Ugor étterem értékelései

Értékelései
6
102
435
264
45
1
3871

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor ábrahámhegyi értékelései

Egy a több közül -

Papu Büfé Ábrahámhegy

2019. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
Évek óta járok ide, igaz, nem rendszeresen. A többi büfénél valahogy jobban megismernek ugyanezen a strandon, és jobban örülnek nekem. A kiszolgálás azért vegyes, mert változnak az arcok. Most, legutóbb a fagylaltért tértem ide, sok érdekes nevű fagylalt akad, de nem valami világraszóló készítmény.
Megosztom
2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 11.
Sok-sok éve ott van. A strandi büfék közül a legszélső az egyik irányban. Néha elmegyek odáig is, de nem szoktak velem olyan sokat beszélgetni, vagy nem jegyeznek meg, másoknak tüntetően mondják hangosan a nevét, nekem nem, az enyémet most is megkérdezték, 60 éve járok oda. Úgy látszik, sikertelenül.
Megosztom
Öröm idejönni -

Guruló Mokka Ábrahámhegy

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néhány éve nem jártam erre. . . de emlékeztem a helyre, és kíváncsivá tett, milyen lehet most. Hát. . . tüneményes! Séta a parttal párhuzamosan a strandtól vagy az állomástól az alsó úton, és egyszer csak ott van. Ahol már nem is várnád, a község széle felé. Persze, nem egy rossz hely ám ez itt, a tavat kerülő bicikliút nyomvonala is egyben.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először volt szerencsém a helyhez, csak még - úgy látszik - nem írtam róla. Nem volt igazam. Ez egy egészen remek hely, megérdemli, hogy meg is dicsérjem. Millió és egy igénytelen büfé, bódé lepi körbe a Balatont, a kulturált jelző viszont alig-alig illene a legtöbbre. Erre a teázóra viszont az első lenne, ami eszembe jutna.
Megosztom
Hullámzó helyzet -

Jó Falat Büfé Ábrahámhegy

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 2.
Ha tavaly írtam volna, egy nagy egyest adtam volna a korábbi ötös helyett. Tulajdonosváltás volt, és nem nagyon jöttünk ki - úgy látszik - az új szereplőkkel. Határozottan barátságtalannak éreztem őket, nyűgösnek, és a régi ételek is hiányoztak. . . idén azért adtam újra egy esélyt, és valami azért csak változott megint.
Megosztom
2017. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 18.
Évek telnek és múlnak, büfék változnak a strandon, az egyszerű strandoló meg átszokik innen oda, meg onnan ide. A korábbi kedvenc büfé gazdát cserélt idén, nem igazán jött ki jól ebből a cseréből, az új gárda közömbös vagy barátságtalan. Így hát nézzük tovább a kínálatot. Az idei legkellemesebb meglepetés a Horváth-Kert volt, bár az elmúlt években nem szerettem.
Megosztom
Első látogatás -

Arcadia Étterem Ábrahámhegy

2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16.
Több próbálkozás után, miután sorra zárnak be az éttermek a Balaton partján, ide is betévedtem. Valahogy soha nem volt csalogató az útról, akárhányszor elmentem mellette. Napsütötte hétköznap, utószezon, egy német házaspár a teraszon, amúgy kihalt. Van valami régi tábori étkezdére emlékeztető benne, valami retró, de annál azért jobb.
Megosztom
2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16.
Nyár elején mindig végigsétálok a büfésoron, aztán közben eldöntöm, hogy hová is fogok majd visszajárni vagy nem. Itt például azt gondoltam, hogy egy nyár egy lángos, hát rajta, együnk egy sajtos-tejfölöst! Nagyon sokat kellett rá várni és nagyon rossz is volt. Keménygumi. Aztán eltelt a nyár, ma már csak egy-két hely van nyitva ugyanott, hát betérültem ide is.
Megosztom
2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valami változhatott, ezen a nyáron visszatértek a régi, jobb idők és sokkal jobb benyomást tett rám a hely, mint egy évvel ezelőtt. A lányok, négyen-öten tényleg nagyon kedvesek voltak, a barátságos szolgáltató-vendég kapcsolatban minden feloldódik, szívesen jár ide bárki, a konyhán rugalmasak, ilyen-olyan összeállításban is kérhető, ami van, jó ízű az étel, csak jó szívvel fogok emlékezni erre.
Megosztom
2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 17.
Csak azért, hogy ide bemenjek, nem mentem még el odáig. Autóval megálltam már előtte, mert jobb nem jutott az eszembe. Gyalog is csak akkor, ha más nem volt nyitva. Nem igazán rossz a hely, ehető az étel, de nem túl jó valahogy semmi. Van valami sajátos hangulata, néha németek ücsörögnek a kinti asztaloknál, néha a helyi erők összejönnek bent és nem nagyon zavartatják magukat, hogy vendég ül kint, harsányan vidulnak és káromkodnak.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX