Gyémánt 500
Népszerű író még 185 hasznos szavazat kell
2016. augusztus 15.a párjával járt itt 35 Pár éve működik a hely, és épen arra jó, hogy megérkezz valahonnan távolról, bevásárolj magadnak és közben egyél egy nem túl jót, de nem is rosszat. Ha éppen ott jön rád. A hölgy, aki állandó bútordarabja a helynek, kedves é rugalmas, a kínai ételek se jobbak, se rosszabbak a máshol kaphatóaknál.
Néha, délutánonként némi készlethiány mutatkozik a pultban, de úgy látszik, akkor már nem érdemes újat készíteni. Sokszor ettem már náluk, de igazán rossz tapasztalatom még nem volt.
2016. augusztus 11.a párjával járt itt 55 Az idei nyár egyik kirobbanóan jó gasztroélménye volt Kánya Zoli Halsütőjében a fogas. A tudatlan és igénytelen magyar szerte a tó partján hekket kér a sütödékben, és "balatoni ebéd"-nek nevezi az argentin halat. Brrr. Itt viszont, az autentikus helyen keszeget és pontyot eszel, fogast és pisztrángot is ha akarsz, de harcsa is van.
És egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan készítik el. itt nagymester áll a konyhában, az biztos! A Tikkadt szöcske meg kiváló ital, ha vezetsz és nem ihatod az egyébként kitűnő söröket.
2016. augusztus 11.családjával járt itt 45 Valaha régen már megfordultam itt, jó emléket hagyott, örültem, hogy újra erre járhattam és ráadásul éhesen. Meglepett, hogy tele volt és minden asztal foglalt, nagyon népszerű lehet, gondoltam. Annak ellenére, hogy nem volt foglalt helyünk, kerítettek nekünk egy nagyon elfogadható asztalt. Kicsit tényleg retró, de nem áll rosszul neki.
Olyan, mintha Budapesten vidéken lennél, zöld a környezet, kedves a személyzet, de nem túl érdeklődő, jók az ételek, de nem túl jók, mindenesetre ajánlható kategória! Az ár/érték arány szerintem remek. A sörrel is meg voltam elégedve.
2016. március 10., kollégákkal járt itt 45 Régebben mintha jobb lett volna. . . vagy csak rosszul emlékszem. Nem volt túl lelkes a fogadtatás, amikor valahogy kibukdácsoltunk a 44-es utat elhagyva egy kis kitérő kedvéért, Szarvas mellett. Helyi erők taszigálták a dákóval a golyót. . .
végül is, étel is volt, nem túl soká, viszonylag hamar, a szép kis rusztikus térben egy műanyag napközis tálcán kapod az ételt, amit helyre viszel, aztán egyéb lehetőség hiányában kézzel beletúrsz a szárított pirospaprikába, ami kint van az asztalon. . . megeszed, nem is rossz, aztán továbbállsz. Nem volt több ennél.
2015. december 2.barátokkal járt itt 35 Valamit illene kiegészítenem az értékelésen. . . tegnap este beültünk vidékről jött barátaimmal ide, nem a szép emlékek miatt, hanem azért, mert ez volt közel és ez jutott eszembe. Éppen egy asztal volt még, ami nem volt foglalt. Hát bezsúfolódtunk szűken.
A kínálat nem volt túl jó, amit kértünk, arról egy oda-vissza séta keretében közölte a hölgy, hogy nincs a konyhán csak az étlapon, ezért kértünk inkább mást. A sör nem volt rossz és nem nem volt nagyon jó, az étel sem volt rossz, a tálalás szép, az adag bőséges, a velünk kapcsolatba lépő felszolgálók vagy fáradtak, vagy érdektelenek. A hely viszont tele volt hétköznap este, valamiért járnak ide az emberek, és talán van, aki kedveli is. Én is beülök talán máskor is, ha jobb nem jut eszembe.
2015. november 19.egyedül járt itt 35 Ma arra sétáltam és eszembe jutott. Valamikor régen jó volt itt találkozni másokkal, de nem az étterem a jó emlék, hanem az arc meg a társaság. Kb. két hónapja bementem egyedül. Fura, mert csak úgy nem ülök be egy sörre ok nélkül, de éppen erre jártam, szomjas voltam.
Meglehetősen ingerülten küldtek el egy asztaltól, amelyik nem volt foglalt, szinte nem is volt rajtam kívül más a délutánban, csak én, hogy ne foglaljak már el egyedül egy ilyen nagy asztalt, üljek valami kicsihez. Elég rosszkedvűen átültem, megittam a sört és elhatároztam, hogy nem jövök ide többet.
2015. november 17.egyedül járt itt 45 Csak azért, hogy ide bemenjek, nem mentem még el odáig. Autóval megálltam már előtte, mert jobb nem jutott az eszembe. Gyalog is csak akkor, ha más nem volt nyitva. Nem igazán rossz a hely, ehető az étel, de nem túl jó valahogy semmi.
Van valami sajátos hangulata, néha németek ücsörögnek a kinti asztaloknál, néha a helyi erők összejönnek bent és nem nagyon zavartatják magukat, hogy vendég ül kint, harsányan vidulnak és káromkodnak. Különösen nem örültek itt még nekem, pedig nem egyszer volt, hogy az egyetlen vendég voltam elő- vagy utószezonban. De azért aki éhes, ne kerülje el.
2015. november 16.egyedül járt itt 45 Csülök Csárda és Oszkár! Valaha ott dolgoztam, rendszeresen eljártunk ebédelni, még társasági összejövetelt is többször szerveztem oda. Oszkár, a tulaj, állandó, nem változik. Évente egyszer azért arra járok, még ha most távolabbra is rakott az élet, hogy benézzek. nem mindig van már nyitva, úgy látom.
De ha igen, Oszkár ott van, csülök hatalmas, ovális tálon szintén, és Gösser van mindig csapolva. Tartson meg az ég jó sokáig, Oszi! És köszönjük s csülköket!
2015. november 16.családjával járt itt 25 Már akkor, amikor kb. egy évtizede az Árkád mellett dolgoztam, gondolkodtam azon, hogy mi a titka annak, hogy még a legközönségesebb ételeket is a szomorúságig le tudják rontani. Olyan ételekét is, amikről azt hinnéd, hogy nem lehet. A Bartók Béla úti ételbárhoz viszonylag közel lakom, előfordul, hogy ritkán, de betérek.
Az enervált kiszolgálás, az unalmas ennivalók itt is ugyanazok, mint más egységeknél. De azért időnként újabb és újabb esélyt adok, mindhiába. . .
2015. november 14.barátokkal járt itt 45 Valamikor elég közel dolgoztam a helyhez, így ebédelni jártunk több-kevesebb alkalommal ide a kollégákkal. Napsütötte udvar tetővel, érdekes volt, egzotikus, kb. egy héten egyszer el is sétáltunk idáig. Azután összejöveteleket kezdtem szervezni ide, netes társaságoknak, majd osztálytalálkozókat is, stb. Sokcélú a hely.
Akad persze jó és rossz tapasztalat is. Évek óta előfordul, visszatérő jelenségként, hogy nem azt a termet kapjuk, amit megbeszéltünk. Ilyenkor mindig zavaros, hogy miért. Én személyesen megyek el mindig lefoglalni, megrendelni, kétszer megkérdezem, hogy szabad-e a hely, rendben van-e a foglalás, telefonálgatok és valahogy mindig homok kerül a gépezetbe. . . de ettől függetlenül, az itt tartott összejövetelek mindig fergeteges hangulatúak voltak, jókat ettünk, jók a sörök, a borok is, és már a kiszolgálás sem olyan rémesen lassú, mint régebben.