Oravecz

Oravecz adatlapja

22Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ínyenc  •  Sörkedvelő  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Tésztakedvelő  •  Magyaros ízek kedvelője  •  Távol-keleti ízek szerelmese  •  Kisállattal utazó  •  Üzleti utazó
Regisztráció2016.06.27
Utoljára itt2026.07.22

Néhány kiemelt értékelés

2026. március 25.barátokkal járt itt
Kedves kiszolgálás, kicsit nekem túl közvetlen. Az ételek finomak, de az a pici "mmmmmmm" hiányzik. A választék elég szerény, de az legalább jó. Hét közben nagyon kevesen vannak, ez magyarázat az étlap
választékára. Többször voltam már, néha kifogy ez-az. Desszert talán csak kétféle van.
Átlagos 2026. március 25.barátokkal járt itt
Régi fénye nem segít a hely jelenlegi általános állapotán. Az étlap bőségesen kínál mindenféle ételt, de
megkóstolva azok csalódást keltenek. Nem rosszak, de nagyon átlagosak. Számomra az ízvilág, a kiszolgálás, a hely, mindegyike olyan, mintha a70-es években járnék.
Kiváló 2026. március 25.családjával járt itt
Az étterem fekvése, az elénk táruló panoráma már megéri betérni. Nincs valami óriási választék, de az legalább fantáziadús, kínál néhány különlegességet, és nem utolsó sorban finomak. Elég sokszor látogatom az éttermet, eddig nem volt negatív tapasztalatom. A személyzet barátságos, és még a részletekre is figyel.