![]() 2019. október 15.egyedül járt itt
2019. október 15.egyedül járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ahhoz képest, hogy büfé, egész jó minőségű ételek vannak, az elkészítésük egy fokkal közelebb áll az igszi kínai ételekéhez. Nem tocsognak a keményítős szószban.
 Ezen kívük frissen készül ételek is vannak, pl. töltött húsos batyu (jiaozi).
 A kiszolgálás teljesen jó, a tisztaságon kicsit még dolgozhatnának a mosdóban.
![]() 2019. október 15.egyedül járt itt
2019. október 15.egyedül járt itt Mivel a közelben lakom, gondoltam, ez is egy jó lehetőség arra, hogy néha itt ebédeljek. 4-ből 3-szor kritikán aluli volt a személyzet viselkedése, a teljesség igénye nélkül pl. kérdezem, kártyával fizethetek? Válasz: ha ott van a terminál, biztosan! Máskor csak simán kinevetett a másik hölgy.
Az étel nem annyira jó, hogy megérje ezzel együtt ide jönni. Szerencsére van még a közelben más lehetőség, ahol kifejezetten kedvesek.
![]() 2019. július 19., kollégákkal járt itt
2019. július 19., kollégákkal járt itt A pincér, akinél külön-külön bemondtuk a fogyasztásunkat, az előttem fizető asztaltársam limonádéját nekem blokkolta. A blokkot összegyűrte, külön kérésre mutatta csak meg, mert sokalltam az összeget. Ekkor derült ki, hogy "nekem lett felütve" a limonádé, szó szerint így. Mintha nem ő csinálta volna.
Teljesen biztosan tudta, hogy mi történt, hiszen mindketten bemondtuk a fogyasztásunkat, és gondolom, nem véletlenül adta csak a kártyás fizetésről szóló bizonylatot, a blokkot pedig megtartotta. Az asztaltársaimmal utólag egyeztettük a fogyasztásunkat. Egyikük a krumpli-coleslaw kombóért plusz az ásványvízért 1300 ft-ot fizetett. Én és az előzőekben említett kollegám több mint 1600 ft-ot, erre jött rá a saláta ára, ami még ha jól emlékszem, olyan 700 forint körül volt. Akkor, mivel nem szerepelt az étlapon, nem szóltam, bár drágállottam. Most megírtam ezt a helynek üzenetben. A válaszuk az volt, hogy nézzem el a kolleganő "figyelmetlenségét".
![]() 2017. december 8.barátokkal járt itt
2017. december 8.barátokkal járt itt A legjobb italok, jó hangulat, kedves kiszolgálás. :)
 A hely desing-ja tökéletesen el lett találva, a színek, a formák, mondanám, hogy trendi, de mégsem az unalmas, mindenhol jelenlévő minimal, hanem egyedi. Az ételválaszték nem túl nagy, de minőségi, még gluténmentes kenyeret is tudtak hozni, ami igazán pozitív meglepetés volt.
A pincérek olyan kedvesek és közvetlenek, ami Budapesten ritkán tapasztalható.
![]() 2015. december 19.a párjával járt itt
2015. december 19.a párjával járt ittAz átlagos külső átlagon felüli belsőt takar. Meglepően ízletes és esztétikus étkekkel építhettük testünket és lelkünket. A felszolgálàs sem hagyott semmi kívánnivalót maga után. Szívből ajánlom mindenkinek!
![]() 2015. július 27.barátokkal járt itt
2015. július 27.barátokkal járt itt Még a felújítás előtt jártam itt, a kiszolgálás és az ételek is szuperek voltak. Ezért tértünk be megint egy barátnőmmel a hétvégén. Tapasztalatok: a fröccsbe már nem jutott friss szóda, szénsav elvétve akadt benne. Barátnőm pármai sonkás pizzáján nem volt pármai sonka.
