traveller étterem értékelései

Értékelései
5
6
7
7
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg traveller értékeléseit!

Olvasd el traveller étterem értékeléseit!

Egy könnyű, finom menü -

A Fűszeres Győr

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 28.
Hétköznapi menüre tértünk be egy barátnőmmel, zöldségkrémleves és grillcsirke volt brokkolis krumplipürével, rendkívül finoman elkészítve és a tálalásban benne volt az a bizonyos plussz, amitől még kellemesebb lesz a sietős ebéd:) Az egészséges konyhára mentek rá, de nem olyan szélsőségesen, hogy az ember már azt sem tudja, mit eszik.
Megosztom
Nagyon kellemes étterem, ideális amolyan előkelő beszélgetésekre:) -

La Maréda Étterem & Bisztró Győr

2015. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. február 10.
Egyáltalán nem pénztárca kímélő, de itt nem az ételt fizeti meg az ember, hanem a csilivili, előkelő helyszínt, ahova farmerben és polóban az ember kicsit feszengve érzi magát. Nagyon különleges ételek vannak - aminek mi nem is voltunk ellenére, de itt igaz az, hogy minden jobban néz ki és jobban hangzik, mint amilyen. Mi halat ettünk, de egyáltalán nem volt ízletes.
Megosztom
legrosszabb éttermi ebéd -

Patio Étterem Győr

2014. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. december 26.
Sokszor járunk ide ebédelni a svédasztalos menüsorból, és amit eddig ettem, minden kíváló volt, levesek, saláták, húsok. Karácsony másnapján úgy döntöttünk, kipróbáljuk az (mellesleg eléggé borsos áru)éttermüket is. A kiszolgálás olyan, amilyen, a pincérek itt soha nem voltak a szívem csücskei, de ez kevésbé szokott zavarni.
Megosztom
Gyönyörű panorámás, egyszerű, de nagyszerű étterem -

Hotel Pannon Étterem Pannonhalma

2014. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. május 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Családi ebédet fogyasztottunk el az étteremben. A kilátás gyönyörű,az apátság lábánál van, tehát kirándulással egybekötve is jó ebédelési lehetőség. Az étterem barátságos, nagyon tetszettek a hatalmas ablakok, jó idő esetén a teraszt is megnyitják. Az ételek változatosak, tulajdonképpen minden ízlett, amit rendeltünk, még extra kívánságokat is teljesítettek.
Megosztom
2014. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. március 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A közeli Corvin Hotelben szálltunk meg és kétszer is ebben az étterembem ebédeltünk. Csak menüjük van, tehát kb 3-ig vannak nyitva, de nagyon finom a konyha és gyakorlatilag minőség és mennyiség alapján is egy nagyon jó alacarte étteremmel vetekszik, _Soha életemben nem ettem ilyen jó ebédmenüt. Minden friss volt és még köretet is lehetett választani.
Megosztom
Hangulatos, kitűnő étterem -

Fehér Akác Vendéglő Pér

2014. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. március 23.
Nagyon szépen, hangulatosan kialakított belső tér, kisebb és nagyobb társaság is jól tudja érezni magát. Szép időben a külső, fedett terasz szintén remek hangulatú, különösen a meleg, nyári estéken. Olyan igazi vidékies éttermi feelingje lesz az embernek. Sokféle étel és mindenki megtalálja a neki tetszőt. A konyhájuk csudajó, többször jártunk itt és még soha nem csalódtunk semmiben.
Megosztom
Drága, de színvonalas étterem -

Carmen Étterem Győr

2014. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. március 1.
Vacsorázni voltunk itt kettesben, nagyon finom és különleges volt minden étel, ital, kedvesek a pincérek, a hely annak ellenére, hogy elég szűkös, nagyon hangulatos, ízlésesen van berendezve, bár az asztalok kicsit közel vannak egymáshoz. Csupán az áraikat sokallottam, a megfelelő ár-érték arányhoz kb 10 %-kkal kellene mindennek olcsóbbnak lennie:)
Megosztom


TérképX