skmano étterem értékelései

Értékelései
5
10
6
3
0
0
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg skmano értékeléseit!

Olvasd el skmano étterem értékeléseit!

2020. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2020. július 14.
Két pizzát vettünk, előre kifizetve házhozszállítással. Időben megkaptuk, de az egyik pizza olyan szinten száraz volt, hogy az ehetetlenné tette. A dupla sajt helyett szerintem csak fél adag volt, a gomba, kukorica csak rádobálva a tetejére, ami jól kiszáradt sütés közben. A széle legalább 5cm volt. Nagyon bosszantó amikor éhes az ember!
Megosztom
Gasztronómiai élmény -

Fortuna Étterem Kiskőrös Kiskőrös

2018. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. január 25.
Véletlen kerültünk ide egy vasárnapon. Svédasztalos ebéd volt, ahova foglalni kellet volna, de így is készségesen kínáltak hellyel. Akármit ehettünk. Nagyon sokfélét megkóstoltam. Én egy finnyás ember vagyok, de MINDEN NAGYON FINOM volt. Tiszta hely, kellemes ízek, kedves személyzet. Ha csak lehetőségünk lesz rá vissza térünk. Köszönjük Fortuna!
Megosztom
2016. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyjából 4 hónapja voltunk utoljára. Nagyon szeretjük, ha Halason járunk oda szoktunk betérni. Az ételek finomak, az adagok bőségesek, a kiszolgálás gyors és kedves. Nincsen semmi túlfűszerezve, kisgyermeknek is bátran adható.
Halason szerintem az egyik legjobb étterem.
Megosztom
Egy jó evésre érdemes betérni -

Gála Étterem Jánoshalma

2016. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. január 17.
Legutóbb egy hónapja voltunk a családommal. Az ételek fenségesek, nagy adagok. A kiszolgálás gyors, a felszolgálók kedvesek. A legjobb pizzát életemben ott ettem (bőséges, szaftos, kellemesen vékony a tésztája és a kiírt méretnek megfelelő). Mindenkinek csak ajánlani tudom. Családi evésre mindig ide járunk, a 7 éves kislányom piros pontért is mindig ide szeretne menni ünnepelni.
Megosztom
2015. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 19.
Egy éve jártunk ott! Ép valamilyen áram probléma volt az étteremben, de olyan kedvesek voltak, hogy nem küldtek el bennünket, hanem itallal kínáltak. Közben leadhattuk a rendelést. Amit kihoztak, attól leesett az állunk. Már a kinézete is különleges volt. Felaggatott husik, alatta sajtszósz, mennyei volt. A helynek is különleges a varázsa.
Megosztom
Ha jót akarsz enni: Várcsárda Sümegen!!! -

Várcsárda Sümeg

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 15.
A legjobb étterem ahol mostanában jártunk. A hely csodálatos, nagyon hangulatos, igazi csárda jellegű. A rengeteg ember ellenére nem volt zsúfolt. A személyzet udvarias, kedves és nagyon gyors. Az árak elfogadhatóak, az ételek kiadósak, nagyon finomak és frissek. Pillanatok alatt kihozták. A vár miatt mentünk, de már felfele menet beleszerettünk és tudtuk, hogy ott fogunk enni.
Megosztom


TérképX