Nikaa
Itt járt már

Nikaa adatlapja

19Értékelés
Bemutatkozás
Szeretek utazni, új helyeket megnézni, illetve ha már ott vagyok a gasztronómiába is belekóstolok.
Így utazok, így járok étterembe
Párommal vagy családdal utazom, és ha étterembe szeretnék menni, utána nézek mik vannak a környéken, és az értékeléseket is figyelembe veszem választásnál.
Ilyen vagyok
Vegán  •  Környezettudatos  •  Városi barangoló  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát
Regisztráció2013.05.15
Utoljára itt2023.09.30

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2018. augusztus 8.a párjával járt itt
Nagyon szép hely, hangulatos és jól eltalált berendezéssel. Mivel Cirmi a kocsma neve, ennek megfelelően rengeteg cicás tárgy van, a szalvéta minta is cicás, ami nekem macskarajongónak nagyon tetszett. A kiszolgálás nagyszerű volt, a pincérek elmagyaráztak mindent, ha valami nem volt egyértelmű az étlepon.
Szörnyű 2016. szeptember 19.családjával járt itt
Nagyon nem azt nyújtják, amit a képek és a leírás ígérnek, nem írtam rossz kritikát egyik helyről sem, ezt csak azért értékelem, mert nem ajánlom senkinek és valahol ez az oldal célja. Sajnos csupa rossz élménnyel tértünk haza a nyaralásból a szállás illetve a szolgáltatás minőség miatt.
Kiváló 2016. október 5.a párjával járt itt
Több wellness hétvégét is eltöltöttünk már a Flamingó Hotelben, mondhatni visszatérő vendégek vagyunk, hiszen elégedettek voltunk az itteni szolgáltatásokkal. Amit kiemelnék az elsősorban a nagy wellness részleg, ahol mindenki megtalálja a neki megfelelőt: élménymedencék, úszómedence, szauna, sókabin, kinek mi tetszik.