2026. július 31.gyerekekkel járt itt 55Kétségkívül a balatoni nyaralás kötelező eleme, hiszen az ország legjobb fagyija itt kapható, jelenleg 2026-ben 700 Ft/gombóc áron. Senki kedvét ne szegje a sor, nagyon gyorsan halad, a fagyi kikérése után kapunk egy kártyát, ami alapján a következő állomáson tudunk fizetni. Folyamatosan magas a színvonal és nagy a választék.
2026. július 31.gyerekekkel járt itt 55Harmadszor voltunk itt, de most volt a legtartalmasabb és legjobban előadott körbevezetésünk. Sajnos az itt dolgozók nem tudnak mit kezdeni a magyarul nem beszélőkkel, akik a magyar csoportokhoz verődve hangosan végigbeszélik vagy látványosan végigunatkozzák a körbevezetést - pedig közlik velük, hogy ez bizony magyarul lesz, de minden infót megtalálnak angolul vagy németül is. A csónakázás kihagyhatatlan.
Érdekes
2026. július 31.gyerekekkel járt itt 45 Kötelező látványosság, ha a környéken járunk. Jegyet csak úgy tudunk venni, hogy választunk még egy múzeumot hozzá. Sajnos nekünk sokat rontott az élményen, hogy egyszerre három gyerekcsoportot is irányítottak közben - ezzel nem csak dugókat okozva a szűk folyosókon, hanem a hely megismerését is lehetetlenné tették, holott mi is fizető vendégek voltunk.
Persze megérti az ember, hogy táboroznak stb, de jó lenne talán elszeparáltabban kezelni őket, esetleg a fő nyitvatartási időn túl vagy előtte.
Érdekes
2026. július 31.gyerekekkel járt itt 45 Évről-évre drágább a hely, és az attrakciók igazából ugyanazok. Valóban jobban megéri egyszeri belépővel mindenre felülni akárhányszor, mint egy falunapon egyesével kifizetni ezeket. A benti ételek és italok jó borsos áron vannak. A személyzet pár kivétellel nem nagyon szeret itt dolgozni és köszönni sem a távozó fizető vendégnek.
Vannak olyan helyzetek, mint a tolakodó csoportok, a beelőző haverok (ha már továbbmenet nincs, akkor foglaljuk egymásnak a helyet a sorban), amikor igenis a sarkukra kellene állni és rendet tenni, nem pedig rezignáltan tudomásul venni vagy oda se nézni.
2026. július 31.a párjával járt itt 55Gyönyörű a panoráma a kilátóból, a fenti ingyenesen használható távcsővel még a déli partig is el lehet látni. Mi az egész úton gyalog jöttünk fel, nem a terep okozott nehézséget, hanem a templom után a kanyarban levő ház kutyái, ahonnan kettő is kiszabadult - ha már turistaútvonal, érdemes lenne biztonságossá tenni a látogatók számára, hiszen elég limitált az utcaválasztási lehetőségek száma. Szinte alig találkoztunk egyébként mással, aki erre járt volna.
2026. július 31.gyerekekkel járt itt 55Kiváló pizza, szuper alapanyagokkal. Érdemes előre foglalni, mert bent korlátozott a helyek száma - de ezt telefonon tegyük meg, mert a honlapjukon található foglalást nem kapják meg mert nem használják a weboldalt. A menü választéka nem túl széles, de pont azt kínálja a hely amit igér a neve alapján.
2026. július 31.gyerekekkel járt itt 55Minden évben ide jövünk várlátogatás után, főleg a napi menü miatt nagyon megéri. Facebook oldalukon előre ki van téve mi várható a héten. Hangulatos hely, a vár megkerülésével közelíthető meg, gyors a kiszolgálás, tisztaság van mindenütt.
2026. július 15.barátokkal járt itt 55A kicsit mogorva pénztárost leszámítva kiemelném a minden helységben segítőkészen felpattanó személyzetet. Ötletes kiállítások, érdekes anyagok találhatóak meg itt, mindenképpen érdemes betérni ha erre járunk.
2026. július 15.barátokkal járt itt 45 2 éjszakát töltöttünk itt, sokkal többre nem is ideális. A félpanziós ellátás finom, a szobák, a folyosó szebb mint vártuk. A reggeli is teljesen megfelelő, a kávé nem az igazi csak. Sajnos az ágyakon pocsékok a matracok, valamint a második este az udvaron fociközvetítés ment hangosan - erről lehet a vendégeket is kellene értesíteni megérkezéskor, hogy számoljanak vele.
A kinti wellness a célnak megfelel, de hosszabb beüléshez hideg a jacuzzi vize, az úszómedencébe be sem merészkedtünk. Mindenesetre rövid tartózkodásra, átutazásra ideális.
2026. július 5.gyerekekkel járt itt 55Szuper hely,isteni a pizza és igazán különlegesek is vannak. Mi lent a pincére hasonlító helységben ültünk,kellemes volt a hőmérséklet. Korrekt,nem túl kedves kiszolgálás. A mellékhelység is nagyon szép. Aki vékony tésztás,gourmet pizzát szeretne enni,itt a helye!