A szálloda közel van a Sárvár fürdőhöz,amit ki is használtunk,mivel a szállodán belüli fördőrészleg főként az ide látogató idős osztrákoknak kedvez. Sajnos a szaunát sem tudtuk igazán használni,mert nem vagyunk pucéron szaunázós típusok. A férjecskámre rá is szólt egy osztrák bácsika,hogy tolja le a gatyáját:).
Igaz de. és du. van 1-1 óra amikor bemehettünk volna fürdőruhában. Gyermekkel nem igazán javaslom,mert a spa rész nem nekik való. A szálloda a régi bútorzatával nem igazán a 4 csillagos kategória,viszont tisztának mondható. A személyzet kedves,főként az éttermi részen. A szállodát inkább idősebbeknek javaslom,nem fiataloknak és gyerekkel érkezőknek.
A szálloda elhelyezkedése kiváló, központi. A személyzet udvarias volt, az ételek finomak. A szállodai szoba állapota nem felelt meg a négycsillagos kategóriának, a bútorok és a padlószőnyeg kopott, ez rontotta a tisztaságérzetét. A wellness részleg rendben volt, az infraszauna azonban gyenge volt.
A hotel arborétum mellett van a központtól ne messze ez nagyon jó. A szoba szép volt a wellness is rendben volt. A reggeli átlagos rendben volt. A levesek átlagosak. A vacsora nagyon finom változatos. A vacsora az várakozáson felüli volt. Mindig volt hal is.
Sajnos szobánk ablaka egy építkezésre nézett, pedig felsőbb emeleti medencére néző erkéllyel rendelkező szobát szerettünk volna és ezt jeleztük is. Sajnos valami komunikációs zavar miatt a szálloda és a Szállásvadász között ez nem teljesült. Ez nagyon rosszul érintett.
Tetszett a szállodában a vidám kellemes hangulat. Gondolok itt a recepción szolgálatot teljesítőkre, mindig tudtak jó tanácsot adni a sárvári látnivalókkal kapcsolatban, mindig kedvesek voltak, vagy az étteremben dolgozókra akik gyorsak, szintén kedvesek voltak és ami a lényeg feladatukat nem az unottság, fásultság jellemezte, hanem az látszott, hogy kedvel,lelkesedéssel dolgoznak.
Legyenek kedvesek végre a televíziós csatornák kínálatát kibővíteni, mert hihetetlen, hogy milyen magyar adók állnak csak a vendégek rendelkezésére. A reggeli ételválasztéka nagyon egyhangú. Mindezek ellenére szeretünk itt lenni. A legfőbb vonzerő az udvari úszómedence, és a wellness hosszú nyitvatartása.
A reggeli választék bőséges a vacsora választékos de íztelen. Az ebéd leveseknél 3 féle levesből lehetett választani. Az ital árak túlzottak. (2 dcl üdítő 1000FT). A FŰTÖTT viz csak 30 fokos ami ebben az időszakban kevés és kevés az ülő rész benne. A napozó ágyak száma megfelelő( mi hétközben voltunk).
Összességében megfelelt az elvárásainknak. Negatívum amit kiemelnék a telítettség. Pedig csak hétköznapokat töltöttünk itt, mégis nagy volt a zsúfoltság. Nagyon úgy nézett ki, hogy mind az étterem, mind a welllness részleg befogadóképessége kissebb, mint a vendégek száma. Jellemző az étterem előtti sorban állás. A fürdőrészlegben pedig kevés a nyugágy.
A személyzet , a tisztaság, az ételek minősége mennyisége kiváló. Csütörtökön teljesen élhető volt a szálloda minden szolgáltatása, pénteken, szombaton teltház volt, Ezáltal szombaton a leves ebédről lemaradtunk, mert sokáig hely sem volt ,hogy leüljünk, 13. 30-kor meg már nem volt leves .
Ezen a napon a wellness is csak korlátozott lehetőséget nyújtott (nem volt pihenőágy a wellness részlegen. Mindezek ellenére jól éreztük magunkat , de a következő utazásunkat csak hétköznapra időzítjük, mert a hétvége túl zsúfolt volt.
A szaunában hiányoltam a zenét ,relax szempontjából ! . ami zavaró volt még,hogy textilmentesen lehet bemenni a szaunába! Ebből adódó konfliktusok is voltak ahogy fültanúja voltam. Voltak akik textíliában szaunáztak és voltak akik lógó herével űcsörögtek a szauna felső fokán . Mondjuk ez nem is zavart volna ha nem 70 ès a halál közti hímnemű teste fogad.
Csak annak ajánlom aki hajlandó meztelenül wellnessezni,ugyanis csak fürdőruha nélkül lehet hasznáni. Ez még nem lenne annyira baj,ha használnák a wellness törölközőket,de nem! ! Ami nagyon kellemetlenül érintet,hogy közösen férfiak és nők. Ha nem voltam hajlandó idegen férfiak előtt levetkőzni a "kedves" vendég kivezetetett/ 68 éves nyugdíjas nő vagyok/.
Ezért aztán ott tartózkodásom alatt nem akartam használni a szaunát-pedig elsősorban ezért mentünk oda. - Máshol,ha textil nélküli a wellness külön van női és férfi részleg. Ezért én soha többet nem megyek oda! Feltétlenül írják le a tájékoztatóba,hogy ebbe a szállodába ez így működik. Ezt a Németh Béla felesége nyilatkozta Én Ilona