volt, a kerthelyiség viszont tele. Az étterem nagyon jó helyen fekszik, egyetlen, ami zavaró volt: a környéken valószínűleg sok motoros lakhat, mert olyan 10 percenként elhúzott az étterem előtt egy motorkerékpár valami iszonyatos hangerővel bőgetett motorral, de aztán az is lehet, hogy egyvalaki járt ott le-fel, és azt hitte motorversenyen van.
Megosztom
Ramsay éttermében jártam? -

Csokonai Söröző & Étterem Debrecen

2018. áprilisban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. április 23. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A korábbi értékelők véleményét olvasgatva kicsit félve fogok ennek az étteremnek az értékeléséhez. Ilyen rengetegen egyetlen általam értékelt helyet sem értékeltek, viszont az elég érdekes, hogy szinte minden értékelő kizárólag erről az egy helyről írt, és minden értékelőnél minden "kiváló".
Megosztom
Nagy választék, jó ízek -

Happy Food & Coffee Budapest

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 9. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem a Csömöri út külső részén található. A választék nagyon jó, sokféle leves, saláták, grillezett húsok, mexikói ételek, gyros, kézműves hamburgerek nagy választékban, egyéb készételek. A desszert választék már kisebb, alapvetően palacsinták különböző variációi. Mi húslevest, csirkeragut, sajtlevest ettünk, utána barbecue oldalast, a feleségem valamilyen mexikói tortillát, másik alkalommal gyrost.
Megosztom
Új felfedezés -

Special Gyros Budapest

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 20. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A gyrosos a XVI. kerületi Szlovák úton található egy éjjel-nappal nyitvatartó zöldséges és kisbolt társaságában. Nagy előny, hogy kocsival meg lehet állni előtte és pillanatok alatt elkészül a friss gyros. Inkább elvitelre ajánlom, nem annyira helyben fogyasztásra van kitalálva a hely. Hatalmas adagot adnak, nagyon esztétikusan csomagolva (nem fóliába bugyolálják, mint sok helyen), jó áron.
Megosztom
A kertvárosi pizzázó -

Kemencés Pizza - 16 Budapest

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 20. - 7 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kemencésék a XV. kerületi pizzázójuk hatalmas sikere [moderálva - a szerk. ] után először valahol a Belvárosban nyitottak új egységet, de azt valamiért pár hónap után bezárták. Ezután, tavaly ősszel nyílt meg a XVI. kerületi Centenáriumi Lakótelep tőszomszédságában, de már a kertvárosi részen az új boltjuk.
Megosztom
15 oldalon / 148 találat


TérképX