Nikaa étterem értékelései

Értékelései
7
11
11
5
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Nikaa értékeléseit!

Olvasd el Nikaa étterem értékeléseit!

A hely, ahol fontos a vendég -

La Maréda Étterem & Bisztró Győr

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 30.
A La Maréda Étterem az a hely, ahol már elsőre észrevehetjük, hogy nagyon fontosnak tartják, hogy a vendégek jól érezzék magukat. A pincérektől teljes mértékű figyelmet kaptunk, a kiszolgálás korrekt és nagyon gyors volt, extra kéréseket is gond nélkül teljesítenek.
Megosztom
Belga hangulat Győrben -

Belga Étterem & Söröző Győr

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 30.
Torkos csütörtök kapcsán voltunk a Belgában egy baráti társasággal, előtte csak hallottunk a helyről. A kiszolgálás kifogástalan volt, az ételek nagyon finomak, és a hely neve sugallja, itt kapunk valamit, ami Belgiumból származik. És mi jut eszünkbe Belgiumról elsőre? Hát persze, hogy a sör, amiből több félét is sikerült itt megkóstolnunk.
Megosztom
Olasz ételek a főváros szívében -

Trattoria Za-Za Étterem Budapest

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 30.
Pár napot Budapesten töltöttünk, és átnézve a közelben lévő éttermeket értékelések alapján ez tűnt a legszimpatikusabbnak. A teraszon ültünk le, mert szeptember ellenére nagyon kellemes idő volt még este is. A pincér viszonylag hamar megjelent az asztalunknál, ki is kértük az italokat, az ételre viszont nagyon sokat kellett várnunk.
Megosztom
Menüválaszték elérhető áron -

Zöld Disznó Bisztró Verőce

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
Kerékpártúra közben fedeztük fel ezt az éttermet, mivel a főúton van, épp útba esett és bár nem tudtunk semmit róla, de nagyon éhesek voltunk betértünk egyet ebédelni. Mivel hétköznap voltunk ott, volt választható menü, amit azon nyomban megkaptunk. Az étterem tálcás rendszerrel működik, a pultnál odaadják az ételt és az italt.
Megosztom
Bőséges választék, finom ételek -

El Mariachi Szentendre

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
Nyaralni voltunk Szentendrén, taxival mentünk le a városba enni, a taxisnak mondtuk, hogy hová kérjük a fuvart, annyi mondott: Jó választás. És valóban a volt. Kellemes kerthelyiségben ültünk le, az étlap nagyon bőséges volt, ha még maradunk pár napot, még szívesen megkóstolunk volna róla ezt-azt. A felszolgáló hölgy nagyon közvetlen és segítőkész volt, a várakozási idő az elvártaknak megfelelt.
Megosztom
Finom ebéd a Dunaparton -

Corner-Szerb Étterem Szentendre

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 26.
Nyaralni voltunk Szentendrén, és egy kerékpártúra után tértünk be ebbe az étterembe. Itt meg is jegyezném, hogy nagyon kellemes kerthelyiség tartozik az étteremhez Dunára néző panorámával, ahol a kerékpárokat is kényelmesen le tudtuk támasztani. Nekünk ez bringás szemmel nagyon fontos szempont. Bőséges étlappal találtuk szembe magunkat, amelyen magyar és szerb ételek egyaránt szerepeltek.
Megosztom
Étterem a belvárosban -

Szász Söröző & Étterem Szekszárd

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kirándulni voltunk Szekszárdon, előre megnéztem milyen vendéglők vannak a településen, úgy találtuk meg ezt. Elhelyezkedése nagyon jó, hisz közvetlenül a főtér mellet található, szemben van a tourinform iroda és a bormúzeum. Az étteremnek van benti és teraszos része is, mi a kinti részben ebédeltünk.
Megosztom
Cirmi - nem csak cicásoknak -

Cirmi Kézműves Gasztrokocsma Szeged

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szép hely, hangulatos és jól eltalált berendezéssel. Mivel Cirmi a kocsma neve, ennek megfelelően rengeteg cicás tárgy van, a szalvéta minta is cicás, ami nekem macskarajongónak nagyon tetszett. A kiszolgálás nagyszerű volt, a pincérek elmagyaráztak mindent, ha valami nem volt egyértelmű az étlepon. Gyorsan megkaptuk az ételt, nem volt hosszú a várakozási idő.
Megosztom
Házias sütemények, finom fagyi -

Bergmann Cukrászda (Király u.) Győr

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 19.
A Bergmann Győrben arról híres,hogy tradicionális házi receptek alapján készítik a süteményeket és a fagylaltokat. Eddig 2 Bergmann cukrászdában jártam. A belvárosban lévő egyszerűbb berendezéssel, hagyományőrző motívumokkal díszített. A Tihanyi Árpád úton ezt a megjelenést kiegészítik a régi tárgyak és szembeötlő a rengeteg kakukkos óra, amelyek ott ketyegnek a fejünk felett és néha kijön egy-egy kakukk, ez nekem nagyon tetszett.
Megosztom
Finom ételek barátságos légkörben -

Szalai Vendéglő Győr

2016. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 19.
Nagyon szeretjük a Szalai Vendéglőt, sokszor eszünk itt menüt, és a la carte is vacsoráztunk már náluk, eddig mindig elégedetten távoztunk innen. Bármelyik ismerősömet, barátomat el merném hívni ide, mert biztos vagyok benne, hogy ők sem csalódnának az ételek és a kiszolgálás minőségében. Szuper kiszolgálás, házias ízek, baráti árak, szép kártya elfogadás.
Megosztom
2 oldalon / 11 találat


TérképX