Molnár A. szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
1
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Molnár A. értékeléseit!

Olvasd el Molnár A. szállás értékeléseit!

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pozitívumok: A szálloda szép csendes helyen fekszik, gyönyörű arborétum szélén. A szállodából minden helyi nevezetesség hamar elérhető. A szálloda minden része nagyon tiszta, a személyzet kedves, segítőkész. A szobák tágasak. Az étel mennyisége és minősége jó. Mindig folyamatosan pótolják az utolsó pillanatokban is volt mindenből és minden étel melegen volt tartva.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 14.
Általában a személyzet nincs a helyzet magaslatán kivéve a szoba takarítókat. Tisztaság rendben van a szálloda egész területén kivéve az étterem ahol az asztalokról csak a piszkos tányérokat viszik el de az asztalról a morzsákat ételmaradékot már nem takarítják le. Ételek íztelenek. (Menzás ízvilág) Reggelinél nagyon szegényes a felhozatal.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 21.
5 napot töltöttünk a párommal ezen a csodás helyen. A személyzet kedves tisztaság mindenhol. Ételek minősége és ízvilága kiváló. Sok más helyen voltunk már de ilyen finom különleges ízvilágú ételeket még szállodába nem ettünk beleértve a desszerteket is. Nem kellett elsőnek lenni az étkezésnél mert az utolsó pillanatig volt minden ételből ha fogyott figyeltek hogy rögtön pótolják.
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 19.
Júniusban már eltöltöttün egy pár napot a szállodában. Nagy örömünkre szeptemberben ismét eljöhettünk ebbe a kitűnő szállodába. Most sem kellett csalódni. Ráadásul a júniusi alkalommal a reggeli édes péksütemény elhelyezésével kapcsolatban volt egy javaslatunk amit nagy örömünkre figyelembe vettek. Tényleg ez a szálloda vendégekért van! Köszönjük!
Megosztom


TérképX