Ugor étterem értékelései

Értékelései
5
70
273
188
31
1
2778

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ugor értékeléseit!

Olvasd el Ugor étterem értékeléseit!

Ugor ábrahámhegyi értékelései

Öröm idejönni -

Guruló Mokka Ábrahámhegy

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Néhány éve nem jártam erre. . . de emlékeztem a helyre, és kíváncsivá tett, milyen lehet most. Hát. . . tüneményes! Séta a parttal párhuzamosan a strandtól vagy az állomástól az alsó úton, és egyszer csak ott van. Ahol már nem is várnád, a község széle felé. Persze, nem egy rossz hely ám ez itt, a tavat kerülő bicikliút nyomvonala is egyben.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem először volt szerencsém a helyhez, csak még - úgy látszik - nem írtam róla. Nem volt igazam. Ez egy egészen remek hely, megérdemli, hogy meg is dicsérjem. Millió és egy igénytelen büfé, bódé lepi körbe a Balatont, a kulturált jelző viszont alig-alig illene a legtöbbre. Erre a teázóra viszont az első lenne, ami eszembe jutna.
Megosztom
Hullámzó helyzet -

Jó Falat Büfé Ábrahámhegy

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 2.
Ha tavaly írtam volna, egy nagy egyest adtam volna a korábbi ötös helyett. Tulajdonosváltás volt, és nem nagyon jöttünk ki - úgy látszik - az új szereplőkkel. Határozottan barátságtalannak éreztem őket, nyűgösnek, és a régi ételek is hiányoztak. . . idén azért adtam újra egy esélyt, és valami azért csak változott megint.
Megosztom
2017. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 18.
Évek telnek és múlnak, büfék változnak a strandon, az egyszerű strandoló meg átszokik innen oda, meg onnan ide. A korábbi kedvenc büfé gazdát cserélt idén, nem igazán jött ki jól ebből a cseréből, az új gárda közömbös vagy barátságtalan. Így hát nézzük tovább a kínálatot. Az idei legkellemesebb meglepetés a Horváth-Kert volt, bár az elmúlt években nem szerettem.
Megosztom
Első látogatás -

Arcadia Étterem Ábrahámhegy

2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16.
Több próbálkozás után, miután sorra zárnak be az éttermek a Balaton partján, ide is betévedtem. Valahogy soha nem volt csalogató az útról, akárhányszor elmentem mellette. Napsütötte hétköznap, utószezon, egy német házaspár a teraszon, amúgy kihalt. Van valami régi tábori étkezdére emlékeztető benne, valami retró, de annál azért jobb.
Megosztom
2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 16.
Nyár elején mindig végigsétálok a büfésoron, aztán közben eldöntöm, hogy hová is fogok majd visszajárni vagy nem. Itt például azt gondoltam, hogy egy nyár egy lángos, hát rajta, együnk egy sajtos-tejfölöst! Nagyon sokat kellett rá várni és nagyon rossz is volt. Keménygumi. Aztán eltelt a nyár, ma már csak egy-két hely van nyitva ugyanott, hát betérültem ide is.
Megosztom
2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. szeptember 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valami változhatott, ezen a nyáron visszatértek a régi, jobb idők és sokkal jobb benyomást tett rám a hely, mint egy évvel ezelőtt. A lányok, négyen-öten tényleg nagyon kedvesek voltak, a barátságos szolgáltató-vendég kapcsolatban minden feloldódik, szívesen jár ide bárki, a konyhán rugalmasak, ilyen-olyan összeállításban is kérhető, ami van, jó ízű az étel, csak jó szívvel fogok emlékezni erre.
Megosztom
2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 17.
Csak azért, hogy ide bemenjek, nem mentem még el odáig. Autóval megálltam már előtte, mert jobb nem jutott az eszembe. Gyalog is csak akkor, ha más nem volt nyitva. Nem igazán rossz a hely, ehető az étel, de nem túl jó valahogy semmi. Van valami sajátos hangulata, néha németek ücsörögnek a kinti asztaloknál, néha a helyi erők összejönnek bent és nem nagyon zavartatják magukat, hogy vendég ül kint, harsányan vidulnak és káromkodnak.
Megosztom
Fontos intézmény Ábrahámhegyen -

Lacus Pelso Pizzéria & Söröző Ábrahámhegy

2015. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 6.
Valaha a helyen egy apró vegyesbolt állt, fél évszázada. Aztán volt itt fodrász, hentes, az utóbbi pár évben meg pizzéria. Nem is akármilyen! Nagyon sok pizza közül lehet választani, és Gösser sört csapolnak mellé. A pizzákra még külön mindenféle ízlés szerint mindenféle plusz feltét is kérhető. Szimpatikus személyzet, érdekes és romantikus a hely, viszont néha elé sokat kell várni egy-egy pizzára.
Megosztom
2015. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. november 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Valami nosztalgia fog el mindig, ha ide beülhetek. Nem nagyon szoktam a külső udvarra ülni, nem egy kert, hanem egy betonudvar, és az országútra meg az állomásra néz. Bent viszont inkább barátságos, a kiszolgálás az átlagosnál jobb, nem kell sokat várni, jó választék van és finom az étel. Sokszor nyitva van szezonon kívül is, bár ez eléggé rapszodikus.
Megosztom


TérképX