Tehát telefonon lefixáltam időben a helyet szép, nyárvégi pénteki ebédre, az időjárás hibátlan, nincs kánikula, szél sem fúj, semmi sem árnyékolja be az élvezetet. A kilátás a Balatonra a hegyek taraján át bónusz ajándék. Tehát időben érkeztünk, választhattunk, a teraszra ültünk, gyönyörködtünk a világban, és sorra érkeztek a további meglepetések. Semmit nem tudnék kiemelni még a kiszolgálást illetően, kifogástalan az is. A legapróbb rezdülést is értik, alkalmazkodnak bármihez. Nem az étlapról kértünk, volt egy aktuális ajánlat a kis táblára írva, láthatod, labneh, füge, zöldfűszerek, balatoni petyek (lecsós halászlé), paprikáskrumpli polippal, majd desszert. . . feleségem nincs jóban a halászlével, ő azt kihagyta. Én megrettentem picit a lecsó és a halászlé vegyítésétől, de bátorságot öntöttem magamba. . . Szóval ez az, ez lesz az, ezt kérjük! Welcome italka érkezett, talán hideg joghurtos uborkalé olajjal csepegtetve, kicsit hökkentem csak, aztán beleszerettem ebbe is. Az előétel fenséges, a levessel is hamar jóbalettünk, csak dicsérni tudom. A még meglepőbb a paprikáskrumpli polipja volt, de jól simult bele, a mangalica kolbász fűszereit ellensúlyozta a szelíd simaságával, szóval pompás volt ez is, És nem igazán fine dining adagok, rendesen el vagy látva, nem csak kóstolgatás szintjén. A végére hagytam a nyitott kérdést, hogy kérek. -e desszertet, tulajdonképpen jól is laktam, de azért kértem mégis. Nem bántam meg. Nagyszerű mangós, kókuszos hideg finomság érkezett. Nem vártunk szinte semmit semmire, mások is voltak, de nagyon gördülékenyen működik a konyha, minden érkezik folyamatosan. Az italpárosítást kihagytuk. Pedig micsoda kínálat van! ! Gránátalmás limonádékkal vígasztaltam magam. a legvégén még egy apró kis ajándéksüti is kísérte a többit, nincs itt hiba sehol, hiába keresnénk. És még az ára sem volt mellbevágó, egy hete voltunk a Botanicában, ott 100 ezer forintért vacsoráztunk ketten, itt nem érte el az ebédünk ára az 50 ezret, szervízdíjjal együtt sem. Az étterem minden része barátságos, emberi, szerethető. A WC előtt kis bárszékek vannak, ha többen lennének a várakozók, nem kell ott ácsorogniuk. . . a kertben nagyon sétálhatsz, hintázhatsz, hát, mit is mondjak, szuper hely!