Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló

4,4
15
értékelés
1. helyezett
városi Ökocentrum közül
Kategória
Ökocentrum
Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló
Tisza-tavi Ökocentrum PoroszlóTisza-tavi Ökocentrum Poroszló
Tisza-tavi Ökocentrum PoroszlóTisza-tavi Ökocentrum Poroszló
49 fotó

Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló bemutatkozása

A Poroszlón épült Tisza-tavi Ökocentrumban akár egy teljes napot is eltölthetsz, annyi izgalmas kalanddal találkozhatsz majd az interaktív kiállítás bejárása során.
Tovább olvasom >>

15 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
60%
Érdekes
33%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
7%
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Népszerű szállások a környéken
Szent István Hotel Eger - Őszelő
Őszelő
2022.05.30-ig
Szent István Hotel Eger
54.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók - Legjobb ár
Legjobb ár
2021.12.23-ig
Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók
69.720 Ft / fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Palota Lillafüred - Szuper Palota napok
Szuper Palota napok
2022.03.31-ig
Hunguest Hotel Palota Lillafüred
55.574 Ft / fő / 2 éj-től félpanzióval

Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló vélemények

146
3840
67839
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 237 városban járt márFelfedező - 2382 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 67839 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2020. október 7.gyerekekkel járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Családosan, gyerekekkel töltöttünk itt el egy tartalmas nyári napot. A parkolás 1000 Ft egész napra, több parkoló is tartozik az Ökocentrumhoz, a legközelebbiben már nem volt hely, amikor megérkeztünk. A belépőjegyeket bankkártyával és SZÉP kártyával is meg lehet vásárolni, többféle csomagot kínálnak, mi a 3D mozit kihagytuk, a többi programot kértük.
Itt fényképeztem:
Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló -
Még több kép (24 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
8
131
51
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 47 városban járt márFelfedező - 52 helyen első értékelőNépszerű író - 55 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2020. szeptember 19.gyerekekkel járt itt
Az unokámnak a legjobban a tavon való csónakázás tetszett. Megmondom őszintén, hogy nekem is. Egy nagy csónak, kis motorral, és a GPS mutatja, mikor, merre kell menni. Szép a tó, nagy rajta a forgalom.
Maga a park is. Az épület is. Alföldön kilátó? Jó ötlet.
A vizák a nagy akváriumban, mint egy tengeri akváriumban.
Mindenki kedves. Az egész rendkívül profi.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Érdekes 2020. augusztus 15.gyerekekkel járt itt
Az Ökocentrum jó programot kínál az egész családnak. Annak aki kedveli vizivilágot különösen sok érdekességet tartogat. Bár egy 4 fős család számára a belépő ára már kicsit magas. A parkolási megoldás miatt rögtön az elején csökkent a kedvünk. Két autóval mentünk. Autónként 1000 Ft-ot kértek a gátoldalban, tűző napon való parkolásért.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Érdekes 2020. július 23.gyerekekkel járt itt
Egy hosszú hétvégi kirándulás kezdéseként látogattunk el az Ökocentrumba családostul. A pénztár épülete több tíz méteres lassan kígyózó sor, mivel a nagy tömeg ellenére csak egy pénztár volt nyitva és az is nagyon lassan "működőtt". Több mint fél óra várakozás után bejutottunk a parkba, ahol először a főépületet tekintettük meg, de ott is rengeteg ember volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Érdekes 2019. augusztus 14.családjával járt itt
Egész napos program keretében látogattunk az Ökocentrumba. Nagyon szép, rendezett, tiszta környezet. Az akvárium nagyon látványos. Az épület tetejéről szép kilátás. Akik nem tudnak lépcsőzni, lifttel közlekedhetnek! Hajó kirándulást is beiktattunk, szép volt. Mindez kellemes, megfizethető áron!
Milyennek találod ezt az értékelést?
30
82
832
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 90 városban járt márFelfedező - 33 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2019. március 24.a párjával járt itt
Hajdúszoboszlón eltöltött hét után hazafele kerültünk Poroszló felé. Megérte! Egy nagyon kulturált hely. Az akvárium és látvány etetés a leglátványosabb. A belépők nagyon jó árban vannak. Jó kis séta tehető a szabadban. Közben madarak, háziállatok, És egyéb jószágok tekinthetők meg. Van állat simogató is. A gyerekeknek ez nagy élmény. A kilátóból gyönyörű a táj.
Itt fényképeztem:
Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló -
Még több kép (7 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2018. augusztus 14.gyerekekkel járt itt
A közeli panzióban szálltunk meg családommal, így a centrumhoz a 3. kapun át jutottunk kellemes sétával. A szálláson felkínált kedvezményes kupont elfogadták a családi jegy vásárlásakor. A hatalmas és nagyon érdekes központ lenyűgözte családom összes tagját - igazán megfele egész napos programnak Tisaztavi hajózással, mozival és játszóterezéssel is ;) Csakis ajánlom azóta mindenkinek!
Milyennek találod ezt az értékelést?
13
30
36
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 35 városban járt márFelfedező - 15 helyen első értékelő2 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2017. október 14.gyerekekkel járt itt
Az Ökocentrum minden korosztály számára különleges programokat kínál. Az egyik "állomásnál" kis tutajokat hajthatnak a gyerekek, vagy kötél mentén áthúzhatják rajta magukat a kis tavon. Ugyanitt gémeskutat is láthatnak és ki is próbálhatják. Az óriásakváriumban közvetlen közelről figyelhetik meg a halakat, még alagútban is.
Itt fényképeztem:
Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló -
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2017. május 17.barátokkal járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A Tisza-tó körbe kerékpározásának egyik megállóhelye volt.
Az akváriumban megcsodálhattuk a halakat közelebbről is, illetve olyanokat is láttunk, amiről eddig nem is hallottunk.
Szép, napos időben a kilátóból a szemnek semmi sem szabott határt.
Egy rövid sétát tettünk a hatalmas parkban, összebarátkoztunk az állatokkal. A belépő árak viszonylag magasak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2017. május 11.a párjával járt itt
Kirándulóként "tévedtünk be" a centrumba, de nem bántuk meg! Nekünk teljesen új volt az egész, ilyesmit még nem láttunk, ezért csak ámultunk a hatalmas akváriumoknál a felettünk átúszó halak között. A kilátás a tetőről csodás. A 3D mozira nem volt idő (és tele volt). Esőre hajló áprilisi időben a park állatkáit csak futólag láttuk. Az épületben (a csoportok ellenére) tisztaság van!
Itt fényképeztem:
Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló - Tisza-tavi Ökocentrum Poroszló -
Milyennek találod ezt az értékelést?
15 értékelés / 2 oldalon
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.