2017. április 19.a párjával járt itt 55 Céltudatosan keresem a Halászcsárdákat, mivel feleségem imádja a halászlevet. Azt hiszem, hogy megtaláltuk a legjobbat! Az étterem összeszokott csapata gondoskodik a gyors kiszolgálásról, a szakács/szakácsok a kiváló ízekről. Igaz ez a helyi specialitásokra, a halételekre, de a szokványos ételek is nagy adagokban, szépen tálalva és magyaros ízekkel köszöntik a betérőt.
Halászlevet, rántott harcsát, túróscsuszát ettünk. Jóllakottan, csodás ízekkel a szánkban távoztunk. Az egyetlen negatívum a mosdók állapota, ami persze a vendégeket is minősíti. 5-ből 3 pontos, amiért kár! ! !
2017. március 20.családjával járt itt 45 Családi ünnepi alkalmakkor ritkán, de rendszeresen keressük fel az éttermet. Mint mindig, így most is nagy tisztaság fogadott, nagyon udvarias a kiszolgálás. Az ételek/italok választéka közepes, az árak viszont magasabbak az átlagnál. Ez önmagában nem probléma, ha a minőség is társul hozzá.
Nos négyen voltunk, de a levesek, a fő ételek, a desszertek ízetlenek, jellegtelenek voltak. A felhasznált alapanyagok, a tányérok látványa jobb volt az átlagosnál, de azért az ízek se ártottak volna. Korábbi tapasztalataim sokkal jobbak voltak.
2016. december 19., kollégákkal járt itt 45 Kollégám javaslatára döntöttem a vendéglő mellett, hálás vagyok az ötletért. Az étlap kínálata igazán gazdag, első sorban a könnyű csülökfogások ragadták el fantáziámat. Míg én a kapros juhtúróst, ő a pékné félét választotta. A bőr ropogós, a hús omlós, a köret több mint elegendő.
Sózni csak a burgonyát kellett, minden egyéb úgy volt jó, ahogy kihozták. A tisztaságon lehet és kell is javítani, meg egy kicsivel több odafigyelés kellene a kiszolgálók részéről. Debrecenben járva újra ide megyek! !
2016. december 5.egyedül járt itt 15 Amikor a közeli Panzióban töltöm az éjszakát, rendszeresen ide járok vacsorázni. Mivel nem sietek, gondosan tanulmányoztam az étlapot és az italokat. Sörivó lévén steak-et kértem, hozzá pedig egy korsó csapolt sört. 2 féle közül választhattam. Már akkor feltűnt, hogy a pohár sör egységára alacsonyabb, mint ha korsóval kérek, tehát az étel elfogyasztása után kértem egy pohár sört is.
Az étlapon 0,3 liternek írják, a pohár eleve csak 2 vagy 2,5 decis volt, ára talán 370 Ft. Kértem a számlát, amin a pohár sör már 470 Ft. -volt. A pincér annyit tudott reklamációmra válaszolni, hogy hát a gépben ez van. Aztán meghívott egy pohár sörre. Kérésemre előkerült a tulaj, aki azt mondta, el van írva a sör ára és mennyisége, majd egy korsó sörre invitált. Ezt sem kértem, hanem fizettem és csalódottan távoztam. Bár az étel kifejezetten ízlett, ilyen lehúzós helyre nem megyek többet!
2016. október 6.családjával járt itt 45 Régen voltunk itt utoljára, kellemes emlékeink miatt látogattuk meg újra a halászcsárdát. Szombat délután egyre értünk oda, a terasz is és a benti étterem rész is tele volt. Gyorsan egyeztettünk a pincérrel, kettőre lesz asztalunk. Szerencsére a környezet, camping, Dunapart, Dunasétány kifejezetten gondozott, ápolt, csendes, nyugodt, sétára hívogató.
Visszatérve várt az asztalunk. Őszről, teraszról lévén szó, átlagos volt a tisztaság. A kiszolgálás kicsit lassú volt, de mint már írtam, sokan voltunk. Nos akkor az ételekről: Filézett vegyes, ill. filézett harcsahalászlével indítottunk. Íze, állaga, a halak kiváló egységet alkottak! ! Rántott harcsafilével folytattuk, szintén nem csalódtunk, de az a pici negatívum, ami szerintem nem kötekedés, a sóhiány. Tudom, az egészségünk, meg az érrendszer, de nekünk hiányzott. Összességében azonban nagyon jó benyomást szereztünk. Ja, a zene. Hát, örülök, hogy még van ahol "cincognak" de ők kicsit unottan tették.
2016. június 27., üzleti partnerrel járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az éttermet az értékelése alapján választottam, mivel szeretem a halételeket. A pincérrel, a környezettel elégedett voltam, de sajnos a rendelésnél ért az első negatív meglepetés. Az étlapon számtalan halétel szerepel, köztük min. 4-5 féle halászlé. "Csak tiszai halunk van", ebbe a harcsa már nem tartozott bele.
No akkor pontyhalászlé mellett döntöttem. A lé gyenge de ehető volt, ez a benne lévő halról nem volt elmondható. Fagyasztott volt vagy mi, mert száraz, fűrészporszerű volt. Nem emlékszem mikor szolgáltak fel nekem ilyen rossz minőségűt.