Mikor ezt szóvá tettük, a válasz az volt, hogy azt találták ki, hogy majd külön kihozzák a pármai sonkát egy tányéron, mert amúgy is a végén teszik rá a pizzára, miután megsült (az 'elnézés' varásszó vagy bármelyik szinonimája nem hangzott el). A burgonyapürém hideg volt a tányéron. A csoki mousse minden volt, csak nem mousse, inkább hasonlított egy muffinra. Mindezek végén felszámolták az árban a pármai sonkás pizzát. . . úgy, hogy a sonkát külön tányéron hozták ki. . . se egy bocsánatkérés, se kompenzáció. Senkinek nem ajánlom a helyet, óriási csalódás volt.
![]() 2015. május 5.a párjával járt itt
2015. május 5.a párjával járt ittPárommal jártunk itt, már készültem rá jó ideje, úgy tudtam, hogy kiváló étterem, ennek megfeleltek az elvárások is. A tapasztalatok viszont ellentmondtak.
 Mivel nem eszem fehérlisztet, megkérdeztem a pénztáros hölgyet, hogy van-e gluténmentes rántott bármi. A válasza egy nézés volt, amitől kb. ufónak éreztem magam.
 Az ár-érték arányt nem mondanám túl jónak.
![]() 2014. október 14.barátokkal járt itt
2014. október 14.barátokkal járt itt Az ételekkel semmi gond, sőt, ízletes, laktató mind. A kiszolgálással viszont annál több. A dekoratív hölgy elfelejtette a rendelésünk, az én levesem az asztalnál ülő másik vendégnek adta, és erre csak később jött rá, ezért már ette a levesem az illető, mire felfedezte a tévedést. Nem hozott másik levest, hanem azt adta ide.
. . (a barátnőm volt, úgyhogy ez véletlenül ebben az esetben nem okozott gondot). Kétszer is rájuk kellett szólni, hol az étel, ketten már megettük a levesünket, a barátnőmnek még az előételt sem szolgálták fel. Ahelyett, hogy maguktól szóltak volna, a leányka a kérdésere hebegett valamit, hogy technikai probléma van a konyhán. Egy másik asztaltársunk levese is igen sokat késett, azt is külön kérésre hozták. Kompenzációt nem ajánlottak fel, a hölgyike elnézést se nagyon kért, szóval ultragáz volt az egész.
![]() 2014. augusztus 26.a párjával járt itt
2014. augusztus 26.a párjával járt itt Borzadály. A Szilveszteri menekülés c. értékeléshez hasonló élmények, ezért kétlem, hogy a 2014-es hozzászólások valódiak lennének. A lábunk lelógott az ágyról, nem piszkos, hanem mocskos volt minden, beleértve az éttermet is. Az árban foglalt reggelit csak egyszer fogyasztottuk el, mert mind a bögre, amiben a 'tejeskávét' kaptuk, mind a kancsó, amiben a forróvizet hozták, ragadt a kosztól.
Szó szerint. Utólagos reklamációnkra az Igazgató Úr válasza az előzetes mézesmázos stílus totális ellentéte volt, röviden összefoglalva a lényeget: mit várok ennyi pénzért? Kipróbálásra sem ajánlom. Alapos körültekintéssel _ennyi pénzért_ nagyságrendekkel jobb szállásokat lehet találni.
![]() 2014. augusztus 15.a párjával járt itt
2014. augusztus 15.a párjával járt itt Régòta ki akartam már próbálni ezt a helyet, most sikerult, igy ketszer jartam ott eletemben,eloszor es utoljara. Parom levest rendelt en pedig foetelt. Sokat kellett varni mar magara a levesre is,de tovabb kopogott a szemem az ehsegtol,mert kerdezes nelkul a leves utan hoztak ki a foetelt. Jovan utana. A hus,jercemell, mocsingos volt.
A leveshez nem kaptunk plusz szalvetat,ami a tanyeron volt,az elazott a levestol. A turogomboc mutatoban latott mar turot,az eperszosz ehetetlenul edes volt. A sotartot kulon kellett kerni hogy kihozzak. Egy olcso etteremben is kifogasoltam volna ezeket, de az araik atlagon feluliek, igy mev zavarobb volt a szinvonaltalan kiszolgalas es a gyenge etelek. Borzaszto elmeny volt osszessegeben, nem ajanlom senkinek.