![]() 2016. április 5.családjával járt itt
2016. április 5.családjával járt itt Szülinapozni voltunk itt nővéremmel. Imádjuk az ázsiai konyhát. Nagyon szép az étterem és kellemes hangulata van. A kiszolgálás első osztályú, a pincérnő nagyon kedves, aranyos, udvarias volt. Sokat ettünk, sok kis tálkát "termeltünk". Személyes kedvencem a Mangó leves, a pankómorzsában készült hal, az epres fehércsoki tekercs.
Sajnos a tésztaételek és a rizs-köretek mind el voltak hűlve. Bizarr látvány az órákig a szalagon futó 1-1 szem szőlő vagy 1-1 gerezd mandarin. Szerintem erre figyelhetne jobban a management. Ha valaki kifizet egy ilyen összeget, ami nem kevés, akkor bosszantó a látvány. Nyilván nagyon drágák az alapanyagok, de a lazacos ételek mind néhány grammosak voltak. Azért persze szeretjük a helyet és visszajárunk évek óta. De csökken a színvonal sajnos.
![]() 2016. január 6.barátokkal járt itt
2016. január 6.barátokkal járt itt 2015 decemberében, a két ünnep között jártunk a Hunguest Hotel Békében. A termálszolgáltatások kitűnőek. Külön kiemelném, hogy szét van választva a meztelen és a fürdőruhás szauna, mintegy szimmetrikusan elrendezve. Így mindkét "műfaj" rajongói kényelmesen élvezhetik a szauna, gőzfürdő, infraszauna szolgáltatásait.
A sószoba kiváló, különösen a ködös napok után jól esett a kristálytiszta levegő. A rönkszauna szintén szuper. A Pávay vizet szintén ajánlani tudom. A kinti termálmedence is fantasztikus. Szép tisztaság volt, a személyzet nagyon kedves és segítőkész. Nem tudok semmi negatívat mondani, mert minden szuper volt! Köszönjük ezúton is!
![]() 2015. október 8.barátokkal járt itt
2015. október 8.barátokkal járt itt Gyakran járunk ide és még nem untuk meg. Az ételek finomak, az étlap gyakran frissül. Az adagok "emberesek", még a saláták is hatalmas tálakon érkeznek. Kissé borsosak az árak magyar pénztárcához viszonyítva, de ez mit sem ront a hely népszerűségén. Ajánlom a koktélokat is. Eddig bármit is ettem náluk, minden ízlett.
Nyáron a teraszon hűsölünk, hidegebb időben az igényesen kialakított "hajóban".
![]() 2015. október 7.gyerekekkel járt itt
2015. október 7.gyerekekkel járt itt 2015. október 4-6-ig töltöttünk itt pár napot. A kastély és kertje csodás, hangulatos. A szobák nagyok és kényelmesek. A wellness-részleg tiszta és minden igényt kielégítő. Kisbabával érkeztünk, a szobába kiságy, fürdetőkád-bekészítés volt, ami nagyon figyelmes gesztus. A személyzet rendkívül kedves, udvarias és segítőkész volt.
Egyetlen negatívum az ételkínálat volt. Mindenben volt gomba, a levestől a főételen át a köretig. Vacsorára kétféle leves volt és kb. 3 féle főétel. A hideg előétel-kínálat egyfajta salátában kimerült. Egyfajta desszert volt, két ízben. Illetve volt churros (spanyol fánkféle), ami ki volt hűlve és azáltal kemény volt, mint a "cipőtalp". A borlapon szereplő borok irreálisan drágák voltak, a minőségük egyátalán nem kívánta ezt meg. Az sem volt szimpatikus, hogy egy kancsó csapvízért 190 Ft-ot számítottak fel. Ezek kicsinyességre utalnak, ami egy 4 csillagos szállodánál nem engedhető meg. Más 3 csillagos szállodában jobban figyelnek az ilyesmire és nívósabb az étkezés. Összességében jól éreztük magunkat, a környék látnivalói egy hétre való programot kínálnak.
![]() 2015. október 7.gyerekekkel járt itt
2015. október 7.gyerekekkel járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
 2015. október 4-én jártunk az étteremben. Korábban hallottunk róla, ezért kerestük fel. A környék nagyon szép, evés előtt vagy után egy séta a tó körül felüdítő. Harcsapaprikást választottunk túróscsuszával. Mind ízre, mind tálalásra csillagos ötöst adok. A mennyiség is megfelelő volt. Egy pohárka Ostoros Merlot-val oltottuk szomjunkat.
Az árak nagyon barátiak, a kiszolgálás picit lassú. Csak egy pincér dolgozott és tele volt az étterem. Volt velünk egy kisbaba is, a női mosdóban lévő két mosdókagyló közötti csempés szakaszon siketrült tisztába tenni a babát. Szép tisztaság volt, így kisgyerekeseknek is ajánlom a helyet!
![]() 2015. október 1.a párjával járt itt
2015. október 1.a párjával járt ittSzép környezet, udvarias személyzet, csodás wellness. Voltunk Svéd masszázson is, ami a vártnál sokkal jobb volt.
 Nagyon elégedettek voltunk mindennel. A reggeli ételválaszték pazar. A vacsora is minden igényt kielégítő. A borokat pedig nem kell ecsetelni. . . Délutáni séta a borospincéknél, az egri látnivalók közelsége külön plusz pont.
![]() 2015. október 1.barátokkal járt itt
2015. október 1.barátokkal járt ittTöbbször jártam a Grand Hotel Galyában és még sosem csalódtam benne. Az elhelyezkedése, a környezete fantasztikus. Olyan atmoszférája van, amit nehezen felejt az ember.
 Nagy "wellness hotel rajongók" vagyunk, de ez a hotel magasan vezet a listán. Külön dicséretet érdemel a rönkszauna, illetve a hotel konyhája, ami változatos és finom.