szebenikati étterem értékelései

Értékelései
6
11
8
2
0
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg szebenikati értékeléseit!

Olvasd el szebenikati étterem értékeléseit!

Kellemes csendes pihenő -

Csendes Pihenő Étterem Vásárosdombó

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 1.
Pécsről hazafelé menet láttuk meg váratlanul az éttermet. A rengeteg autó a parkolóban ijesztően hatott, de ez inkább jót jelentett:)
Házias jellegű ételek, nagy választék, udvarias kiszolgálás. Árfekvése elfogadható. Egyedül a kiszolgálás ütemével volt gond, jól megvárattak bennünket-főként az elején, de a továbbiak kárpótoltak! CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 28.
Többedik alkalommal jártunk itt, eddig csak jó tapasztalataink voltak. Igaz szinte biztosan szükséges az asztalfoglalás, de ez manapság már nem kirívó, sőt! A kiszolgálás mindíg korrekt, ahogy a választék is jó, az adagok bőségesek és árban is teljesen rendben van. Általában két személyes tálat kérünk, amin hatalmas adag étel van, és ízletes is.
Megosztom
2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. március 27.
Jókat hallottam róla, emiatt valószínű nagy várakozással voltunk a hely irányába, de sajnos nagyot csalódtunk. Ráadásul meglepetés volt, születésnap kapcsán, hát sikerült meglepni az ünnepeltet az biztos! Iszonyú sokat kellett várni, mire egyáltalán jött egy pincér az ital rendelésünket felvenni. Az ételre is sokat vártunk, de legalább jó lett volna.
Megosztom
2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 9.
Mivel most voltam először Trófeában, nagy várakozással telve indultam neki. A választék éppen nem volt annyira eget rengető, mégis fantasztikus ételeket kóstolhattunk meg. A grill látványpult nagyon jó! Tiszta, kifogástalan a hely, a személyzet is roppant kézséges. Valójában el vagyok ájulva, pazar volt az élmény.
Megosztom
Ez már nem a régi... -

Trója Étterem Celldömölk

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7.
Több alkalommal is jártunk itt az elmúlt években. Nem tudom hová tűnt a régi brigád, de ez köszönő viszonyban sincs régi önmagával! Anno volt választék, az finom és bőséges is volt. Ehhez képest most elég gyatra a felhozatal és a minőség is. A személyzet sem a régi, így valahogy már nem is ugrik be, hogyha arra járunk, ide feltétlen betérjünk.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7.
Örültünk, amikor megláttuk békéscsabai belvárosi sétánk alkalmával, hogy itt is van Cafe Frei.
A kínálat minden várakozáson felüli, bár a páromnak nem jött át az ajánlat és a valóság, kissé diszkrétebb volt az utóbbi.
Ennyi különlegességből nagyon nehéz választani, de ha szerencsénk van járunk még olyan helyen, ahol tovább kísérletezhetünk:)
Megosztom
2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 7.
A parkolás kissé nehezített, de sikerült. Vonzó volt a 2500 Ft-os ár, így kipróbáltuk. Összességében elégedetten álltunk fel az asztaltól, igaz azt megjegyezném, hogyha 12-15h közöttre érvényes az ajánlat, akkor 14h körül is legyen mindenből, mi ugyanis csak néztünk 1-1 üres ételtárolót, amiből később sem sikerült kiderítenünk, hogy délben mi lehetett benne:(
A desszert választék elég gyenge, konkrétan egy féle van.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szomszédos apartmanból jöttünk ide étkezni.
Valójában egy roppant egyszerű hely, de szerethető.
Ahhoz képest, hogy mindkétszer menüs verziót választottunk, elégedettek voltunk a minőséggel és a mennyiséggel is.
A személyzet kedves, készséges volt!
Rengeteg volt a szúnyog, de erről nyilván nem az étterem tehet.
Megosztom


TérképX