Oravecz

Oravecz adatlapja

15Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ínyenc  •  Sörkedvelő  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Tésztakedvelő  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Kisállattal utazó  •  Üzleti utazó
Regisztráció2016.06.27
Utoljára itt2025.06.25

Néhány kiemelt értékelés

Gyenge 2025. június 25.barátokkal járt itt
Kb. 50 éve (nem túlzás) járok Balatongyörökre, így a vendéglő fejlődését, majd visszafejlődését igazán nyomon követhettem. A kezdeti kiskocsmából az elmúlt évtizedek alatt teraszos, szép nagy étterem lett. Sajnos a felszolgált ételek minősége sok esetben mára a kritikán aluli színvonalat közelíti. Pl.
Átlagos 2018. június 10.egyedül járt itt
Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy az elmúlt 40 évben több mind százszor voltam a halászcsárdában. Szokás szerint a feleségem kedvencéért, halászléért (elvihető üvegben) ugrottam be, ami soha nem volt a világ legjobbja, de legalább jó volt mindig. Magamnak rántott harcsát kértem.
2018. november 4.a párjával járt itt
Sokak ajánlására, október közepén látogattunk el feleségemmel az étterembe. Távolról sem állítom, hogy rossz volt, de a várakozást jócskán alulmúlta. 1, Feleségemnek minden ízlett, azt mondta nem csúcs, de az átlagosnál sokkal jobb. 2, Én májgombóc levessel indítottam. A lé kifejezetten finom volt, viszont a zöldség ropogott, magyarul nem főtt meg, zöldség íze volt.