Micike27 étterem értékelései

Értékelései
2
5
6
3
0
0
7

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Micike27 értékeléseit!

Olvasd el Micike27 étterem értékeléseit!

2019. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Visszatérő vendégként (már-már törzsvendégként) még mindig tudnak meglepetést okozni a Malom Udvarban. Anna a tulajdonos elbűvölő módon fogadta és köszöntötte az asztaltársaságokat. A 4 fogásos menü igazi gourmet különlegesség volt társítva az egri Dula pincészet boraival. Abszolút figyelmes , udvarias kiszolgálás, családias hangulat.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 15.
A fogadó frekventált helyen, jól táblázottan, könnyen megközelíthető. A kert nagyon szép, udvara teli virágokkal. A kiszolgálás változó az italt és a levest nagyon gyorsan felszolgálták, de a második fogásra sokat vártunk, pedig készételt rendeltünk (nem frissensültet) Igaz nagyon sok vendég volt + esküvő. Az ár korrekt volt. Összességében elégedetten távoztunk.
Megosztom
2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szerencsére az étterembe érkezésünkkor nem volt rajtunk kívül senki így kényelmesen szétnézhettünk és megcsodálhattuk ezt a hangulatos kis helyiséget. A pincérünk humora szenzációs volt és az ételek is isteni finomak voltak. Mire befejeztük a vacsorát szép lassan telt házas étterem lett. Ahogy a pincérek beszéltek némely vendégekkel arra következtettem, hogy sok a visszajáró törzsvendég és ez NEM VÉLETLEN!
Megosztom
2015. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. május 7.
Anyák napja alkalmából voltam itt a lányaimmal. Az étterem dekorációja, a gyönyörű virágok teljesen lenyűgöztek, és hogy még a fotózkodásra is lehetőséget adtak így örök emlék marad. Mellesleg az ebédünk is fenséges volt, profi kiszolgáló személyzettel és korrekt árakkal. Igazi csajos hely, köszönöm az élmény!
Megosztom
Vakvarjú is talál szemet -

Vakvarjú Étterem - Pest Budapest

2014. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. november 2.
Én is találtam méghozzá egy gyöngyszemet! Az ètterem kiváló, örülök, hogy ezt választottuk a családi ünneplésünk helyszínéül. Nagyon finomat vacsoráztunk és a kellemes hangulathoz a bárzongorista is hozzájárult. A pincérek előzékenyek, kedvesek, figyelmesek. Jó szívvel ajánlom a helyet mindenki figyelmébe.
Megosztom
2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 24.
Internetes toplistás szavazás alapján választottam az éttermet.
Sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
A kiválasztott étel tálaláskor nem egyezett az étlapi ajánlással, ízetlen volt, bár a mennyiség bőséges (nem bírtam megenni - nem feltétlen a mennyiség miatt...). Ugyan készségesen becsomagolták, de itthon a "kutyának se kellett"
Megosztom


TérképX